Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nem lehet világvége?

Nem lehet világvége?

Figyelt kérdés
Szerintem nem lehet világvége mert a világ nem a "föld" nevű bolygóból áll!! Kb 42233254554654 bolygó van még és lehet hogy keveset is irtam =Annak az esélye hogy csak a földön van élet = 0

2012. nov. 23. 23:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
micsoda okosság
2012. nov. 23. 23:10
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

A Föld elpusztulása valóban nem világvége. A tudomány jelenlegi álláspontja szerint igazi világvége csak akkor lehet, ha az Univerzum tágulása nem áll meg. Ekkor addig tágul, amíg minden részecske kvázi végtelen távol lesz egymástól. Megszűnnek a kölcsönhatások, idővel szétesnek a részecskék és az egész Világegyetemünk nem lesz más, mint egy teljesen egyenletesen szétterített energiahalmaz. Ezt nevezik energiahalálnak, ha jól tudom.

Amúgy annak az esélye, hogy csak a Földön van élet nem nulla. Van erre egy képlet, de nem lehet vele pontosan meghatározni az értékét, mert nem ismerjük a szükséges adatokat még csak kicsit pontosan sem. Így a becslések a 0-tól a közel 100%-ig terjednek. Hiába van több milliárd csillag bolygókkal, az intelligens élet kifejlődéséhez nagyon speciális körülmények szükségesek, sőt, az is lehet, hogy az emberiség kialakulása csak egy nagy kozmikus véletlen eredménye. Szóval vagy van élet máshol is, vagy nem. Nem tudjuk. A legtöbben azért optimisták.

2012. nov. 23. 23:14
 3/12 A kérdező kommentje:

"Amúgy annak az esélye, hogy csak a Földön van élet nem nulla. Van erre egy képlet, de nem lehet vele pontosan meghatározni az értékét, mert nem ismerjük a szükséges adatokat még csak kicsit pontosan sem. Így a becslések a 0-tól a közel 100%-ig terjednek. Hiába van több milliárd csillag bolygókkal, az intelligens élet kifejlődéséhez nagyon speciális körülmények szükségesek, sőt, az is lehet, hogy az emberiség kialakulása csak egy nagy kozmikus véletlen eredménye. Szóval vagy van élet máshol is, vagy nem. Nem tudjuk. A legtöbben azért optimisták."

Lehet hogy nem csak ugy magunktól fejlődtünk ki egy kicsit besegitettek a fejlődésünkbe valakik..Nem mondom hogy biztosan igy volt de kizárni se tudom...Persze aki nincs képbe az ilyennel az nem érti ha vallásilag elvakult akkor meg főleg :Ősi idegenek elég érdekes dokumentum film:)

2012. nov. 23. 23:22
 4/12 anonim ***** válasza:

Hamblo nem hiszem, hogy vallásilag elvakult lenne...teljesen korrekt, amit írt. Amit nem tudunk bizonyítani az csak egy hipotézis.

Én láttam a videót, az ilyeneket mindig fenntartással kell kezelni, mert régen is éltek 180 iq feletti emberek, és az emberi találékonyság határtalan...sőt azokat a nagy rajzokat, amiket elméletileg csak úgy lehetett megcsinálni, ha repülőről figyelték, én azt fél perc alatt kitaláltam,hogy is kellene csinálni. Csak egy tervrajz kell, valamilyen mértékegységrendszer, meg kötél...

2012. nov. 24. 00:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

De világvége ugye akkor sem lehet ha mind csak szétterített energiából fog állni, hiszen annak az energiának is lennie kell valahol.

A táguló cilágegyetem is tágul valamiben, akár összeomlik, akár nem.

Olyan nincs hogy semmi nincsen. :)

2012. nov. 24. 01:50
 6/12 anonim ***** válasza:
már nem azért, de mondta valaki, hogy az emberek kialakulásának útja az egyetlen, ami mentén intelligens élet kialakulhat? Mellesleg a világegyetemben eddigi becslés szerint 100 milliárd galaxis van (ez a nagyságrend) és egy galaxisban is nagyjából 100 milliárd bolygó. Tehát 100 milliárdszor*100 milliárd bolygó van, ami 10 a 22. hatványon bolygó. Mellesleg jelenleg a földi élethez hasonló élet kutatási projektek zajlanak a Marson meg a Holdon. a Marson főleg komponenseket keresnek hidrogént és oxigént vagy vizet. Ez nem csak az élet kialakulási feltételek miatt fontos, hanem a NASA például olyan projektben is van, hogy a csillagközi utazást akarja előkészíteni, és ehhez kell oxigén a légzés miatt, hidrogén, ami a magfúzió alapanyaga, illetve a hidroxidból rakéta-üzemanyagot lehet csinálni. A Mars esetében ott tart a történet, hogy van egy kisautó méretű Marsjáró, ami 40km/h-val megy, és éppen egy olyan terület felé tart, ami a marsműholdak felvételei alapján egy folyami üledék által kialakított felszín. Itt a kőzetminták lézeres elporlasztásával fogja megállapítani, hogy van-e kötött víz vagy oxigén, és hidrogén a kőzetben. A következő Mars-expedíció pedig egy lávabarlangba fog menni, ahol védett körülmények között sokminden megőrződhetett abból az állapotból, amikor a Mars légkörét még nem roncsolta szét a napszél. Mellesleg azt konkrétan tudjuk, hogy a Marsnak is van északi és déli jégsapkája, mint a Földnek, csak folyadék vizet találni azért nehéz, mert marsi nyomáson a víz 0 fokon válik cseppfolyóssá és 3 fokon elforr, vagyis összesen két foknyi tartományban folyékony. Ilyen hőmérsékleti stabilitás pedig nagyon valószínűtlen egy olyan bolygón, aminek már alig van légköre. Max a lávabarlangokban
2012. nov. 24. 04:13
 7/12 anonim ***** válasza:
az emberek szemszögéből lesz világvége.persze ez idén is elmarad de gondolom már most gyártják a jövő évi utánpótlást..
2012. nov. 24. 08:58
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
hát őcsém te se vagy normális.
2012. nov. 24. 09:10
 9/12 anonim ***** válasza:
88%
Sokáig tartott erre rájönni? Amúgy sem lesz semmi, a Földnek se lesz vége, legalábbis nem most.
2012. nov. 24. 12:22
 10/12 gregarm ***** válasza:
Figyelj, ha ennyire biztos vagy benne, hogy világvége lesz miért várod meg a kínkeserves halált december 21.-én.
2012. nov. 24. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!