Arról miért nem beszél senki, hogy mi lesz a családtagjainkkal, barátainkkal?
A teória szerint 2012. decembere és 2013. márciusa között megtörténik az emberiség magasabb dimenziókba való felemelkedése, illetve egy részének még alacsonyabb rezgésre való lesüllyedése.
De hogy is kell ezt elképzelni? Egy szép napon járok-kelek az utcán és az emberek egy részét többé nem vagy másképp fogom érzékelni? Mi lesz a családdal, a barátokkal, a szerelmekkel, ha más a sorsuk, mint az enyém? Egyszer csak elveszítem őket? Vagy meghalnak váratlanul? Vagy akik együtt élnek, azok nagy valószínűséggel együtt is kerülnek az új síkra észrevétlenül?
Mit gondoltok erről, az egész folyamat lezajlásáról?
Miért pont március?:P
Ki vagyok én már akadva:P Miért nem volt jó,hogy egy nap alatt letudják a marhaságukat?
Most majd akkor 4 hónapig fog menni a kérdés: na mikor emelkedünk már fel? hány perc még?-.-
Ez a folyamat már tavaly ősszel elindult.
Ne aggódj, nem fog mindneki eltűnni.
A gondolkodásnak kell megvátoznia, akinek nem emgy, az lemarad. Idővel eltűnik közülünk, igen.
Csak tegyük fel, hogy igaz.
Azok halnak meg, akik felemelkednek? Mert akkor a többiek igen csak leshetnek majd, hogy hirtelen mennyien halnak meg körülöttük.
Vagy senki nem hal meg, csak átalakul?
Vagy azok halnak meg, akik itt maradnak?
De a lényeg, amit kérdeztem, amennyiben valami ilyesmi fog történni: Mi lesz az emberi kapcsolatainkkal? "Családostul-barátostul" történik a felemelkedés vagy "egyénileg"? Utaltatok már rá, hogy lehet nem is fogunk emlékezni egymásra, de van erről valahol valami olvasnivaló? Eddig a felemelkedés teóriájáról többféle, de nagyon hasonló írásokat lehet mindenfelé találni, de abba, amit kérdezek, még sehol nem futottam bele; erről valamiért nem esik szó sehol (az általam olvasottak között legalábbis....)
Talán ezt ott kellene keresgélned ahol érdemleges leírást láttál erről az egész felemelkedésről.
Ha csak itt GYIK-on olvastad ezt a felemelkedést én még kifejtett gondolatot ezzel kapcsolatban nem láttam, de mivel nem is érdekel nem is keresgéltem.
Ha a google-ban nem tudsz bővebb kifejtést találni akkor ez is nagyon jól jelzi,hogy mennyire légből kapott ez az egész felemelkedősdi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!