Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Most komolyan nincs itt...

T_GaRami_a kérdése:

Most komolyan nincs itt senki, aki nyitott az űrlények létezésére?

Figyelt kérdés
Az ilyen kérdéseket mindig elviccelik itt. De én ezt most komolyan írom. Ha egyetlen egy ember is van itt, aki hívő én már annak is örülök. Vagy itt senki se hisz ebben? Ez olyan hihetetlen? A szkeptikusok érveljenek a saját meglátásuk szerint és a hívők is.(ha egyáltalán vannak olyanok) Kíváncsi ki mit mond. Én se mondom, hogy 100%, hogy léteznek és aki nem ezt mondja, az hülye, de azért nyitott vagyok rá.

2013. dec. 20. 21:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
de vannak, csak mivel nem képesek igazi érveket felhozni ezért nem kommentelnek és csak a piros kezecskét püfölik a válaszokra
2013. dec. 21. 01:29
 12/29 anonim ***** válasza:
11# Ne hülyéskedj már, pont azok vannak mindig felpontozva akik vagy szkeptikusok vagy széttrollkodják a kérdéseket .
2013. dec. 21. 08:25
 13/29 anonim ***** válasza:
De Anna te is csak trollkodsz, mégis mindig le vagy pontozva.
2013. dec. 21. 09:03
 14/29 anonim ***** válasza:

Nyitottak vagyunk: várjuk a bizonyítékokat.

Amúgy "űrlény" az nincs, földönkívüli az lehet.

De és is úgy gondolom, hogy valószínűleg nem itt.

2013. dec. 21. 09:08
 15/29 anonim ***** válasza:
Nyitott vagyok rá, nem hiszem, hogy mi vagyunk egyedül emberek/emberszerűek, ebben a hatalmas világegyetemben.
2013. dec. 21. 09:10
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy "hiszünk"-e benne? Ez tény, hogy létezhet földönkívüli élet... csak nem lila űrlényeket kell elképzelni hatalmas csápokkal meg színváltós szemekkel... Megszámlálhatatlan galaxis létezik, bennük fejenként megszámlálhatatlan bolygóval, és pont egyik sem lehet alkalmas az életre? Ha létezik is földönkívüli élet, szinte biztos, hogy sosem fogunk kapcsolatba kerülni velük. bár lehet jobban is járunk így :)
2013. dec. 21. 09:19
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj kérdező én hiszek a földönkívüliekben híszem, hogy van élet egy másik bolygón, de az már kérdéses, hogy jártak-e a földön. ez még bizonyításra vár persze vitatkoztunk, hogy kinek van igaza, de nem sokat változtatna .. Csá! J Ügynök
2013. dec. 21. 09:40
 18/29 Salx Narval ***** válasza:
100%
Én nyitott vagyok, de mivel még sohasem láttam őket nem tudok róluk beszélgetni sem, legfeljebb találgatni lehet, hogy vajon milyen életformák alakulhattak ki máshol. Hiszem, hogy van élet a földön kívűl is de azt nem, hogy itt járkállnak, röpködnek köztünk és azt sem, hogy bárki is találkozott volna velük közülünk.
2013. dec. 21. 09:57
 19/29 anonim ***** válasza:

Világvége !

Nem szoktam trollkodni, minden kérdésre értelmes választ szoktam adni és sokszor több oldalban kifejtem a véleményemet, néha beszúrok egy kis humoros megjegyzést de ennyi . Pont te, spiclike, meg talán Jigsaw (most ezen a J ügynök néven fut) szoktátok végig offolni a témákat . De csak egyetlen választ linkelj be ahol hosszasan kifejted, hogy tudományosan miért nem igaz valami .

2013. dec. 21. 10:17
 20/29 anonim válasza:
0%
A földönkívüliek léteznek csak, hogy a szkeptikusok elvakultak és tagadják a létezésűket szánalmas, ahogy próbálják bebizonyítani a nem létezésűket kedves kérdező kérlek ne, dőlj be ilyen embereknek, akik még a puszta létezésükbe is kételkednek én biztosan tudom, hogy léteznek találkoztam párszor velük. ne, vond kétségbe az idegenek szavát ne, légy tagadó és befolyásolható légy nyitott a földönkívüliek ezeket az adótsákokat értékelik!.
2013. dec. 21. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!