Sokat gondolkodtam szerintetek is igazam van?
Neked pedig Pedro; köszi az elismerésért. Én is nagy híved vagyok, főleg a ZKF elleni vitákban :D
névte2en
Uui: J, nem fogsz beelőzni, ebbe bele kell nyugodnod.
* J helyett Goku:
névte2en
Gyerekek!!!
névte2ennek már legalább tizenöt regisztrációja van
tehát kedves (18) ne próbáld meg versenyre hívni, mert Ő a föszerkeztő. Ő az oldal üzemeltetője. Neki fontos, hogy minnél többen látogassák az oldalt, és minnél többen kattintgassanak a hirdetésekre. Ugyan is Ő ebből él.
Ha te is követni akarod, akkor kezd az elején, és csinálj egy hasonló oldalt. És ha elég nagy a látőgatottsága, te is helyezhetsz el rajt kattintásra fizető hirdetéseket.
Csak azért mondom, jobb ha tudod! Te is regizhetsz ezen az oldalon több névvel, és fel is pontozhatod magadat a toplista elejére, de abból neked nem lesz kenyered, csak a szóban forgó vezérnek!
Sok sikert! Bár nem tom mi vóna ebbő a hasznod?
Egyébként, a kérdésedre válaszolva,: próbálj meg a földön maradni!
# 13 nem hiszem, hogy több regisztrációja lenne.
1. az a nagy titok, aki az első helyen akar szerepelni egy toplistán, hogy egy-két felhasználóval összehaverkodsz, akik pontozzák
2. helyesen válaszolsz egy kérdésre
3. néha elbeszélgetsz egy-két leányzóval, akik aztán megkedvelnek és pontoznak
4. legyél szimpatikus. De az is kérdéses kinek mit jelent a szimpatikus jó ember ismerőnek kell, hogy legyél ahhoz, hogy ezt elérd nincs itt semmilyen összeesküvés. :-D
Szerintem az egész UFO-jelenség messze túl komplex problémakör ahhoz, hogy a mi kis földi rálátásunkkal meg tudjuk oldani, pláne egy topic keretén belül.
De a jelenség kétségkívül valós.
Kár volt erre pazarolni a csökevényes agyad egyébként is eléggé korlátozott erőforrásait, mert hülyeség.
Inkább térj vissza ahhoz a problémához, hogy a lyukadon ülsz, és miért nem esel bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!