Üdv! J Ügynök lennék észre vettétek, hogy 2012 óta egyre gyakoribbak az UFO-észlelések?
Nemtom, hogy feltűnt nektek. De nyilván nem hiszen akkor mondtátok volna 2012 óta napjainkig megszaporodtak az ilyen-olyan események fényjelenségek youtube videók stb. [link] [link] [link] sokan most biztos bólogatnak. De megértem őket gyerekkoromban én is sokat bólogatam mindegy hadjuk a részleteket a lényeg az, hogy 2012 nem jött el a világvége, hanem valamilyen kozmikus változás lett úrrá az embertársaimon lehetséges, hogy a maja jóslat nem a világvégére utal, hanem egy nagyobb szintű változásra. De mit akarnak tudatni velünk ezek a különös fényjelenségek vagy mi céljuk van? fogalmam sincs kedves embertársaim. De szerintem eljő az a nap mikoris megtudjuk az igazságot a kérdés az, hogy elfogadod vagy harcolsz a sorsod ellen?
J
névte2en "Kérdezz meg egy-két normális vagy
viszonylag normális ezóst vagy szkeptikust,
és elmondják neked, hogy mennyire
utálnak." Ha jól értem ti valamilyen J Ügynök ellen irányuló szektát vezettek?:-D hol érdekel, hogy mit gondolsz rólam arcművész kolléga?, ha perszeg a kérdéseim nem tetszenek akkor nem muszáj válaszolni vagy jelentsed a polgármesternek.)
Nem. De kérdezhetek valamit? Miért nem lépsz be mostanában a Nem Kókleres fiókodba? Csak nem letiltottak? Ha meg letiltottak, akkor valószínűleg a gyk adminok is így találták jobbnak.
névte2en
Ui: Nem értetted jól. Nem vezetek semmilyen szektát, egyszerűen csak midenki utálja, ha valaki agyonbombázza a topicot idióta kérdésekkel, letrolloz másokat, és tönkreteszi a topic működését.
Jelentettelek is, és persze letiltottak. Arról meg nem tehetek, hogy a szabályokat áthágva több felhasználót is csinálsz...
névte2en
# 32
Ennyire zavar, hogy sem a valós világban, de még itt sem érdekelsz senkit?
névte2en Ugyanazzal a felhasználóval vagyok most is mindegy itt Kb. minden harmadik kérdés kamu vagy csak trollkodni akarnak nagyon kevesek azok, akik normális kérdéseket tesznek fel én csak próbálok beilleszkedni a GYIK-en nem akarok világhírű troll lenni azért vagyok most névtelen. De érdekes, hogy a 570 473 regisztrált tag közül engem szúrsz ki és velem személyeskednek legtöbbet a tagok, amit pedig mondasz az rágalom megsértettél több szabályzatot azzal, hogy valótlan dolgokat állítasz rólam személyijogok megsértése miatt téged kéne bannolni idióta vagy troll jelzővel illettél engem légyszíves moderáld magad nem ide tartozó választ pedig ne írj ki
Üdvözlettem J
# 34 Tisztelt névte2en Sokszor indokolatlanul jelented a kérdéseket emiatt a el kéne venni tőled ezt a jogot a moderátorok -nak van jobb dolguk is emiatt megkérlek hirtelen felindulásból vagy személyes okokból ne cselekedj, mert a moderátor figyelmen kívül fogják hagyni a kérésedet
Tiszteletem J
Nem, most nem a Nem Kókler-es felhasználóddal vagy fent. Nem akarom áthágni a szabályokat, de biztos helyről tudom, hogy le vagy tiltva. Egyébként meg téged és patr0nt. Patr0n veszélytelen, úgy is legtöbbször lepontozzák, te viszont idegesítő vagy, rendszeresen teszel fel kérdéseket, amiknek semmi értelmük nincs, és képtelen vagy felfogni, hogy mindenkinek egyértelmű a troll mibenléted. És szerintem minden jogom megvan jelenteni a kérdéseket, ha szerintem nem felelnek meg a szabályoknak. A moderátoroknak lehet hogy ez idegesítő(ezúton is elnézést kérek tőlük), de ezzel csak rontják a gyk hírnevét. Rengeteg olyan posztot látok szerte az interneten, amin valami idióta felhasználó idióta kérdése van, és sokan írják alatta, hogy "na emiatt sem szoktam feljálni gyakorikérdésekre" Ezzel csökken a látogatottsága a honlapnak, és szerintem ez senkinek sem az érdeke. A válaszaim pedig nem offolások, mert az általad kommentekben feltett kérdésekre válaszolok. Ha itt tartunk, akkor a te kommentjeid offolások.
névte2en
#38 Légyszíves viselkedj
többször is jelenteted ezt a kérdést ennek ellenére még itt tartunk szerintem a moderátorok jól végzik a dolgukat és légyszíves ne dobáloz más felhasználókkal lásd:Patr0n+szerinted a kérdéseimnek semmi értelme rendben van elfogadom, hogy számodra nincs értelme a kérdéseimnek, aki érdekel a kérdésem az hozzászól, akit viszont nem az nem szól hozzá nem kötelességed válaszolni általad nem kedvelt kérdésekhez
Tiszteletem J
Figyelem! mivel engem, mint Ügynököt nem lehet bannolni úgy döntöttem, hogy a névtelenség nem elég teljesen el kell tűnnöm egy időre, és bannolom saját magamat másnéven:tiltom. De, ahogy mondtam csak egy időre megyek el
J Ügynök ledobja az egyenruhát. De, ahogy a terminátor mondaná még visszatérek
Figyelem döntésének semmi köze a mostani vitámhoz bannlásom oka egy tervem része.
Csá napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!