Meg idéztem egy démon. Szóval nem tudtam el uzni. és pár napja gondolkodtam. és lehett hogy a hasznomra is válna!?
Oké, tesokáim, démonok talán léteznek vmilyen szinten hiszek bennük, de nem a fizikaiban hanem a lelkiben.... de az h megidézed, tegyük fel igaz, szerinted egy démon engedelmeskedik neked? nem hiszem, a démonok ártó lények, szenvedést okoznak és évtizedekig követnek bárhova mész aztán megölnek....(csakhogy ez egy film paranormal activity) és ráküldenéd vkire? Hogy te mekkora f@sz vagy! Egy démont küldesz rá?? Inkább veresd agyon vkivel te szemét!! . Tudod te mivel játszadozol?? V h miről beszélsz? A POKOLRA KERÜLSZ.. Nem mintha elhinném ezt az egészet, de ha lenne démon te ráküldenéd? LOL, és még besokkolok xdxd ilyen hülye embereket, de ne aggódj ilyen problémával többen is küzdenek, de sose add fel v kinövöd v meggyógyulsz... DE ha téll megidézted vhogy tüntesd el vigyél papot oda, démonűzőt, médiumot, de ne merd senkire se ráküldeni!! Nem is hiszem h megidézted, ilyen a világon nincs, minek írsz ki ilyen hülye kérdést?? Vegyél szellemidéző táblát v miaz és kommunikálj vele, tudod... ráteszed a kezed és kérdezel vmit ő meg rámozdítja igenre v nemre, ha annyira beteg vagy h téll azt hiszed h megidézted akk ezt próbáld ki :D, jah és BETEG vagy ajánlom a pszihiátriát, v költöz be a templomba ott biztos nem baszogat a képzeletbeli barátod...xdxd
Sőt tudod mit csá én vok démon a nevem bazil guszti, nem segitek neked LOL
Köszönöm a K......baszot szavaitokat:)
huje ezaz ember aki másra mondja nekem nincs semi az elmémel teljesen normál vagyok.....De már nem kell el mondanotok már tudok....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!