Aki eddig nem hitt a reptoidokban, itt a tökéletes bizonyíték! Erre senki nem mondhatja, hogy hamisított! Ugye ezek után nem tagadod a tényeket?
2012. ápr. 13. 04:44
1/14 anonim válasza:
Bárki bármilyen,igaznak látszó felvételt feltehet a netre. Csak egy kis hozzáértés kell a trükkök csinálásához.
Majd ha találkozom egy reptoiddal,akkor elhiszem,hogy léteznek.
3/14 anonim válasza:
Te figyelj haver, egészen biztos, vagy benne, h te ez a videót akartad beilleszteni?
Csak mert ha igen, akkor és ezt még csak nem is poénnak szánod, akkor ne haragudj, de ez egy igen debil próbálkozás volt. :)
Ilyet én neked 5 perc alatt összehozok, ha szerzel nekem egy szép, méretes görögdinnyét. :D
4/14 anonim válasza:
Igen, ez volt az a finom sárgabélű görögdinnye. Egészen ráéheztem! :)))
5/14 anonim válasza:
A reptoid az ami kijött a szájából? És miért kellett hozzá az ital? Azzal lehet előcsalni?
9/14 anonim válasza:
nem kamu. ami a végén kijön belőle az a tojólé.
10/14 anonim válasza:
Ez egy nevetséges videó. !!! Ezzel inkább hagyjál mindenkit.
Most végig csak röhögök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!