Most komolyan nincs itt senki, aki nyitott az űrlények létezésére?
Azért már meg se haragudjatok, de azért lepontozni valakit mert "hisz" valamiben, elég nem szép dolog. No meg azt, hogy kiáll az igaza mellett és a véleménye mellett.
Ezek nem marhaságok, nem kitalációk. Aki nem nyitott az igazságra az inkább húzza magára a pokrócát és aludjon tovább, hisz úgyis a legtöbb ember ezt teszi !!
Köszönöm mellesleg a lepontozást :).
Kellemes ünnepeket mindenkinek !
De van. Én hiszek az idegenek létében. Angolul tök jól hangzik EXTRATERRESTRIAL. Nagyon jó dolog, legalábbis számomra elképzelni azt, hogy majd egy idegen megjelenik a NATO nagytanácson és közli, hogy tessék már elhinni, hogy vagyunk. De ez szerintem egyelőre a jövő zenéje.
Két féle világnézet van:
1. Tudományos: amit nem lehet bebizonyítani, az Nem létezik.
2. Okkult: amit az ember el bír képzelni az létezett, létezi, vagy létezni fog.
én ez utóbbi vagyok.
köszöntem
Én szerintem vannak. Gondoljatok az ufó aktákra. amik már megvoltak a szovjetunióban is és mégrégebben a náci németországban is. Nem beszélve ugye most amerikáról /51-es körzet/ illetve számos nemzetről. /nemrég asszem a finn-ek tették közre az ilyen jellegű kutatásaikat. Egyszerüen nem lehet hogy ennyi ország, ennyi nemzet foglalkozzon egy olyan dologgal ami nem létezik és mindd ugyan úgy ábrázolja őket. Aztán a civil emberek szerte a világon. Számtalan érintkezésről számoltak már be világszerte, azonos élményekkel. Szal. szerintem nem 100, hanem 1000% hogy vannak igen. Nem is gondolná az ember mióta készülnek feljegyzések idegenekről..
A másik kérdés hogy miért nem hozzák nyilvánoságra? Hmm.. Azért mert az emberiség még nem készült fel arra hogy ezt a tényt elfogadja.. gondoljatok bele. csak itt a hozzászólók kb. 1/4-e bizonyos felőlük, a többi kételkedik, vagy úgy ahogy van elutasítja. kb. mint régen hogy a föld gömbölyű e vagy lapos. mikor mindenki úgy látja első látásra hogy lapos. nemde??
Én hiszek bennük,az lehettelen ,hogy ebbenz óriás világegyetemben csak mi lennénk.Én véleményem,hogy vannak valahol.2008 óta egyre több bejelentés van ,hogy ufo-t láttak űrlényt láttak.Ami hülyeség:Elraboltak!!Ez nem.
Bizonyítékok vannak ,de minden degenrált ember csak annyit mond:hamisítvány,photoshop,nem igaz.PEDIG LEHET,HOGY IGEN.
nem tudunk semmit.Majd ha saját szemmel látom,hogy vannak...nem kell senkiken elhinnie ha én láttam.Ez csak az én véleményem.
14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!