A szürkékben miért nem hisz itt senki?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 13:30
1/39 A kérdező kommentje:
Hiszen szürkék léteznek,de reptoidok és plejádok NEM!!!
2012. aug. 15. 13:30
2/39 x) válasza:
Azért mert most a reptoidok a felkapottak. Ettől függetlenül a legtöbb UFO észlelést a szürkékhez kötik. Őket vélik látni a legtöbbször. Egyébként a filmekben is őket látod leggyakrabban, talán ezért is mondják hogy az is csak kitaláció.
3/39 anonim válasza:
Gandalf már nem szürke, hanem fehér.
4/39 anonim válasza:
Mind a három faj létezik. Én személy szerint a szürkékről tudok a legkevesebbet, de ő létezésükre van eddig a leghitelesebb bizonyíték. http://www.youtube.com/watch?v=sMjw5ukKx1Y
5/39 anonim válasza:
Kedves Katalin, ez minden, csak nem hiteles bizonyíték.
6/39 A kérdező kommentje:
x),milyen filmekben szerepelnek?Én csak a Horrorra akadva 3-ban láttam őket.A függetlenség napjában szereplők nem szürkék,semmiben sem hasonlítanak rájuk.
Katalin,ez egy kamu.
2012. aug. 15. 14:40
7/39 x) válasza:
Drága Katalin ha az ehhez hasonló youtube-os videókra alapozod a reptoidokba meg plejádokba vetett hitedet akkor van egy rossz hírem...
8/39 x) válasza:
Egyébként kérdező jó pár hónapja volt egy ilyen unatkozós hetem amikor megnéztem egy csomó idegen lényes filmet, a legtöbben szürkékhez hasonlító lények voltak (jó kb 5-6 filmről beszélek) de a címüket már nem tudom. Meg amúgy ha megkérdezel egy embert az utcán hogy szerinte hogy néz ki egy idegen lény akkor kb a szürkéket fogja jellemezni.
9/39 anonim válasza:
Jó, de ennek mocskosul egyszerű az alapja.
Az űrhajósoknak szürke a szkafandere. Legalábbis szürke volt régen is.
Ebből kialakult az, hogy a filmekben minden ufó szürke.
Ezt meg úgy lenyelték az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!