Sokat gondolkodtam szerintetek is igazam van?
Ostobaság. A hibák:
1) A te elmondásod szerint az ŰRLÉNYEK(mivel az UFO fogalma távol áll az űrlényektől) nem olyan technikai szinten állnak, mint mi, hiszen képesek sokkal nagyobb távolságokat utazni, mint mi. Akkor náluk biztos van fejlettebb a robotoknál. Ha meg van ilyen gép(ha egyáltalán gép), akkor miért használnának egyszerű robotokat?
2)
"UFO háttérben és arra a következtetésre jutottam, hogy az UFÓkat földönkívüli robotok irányítják"
"a tudós kollégák is egy általunk irányított robotot küldtek a Marsra"
Hát tényleg, ez nagyon értelmes. Azért, mert a földi tudósok egy robotot küldtek a Marsra, a földönkívülieket robotok irányítják? F**k logic.
3) "Marsra igazam? van vagy igazam van?"
Nincs ? igazad.
4) Nem tudsz fogalmazni.
5) Ahogy helyesen írni sem.
6) "A-pontból G-pontba"
Ez már a Szerelem, szex kategóriába tartozik.
7) "a csillagharcosi gének tehetnek róla jah, hogy arra lennétek kíváncsiak, hogy hogyan jutnak el. "
Itt leesett; vagy egy troll vagy, vagy tökéletesen idióta, már-már ZKF-t meghazudtoló szinten.
névte2en
névte2en
1. A földönkívüli robotok nem a földönkívülieket irányítják , hanem az UFÓkat szerintem te nem vagy tisztában a fogalmakkal lásd:UFO=(azonosítatlan repülő tárgy) nagyon értelme vagy
2. Szerintem logikus, hogy elsőnek egy robotot küldenek maguk helyet a gépek többet bírnak nincs szükségük élelemre és a veszteség is csak minimális
3. fogalmam sincs mit jelent a troll, de biztos nem vagyok az.
4. Viseledj új vagyok adjuk meg egymásnak a tiszteletet.
@névte2en
Na látod, lebunkóztak. :DD
Pedro
Nem, nem, szerintem nem bántottál meg senkit.
Csak én cukkolom kicsit névte2ent, de azt is csak azért, mert kedvelem - kérlek te meg ne neheztelj, hogy ezt éppen a te kérdésednél követtem el. :)
Szerintem névte2en sem bántódott meg attól, amit írtál.
Pedro
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""ÚJ"""""""""""""""""""""""""""""""""""""
:D >:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!