Új telefont szeretnék venni, valami nagyon joo modern telefont szeretnék gondolkodtam Iphone-ban de nemtudom megérie mit ajánlotok?
Samsung Galaxy S 2 a világ "jelenlegi legjobb telefonja"!
pár hónap vagy még anyi se és már nem lesz az! :D
az iPhone 5 amint kijön egyből a legjobb telefon lesz. Utána jön majd a Samsung Galaxy S3 amivel megprobálnak az iPhone főlé lőni.
Nah most 3 kérdést gondolj át!
1. Megteheted-e hogy iPhonet veszel?
2. 2-3 évig akarod-e használni?
3. Szükséged van-e annyira okos telefonra?
Az iPhone miután megjelenik 2 évig kapja a legujabb frissitéseket, de drága.
Ottvan olcsóbban a Samsung Galaxy S2, de az Androidos telefonok nem igazan kapnak frissitést huzamosabb ideig. 1 év mulva szerintem már elis felejtik az SGS2-t. Jöhet a főzött ROM garancia vesztéssel.
Jó az iPhone is, SGS2 is, meg egy pár HTC telefon is, de nem valószínű, hogy bármelyiket is ki tudnád használni.
Ha nem értesz hozzá iPhone jobb lenne, mert az egyszerű, nem kell vele foglalkozni, android meg kicsit bonyolultabb, fel kell fedezni benne dolgokat.
De inkább ne telefont vegyél, szerintem 100+ ezer forintért tudnál venni sok mindent, amit esetleg ki is használnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!