Üdv! J Ügynök lennék észre vettétek, hogy 2012 óta egyre gyakoribbak az UFO-észlelések?
Nemtom, hogy feltűnt nektek. De nyilván nem hiszen akkor mondtátok volna 2012 óta napjainkig megszaporodtak az ilyen-olyan események fényjelenségek youtube videók stb. [link] [link] [link] sokan most biztos bólogatnak. De megértem őket gyerekkoromban én is sokat bólogatam mindegy hadjuk a részleteket a lényeg az, hogy 2012 nem jött el a világvége, hanem valamilyen kozmikus változás lett úrrá az embertársaimon lehetséges, hogy a maja jóslat nem a világvégére utal, hanem egy nagyobb szintű változásra. De mit akarnak tudatni velünk ezek a különös fényjelenségek vagy mi céljuk van? fogalmam sincs kedves embertársaim. De szerintem eljő az a nap mikoris megtudjuk az igazságot a kérdés az, hogy elfogadod vagy harcolsz a sorsod ellen?
J
Nekem semmi közöm a Men In Black-hez J a nevem rövidítése az Ügynök a ráadás mondom 2012 óta valamilyen változás vette kezdetét, amit az átlag ember nem érzékel. De Ügynök hivatásom -nak köszönhetően tudom, hogy valami készülőben a kérdés az, hogy mi? új világrend, nagyobb szintű
bejelentés, stb.
"...ráadás mondom 2012 óta valamilyen változás vette kezdetét, amit az átlag ember nem érzékel."
Az ilyen átlag ember által nem érzékelt változás... csak egy kifogás arra, hogy 2012-ben nem történt semmi és azok, akik emiatt kritikát kaptak tovább tudjanak téríteni. Meg biztos jó egy nem átlagember elit klubba tartozni, indigó, kristály gyerekeket nevelni és a többi.
Változás folyamatosan van, de nem a maja naptár vagy az ufo észlelések száma szerint. (de ezt te is tudod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!