Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Sokat gondolkodtam szerintetek...

Sokat gondolkodtam szerintetek is igazam van?

Figyelt kérdés
Szóval sokat gondolkodtam azon, hogy mi állhatnak az UFO háttérben és arra a következtetésre jutottam, hogy az UFÓkat földönkívüli robotok irányítják hiszen gondoljuk csak bele a tudós kollégák is egy általunk irányított robotot küldtek a Marsra igazam? van vagy igazam van? tudom mit gondoltok, hogy miért vagyok ilyen intelligens? a csillagharcosi gének tehetnek róla jah, hogy arra lennétek kíváncsiak, hogy hogyan jutnak el. A-pontból G-pontba téridő hajlítással hát igen ezek a kis szürkék tudják a módját velünk ellentétben nyilvánvalóan ezek a kisméretű járművek nem képesek a téridő hajlításra emiatt gondolok arra, hogy a földtől nem messze van egy anyahajó, amely már birtokában van eme nemes technológiának azt kéne megkeresni mit a véleményetek?
2014. febr. 18. 18:20
1 2 3
 1/28 Shai-Hulud ***** válasza:
87%
Én a G-ponthoz nem téridő-hajlítással szoktam eljutni...
2014. febr. 18. 18:36
 2/28 anonim ***** válasza:
45%

Ostobaság. A hibák:

1) A te elmondásod szerint az ŰRLÉNYEK(mivel az UFO fogalma távol áll az űrlényektől) nem olyan technikai szinten állnak, mint mi, hiszen képesek sokkal nagyobb távolságokat utazni, mint mi. Akkor náluk biztos van fejlettebb a robotoknál. Ha meg van ilyen gép(ha egyáltalán gép), akkor miért használnának egyszerű robotokat?

2)

"UFO háttérben és arra a következtetésre jutottam, hogy az UFÓkat földönkívüli robotok irányítják"

"a tudós kollégák is egy általunk irányított robotot küldtek a Marsra"

Hát tényleg, ez nagyon értelmes. Azért, mert a földi tudósok egy robotot küldtek a Marsra, a földönkívülieket robotok irányítják? F**k logic.

3) "Marsra igazam? van vagy igazam van?"

Nincs ? igazad.

4) Nem tudsz fogalmazni.

5) Ahogy helyesen írni sem.

6) "A-pontból G-pontba"

Ez már a Szerelem, szex kategóriába tartozik.

7) "a csillagharcosi gének tehetnek róla jah, hogy arra lennétek kíváncsiak, hogy hogyan jutnak el. "

Itt leesett; vagy egy troll vagy, vagy tökéletesen idióta, már-már ZKF-t meghazudtoló szinten.

névte2en

2014. febr. 18. 18:50
 3/28 A kérdező kommentje:
Elnézést valamit elírtam B-pontot akartam írni nem mellesleg nemtom, hogy került oda az? Nos mindegy a lényeg ott van a kérdés adott ne sörözünk a szavakkal a szexuális jellegű kérdésekre nem vagyok kíváncs ezt gyerekek is olvassák ez nem olyan mellbe vágó kérdés remélem érthető ?... azért ide rakom a tízennyolcas karikát (18)
2014. febr. 18. 18:53
 4/28 A kérdező kommentje:

névte2en

1. A földönkívüli robotok nem a földönkívülieket irányítják , hanem az UFÓkat szerintem te nem vagy tisztában a fogalmakkal lásd:UFO=(azonosítatlan repülő tárgy) nagyon értelme vagy

2. Szerintem logikus, hogy elsőnek egy robotot küldenek maguk helyet a gépek többet bírnak nincs szükségük élelemre és a veszteség is csak minimális

3. fogalmam sincs mit jelent a troll, de biztos nem vagyok az.

4. Viseledj új vagyok adjuk meg egymásnak a tiszteletet.

2014. febr. 18. 19:10
 5/28 Shai-Hulud ***** válasza:

@névte2en

Na látod, lebunkóztak. :DD

Pedro

2014. febr. 18. 19:21
 6/28 A kérdező kommentje:
Én nem bunkoztam le senkit mindenkinek megadom a tiszteletet legyen az akármilyen sértő nem szoktam játszani az emberekkel nem értem miért nem tudjuk megadni egymásnak a tisztelet jogát, ha nem tetszik valakinek kérdés akkor ne válaszoljon rá. nem akartam megbántani senkit elnézést. :-)
2014. febr. 18. 19:40
 7/28 Shai-Hulud ***** válasza:

Nem, nem, szerintem nem bántottál meg senkit.

Csak én cukkolom kicsit névte2ent, de azt is csak azért, mert kedvelem - kérlek te meg ne neheztelj, hogy ezt éppen a te kérdésednél követtem el. :)

Szerintem névte2en sem bántódott meg attól, amit írtál.

Pedro

2014. febr. 18. 20:09
 8/28 A kérdező kommentje:
Pedro egyáltalán nem neheztelek névte2enre csak tudod van ez a toplisa, amit nem régi vettem észre és erre mit látok? névte2en az első helyezett mondjuk emiatt egy kicsit neheztelek rá vagy irigy vagyok nemtom sokat fogok válaszolni és, ha Isten is úgy akarja jel beelőzöm a névtelenkét. :-D
2014. febr. 19. 08:28
 9/28 A kérdező kommentje:
Csak tudnám minek írtam a jelet. :-D
2014. febr. 19. 08:42
 10/28 anonim ***** válasza:

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""ÚJ"""""""""""""""""""""""""""""""""""""

:D >:D

2014. febr. 19. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!