Üdv! J Ügynök lennék észre vettétek, hogy 2012 óta egyre gyakoribbak az UFO-észlelések?
Nemtom, hogy feltűnt nektek. De nyilván nem hiszen akkor mondtátok volna 2012 óta napjainkig megszaporodtak az ilyen-olyan események fényjelenségek youtube videók stb. [link] [link] [link] sokan most biztos bólogatnak. De megértem őket gyerekkoromban én is sokat bólogatam mindegy hadjuk a részleteket a lényeg az, hogy 2012 nem jött el a világvége, hanem valamilyen kozmikus változás lett úrrá az embertársaimon lehetséges, hogy a maja jóslat nem a világvégére utal, hanem egy nagyobb szintű változásra. De mit akarnak tudatni velünk ezek a különös fényjelenségek vagy mi céljuk van? fogalmam sincs kedves embertársaim. De szerintem eljő az a nap mikoris megtudjuk az igazságot a kérdés az, hogy elfogadod vagy harcolsz a sorsod ellen?
J
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!