Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO-sok. (nem tudok szebb...

UFO-sok. (nem tudok szebb gyűjtőnevet) Nálatok mi számít megalapozottnak, érvekkel eléggé alátámasztottnak?

Figyelt kérdés

Most olvastam ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__5122..

Ez annak ellenére hogy hülyeség ,még messze felülmúlja a legtöbb ezós kérdés tragikus színvonalát.(a kérdező legalább az UFO szó jelentésével tisztában van)

És az a vita ami alatta megy...Hihetetlen.Tényleg,jó szkeptikushoz illően feltett kérdések hangzanak el,hétpróbás UFO regényíró nagymesterektől,mint 414, vagy Annácska.

Hogy van ez?Hogy van az hogy a paranormálos "Lakatos Gazsi látott egy repülő dísztárcsát" szintű szennyeket egyből elhiszik,de ezt a viszonylag jól kitalált mesét (bravó kérdező,tényleg jól összeraktad) meg nem.Miért?Mitől lesz ezósok számára emészthető egy sztori?

2013. dec. 4. 21:20
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
414-re kíváncsi leszek. Vagy ha az Adamsky felhasználójával jelentkezik be, azt is megnézem. Mondjuk úgyis ugyanazok ugyanazt írnák.
2013. dec. 4. 21:40
 2/48 anonim ***** válasza:
27%
Nincs itt nagy vita, az alap dolgokban egyetértünk : az idegenek léteznek és látogatják a bolygót . Amúgy nem nézed le egy kicsit az UFO hívőket ? :-)
2013. dec. 4. 21:42
 3/48 anonim válasza:
Én sokáig úgy voltam vele, hogy amíg nem állít elém egy és nemlátom őt a 2 szememmel, addig nekem beszélhet akárki, akármit, ezek nem léteznek. De mikor a lakhelyeden, az égbolton feltűnik egy kerek valami ami baromira csillog és repül és tuti nem repülő és időjárási megfigyelő vagy akármi...elgondolkodsz rajta...persze senkitől nem várom el h higyjen nekem a mai világban, elég ha magam láttam, amit láttam.
2013. dec. 4. 21:54
 4/48 anonim ***** válasza:

Talán azért, mert Annácska meg 414, meg fene tudja, ugyanaz személy (=troll), aki a repülő dísztárcsás szintű kérdéseket kiírogatja és semmi köze az "ufósokhoz"?

A másik meg, hogy nagyon jól tudja mindenki, mint jelent a UFO. Azért használják mégis a földönkívüliekre, mert rövidebb és akármennyire is fáj a nyelvész professzoroknak, bizony ilyen értelemben is megragadt a köztudatban.

Ha már a neonácis "fehér faj" tipusú hozzászólások mindenkit hidegen hagynak, akkor az "ufo" miért nem? Az előző is ugyanúgy hibás, mégsem javítgatja senki.

Csak akadékoskodnak az ilyen emberek. Meg verik a mellüket.

"Mitől lesz ezósok számára emészthető egy sztori?"

Mindenkinek máshol van az ingerküszöbe. Szerintem elég nyilvánvaló. Egy keresztény sem hisz pl. a földönkívüliekben. Vagy egy "új világ tudatos" sem Istenben. Stb.

2013. dec. 4. 21:55
 5/48 anonim ***** válasza:
92%

Attól, hogy egy oldalon állnak az emberek ( tehát hogy földönkívüliek ide járnak ) nem muszáj mindenben egyet érteniük. Ugyanúgy te sem szoktál minden szkeptikussal egyet érteni szerintem, de van amikor igen.

A kérdés leírás harmadik beírása puszta általánosítás és nagyon sok mindentől függ, hogy az illető mit miért hisz el. Ki mondta neked hogy elhisszük kapásból Gazsika meséjét mondjuk? Ott van pl. Annácska meg Én. Van amit ő el hisz, míg én kételkedem az adott dologban. De ugyanez lehet fordítva is és szkeptikus fronton is.

Annácska nem troll, én inkább picit naívnak mondanám, de megvan a maga esze, mert szoktunk levelezni.

414 troll ez biztos.

Az UFO szót mindenki tudja mit jelent, csak ezt rövidebb leírni és kiderül az adott kérdés szövegkörnyezetéről és leírásáról, hogy nem mari néni repülő papuccsáról van szó, hanem földönkívüliekről. Így terjedt el a köztudatban.

Menj végig az utcán és kérdezd meg "Ön hisz az ufókban?" 10-ből 9 ember biztos hogy a földönkívüliekre fog rögtön gondolni. De imádom mikor ezen lovagoltok...

Üdv, George Adamski

2013. dec. 4. 21:59
 6/48 A kérdező kommentje:

Anna:De,jól látod.Lenézem őket,és ezt próbálom valamilyen féle képen palástolni,de néha kicsúszik.

Számomra felfoghatatlan hogy tudsz ilyen jó kritikus kérdéseket feltenni annak a másik hoaxgyárosnak (pl:az atom ledobását miért nem akadályozták meg?),közben magaddal szemben semmilyen kritikai elvárásod nincs.

Például már megannyiszor szembesítettelek,illetve szembesítettünk vele hogy a kémiát nem tudod átbäszni,ha beleőrülsz se fogsz tudni két különböző kémiájú fajt egyesíteni.de nem,te mint aki meg se hallja,még csak nem is reagálsz ezekre.Ezzel szemben tényleg látszott rajtad a linkben szereplő kérdésnél hogy elgondolkodtál rajta,és hogy kritikus nézőpontból közelítetted meg a kérdést.

Számomra ez egyenlő a személyiségzavarral.A pszichés elváltozásokat meg nem szoktam a becsülendő és tisztelendő dolgok közé sorolni.Na ezért nézem le az UFO-sokat.

Az hogy némelyikük a term.tudományok alapszintű ismereteinek hiányával is megkoronázza tudatlanságát csak a jéghegy csúcsa.

Különben köszi a többi választ is.

2013. dec. 4. 22:04
 7/48 anonim ***** válasza:
...Hülyék paradicsoma...
2013. dec. 4. 22:09
 8/48 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon jó kérdés az a linkben, csodálkozok nem én tettem fel.
2013. dec. 4. 22:14
 9/48 anonim ***** válasza:
73%
Ahogy látom itt valóságos háború folyik Adamskykat klónozás mivel látom kettő is van belőle. :xDDD
2013. dec. 4. 22:19
 10/48 nemelfogult ***** válasza:

Möbiusz... ha ennyire kiakaszt ez a személyiségzavaros, tudathasadásos, ezotéria topik, akkor miért látlak téged itt legalább annyit, mint akiket lenézel???

Ez valami GYK függőségi szindróma ahogy látom? Nos, a feleségem pszichiáter, ha itt kellemetlen válaszolnod függőségeddel kapcsolatban, de segítségre van szükséged(mert van), akkor írjál privátban.

2013. dec. 4. 22:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!