Üdv! J Ügynök lennék észre vettétek, hogy 2012 óta egyre gyakoribbak az UFO-észlelések?
Nemtom, hogy feltűnt nektek. De nyilván nem hiszen akkor mondtátok volna 2012 óta napjainkig megszaporodtak az ilyen-olyan események fényjelenségek youtube videók stb. [link] [link] [link] sokan most biztos bólogatnak. De megértem őket gyerekkoromban én is sokat bólogatam mindegy hadjuk a részleteket a lényeg az, hogy 2012 nem jött el a világvége, hanem valamilyen kozmikus változás lett úrrá az embertársaimon lehetséges, hogy a maja jóslat nem a világvégére utal, hanem egy nagyobb szintű változásra. De mit akarnak tudatni velünk ezek a különös fényjelenségek vagy mi céljuk van? fogalmam sincs kedves embertársaim. De szerintem eljő az a nap mikoris megtudjuk az igazságot a kérdés az, hogy elfogadod vagy harcolsz a sorsod ellen?
J
Tisztelt J ügynök!
Valóban jó ötlet itt megtárgyalni az ilyen kényes kormánytitkokat?
A végén még a reptoidok is tudomást szereznek mindenről.
L ügynök
Hogy miért vagy nevetségesek a válaszaid, úgy, mint te:
1) Jóval előtted regisztráltam erre a honlapra.
2) Ha a mester-tanítványos dolgot a pontszámokra és a válaszokra értetted, akkor tudatom veled, hogy 2012-ben és 2013-ban rekordtartó voltam.
3) Nem írsz értelmesen.
4) Troll vagy. Ha nem tudnád(és ez igen valószínű): [link]
5) Több ponton megsértetted a Nem Kókler nevű felhasználóddal a szabályzatot(pl. 3-as pont b bekezdése). Emiatt jelentettelek az adminoknak.
Remélem, végre megszűnsz trollkodni, mert tönkreteszed a gyk-t, és egyaránt sértő vagy a szkeptikusok és az ezósok irányába.
névte2en
1. Én nem sértettem semmilyen szabályzatot. D
2. előttem biztos nem regisztráltál, mivel én 2010-ben regisztráltam először
3. Nem vagy tisztában a troll fogalmával erről papolsz miközben magad is trollkodsz rendesen én ilyen vagyok nem trollkodom
4. mester-tanítvány alatt nem a százalékodat értem, hanem arra, hogy bannolni akarsz engem a saját fegyveremmel fordulsz ellenem. xDDD
Huhh. Mint egy szélmalomharc, csak malom helyett egy idiótával.
1) Ha elolvasnád, tudod, hogy hol sértetted meg.
2) 2009.06.17-én regisztráltam. Nem névte2en névvel, azt a regisztrációt csak 2012-ben hoztam létre. Pár régebbi kérdésnél az ezóban és a tudományban megtalálhatod a válaszomat(ha még nem törölték le a felhasználómat, lehet, tudok linket is mutatni).
3) Ha elolvasnád a linkjeimet, és nem hülyeségeket kiabálnál a szélbe, magarad ismernél.
4) Miért ne bannoljalak, ha csak problémát okozol a gyk-nak? Szerintem a bejelentésem jogos, és remélhetőleg célomat érem. Kérdezz meg egy-két normális vagy viszonylag normális ezóst vagy szkeptikust, és elmondják neked, hogy mennyire utálnak.
Egyébként most komolyan magaddal vitatkozol, azt gondolva, hogy senki se lát át az általános 1-s logikádon?
névte2en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!