Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Sokat gondolkodtam szerintetek...

Sokat gondolkodtam szerintetek is igazam van?

Figyelt kérdés
Szóval sokat gondolkodtam azon, hogy mi állhatnak az UFO háttérben és arra a következtetésre jutottam, hogy az UFÓkat földönkívüli robotok irányítják hiszen gondoljuk csak bele a tudós kollégák is egy általunk irányított robotot küldtek a Marsra igazam? van vagy igazam van? tudom mit gondoltok, hogy miért vagyok ilyen intelligens? a csillagharcosi gének tehetnek róla jah, hogy arra lennétek kíváncsiak, hogy hogyan jutnak el. A-pontból G-pontba téridő hajlítással hát igen ezek a kis szürkék tudják a módját velünk ellentétben nyilvánvalóan ezek a kisméretű járművek nem képesek a téridő hajlításra emiatt gondolok arra, hogy a földtől nem messze van egy anyahajó, amely már birtokában van eme nemes technológiának azt kéne megkeresni mit a véleményetek?
2014. febr. 18. 18:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
57%

Neked pedig Pedro; köszi az elismerésért. Én is nagy híved vagyok, főleg a ZKF elleni vitákban :D

névte2en

2014. febr. 19. 20:49
 12/28 anonim ***** válasza:

Uui: J, nem fogsz beelőzni, ebbe bele kell nyugodnod.

* J helyett Goku:

névte2en

2014. febr. 19. 20:51
 13/28 anonim ***** válasza:

Gyerekek!!!

névte2ennek már legalább tizenöt regisztrációja van

tehát kedves (18) ne próbáld meg versenyre hívni, mert Ő a föszerkeztő. Ő az oldal üzemeltetője. Neki fontos, hogy minnél többen látogassák az oldalt, és minnél többen kattintgassanak a hirdetésekre. Ugyan is Ő ebből él.

Ha te is követni akarod, akkor kezd az elején, és csinálj egy hasonló oldalt. És ha elég nagy a látőgatottsága, te is helyezhetsz el rajt kattintásra fizető hirdetéseket.

Csak azért mondom, jobb ha tudod! Te is regizhetsz ezen az oldalon több névvel, és fel is pontozhatod magadat a toplista elejére, de abból neked nem lesz kenyered, csak a szóban forgó vezérnek!

2014. febr. 19. 22:35
 14/28 A kérdező kommentje:
névte2en fogalmam nincs ki az a J engem Gokunak hívnak egyébként nem is mondtad, hogy tiéd az oldal, de akkor is beelőzlek majd meglátod márcsak a hecc kedvéért is elcsábitok pár tini lányt és majd ők segítenek nekem ebben egy-két nap alatt már első helyezett leszek. :-D
2014. febr. 19. 22:57
 15/28 anonim ***** válasza:

Sok sikert! Bár nem tom mi vóna ebbő a hasznod?

Egyébként, a kérdésedre válaszolva,: próbálj meg a földön maradni!

2014. febr. 19. 23:15
 16/28 A kérdező kommentje:

# 13 nem hiszem, hogy több regisztrációja lenne.

1. az a nagy titok, aki az első helyen akar szerepelni egy toplistán, hogy egy-két felhasználóval összehaverkodsz, akik pontozzák

2. helyesen válaszolsz egy kérdésre

3. néha elbeszélgetsz egy-két leányzóval, akik aztán megkedvelnek és pontoznak

4. legyél szimpatikus. De az is kérdéses kinek mit jelent a szimpatikus jó ember ismerőnek kell, hogy legyél ahhoz, hogy ezt elérd nincs itt semmilyen összeesküvés. :-D

2014. febr. 19. 23:15
 17/28 A kérdező kommentje:
#15 Én földön vagyok csak annyi az egész, hogy kedvenc témaköröm ez nem a földönkívüliek miatt, hanem azért, mert nagy rajongója vagyok a csillagászatnak a parajelenségeknek én sokkal jobban szeretek nézni egy természet filmet, mint akármelyik akció filmet vagy szuper mozit.
2014. febr. 19. 23:33
 18/28 anonim ***** válasza:
Kát volt ennyit törnöd a fejed......Semmi értelmes nem született.
2014. febr. 20. 06:21
 19/28 anonim ***** válasza:

Szerintem az egész UFO-jelenség messze túl komplex problémakör ahhoz, hogy a mi kis földi rálátásunkkal meg tudjuk oldani, pláne egy topic keretén belül.

De a jelenség kétségkívül valós.

2014. febr. 20. 09:24
 20/28 anonim ***** válasza:

Kár volt erre pazarolni a csökevényes agyad egyébként is eléggé korlátozott erőforrásait, mert hülyeség.

Inkább térj vissza ahhoz a problémához, hogy a lyukadon ülsz, és miért nem esel bele.

2014. febr. 20. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!