A 2012 dec.21-ére "beígért" felemelkedés elmaradása után még hisz valaki Alajénak?
Igen.
De hát ez van, repülőgép-balesetek is történnek néha.
Első
Elmész te melegebb éghajlatra...
Elég volt az hogy 2012 szeptemberétől egészen december 21-ig minden nap 30 ilyen kérdés tettek felNem fogok végigszenvedni még egy ilyen időszakot az ezotéria topiknban.
Én előtte sem hittem benne .
De mindig lesznek olyan hiszékeny emberek akiknek be tudják magyarázni .
Csak az a baj , hogy akik megvezetik ilyennel az embereket őket nem zárják börtönbe , hanem újból tudják híresztelni a következő világvégét , és sajnos lesznek olyan emberek akik bedőlnek ezeknek a majmoknak .
Az a gond, hogy elég sokan hittek neki. Csak nézzétek meg hányan követték a csatornáját stb.
Remélem egyeseknek feltűnt, hogy Alaje a csatornát még a felemelkedés előtt "bezárta" és már csak elakarja adni a videóban elhangzott zenéit dvd-n potom 12 ezer forintért :) Egy plejádinak minek földi pénz?;)))
Sajnos még ezután is lesznek bőven olyan naív emberek, akik hisznek neki. Pl kitalálja, hogy lassan jön el a felemelkedés, várjátok a következő jelet, üzenetet stb.
A p*fám leszakad, van Alajenek magyar fb oldala is és én beírtam, a fönt vázolt kommentemet erre beírta ezt a az admin, majd hogy fogjam vissza magamat:
Hogy miért kér pénzt a kiadott DVD-kért arról itt olvashatsz bővebben angolul: [link]
Aki ezt a baromságot beveszi, ahoz csak gratulálni tudok
Alaje soha nem beszélt a videóiban arról hogy földi dátum szerint előre meghatározva valaha meg fog jelenni a Galaktikus Szövetség!
Ebben a videóban: https://www.youtube.com/watch?v=LKaY6Bj25B pontosan arról beszél,hogy rengeteg negatív földönkívüli csatornázik emberekkel akik nem képesek felismerni,hogy akivel kontaktusban vannak azok gonoszak és hazudnak még maga Alaje nevével is készültek ilyen hazugságok ezért is beszél arról a videóiban hogy csak a youtube csatornán található meg és asztrálisan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!