Mit tegyek, hogy szebb legyek?
Sajnos rakos vagyok,mar a fejkendot is probaltam.Sajnos a blaha kornyeken dolgozom,ott sokan megbamulnak,es ez nagyon faj.Az a kerdesem,a kovetkezo eletemben jobb lesz e az eletem,es hogy ez azert tortent e mer nem voltsm jo ember.
Puszil mindenkiz:futo krisztike
Szia! Hát én sajnálom.:S Gyógyulást kívánok!!:) Viszont hát ami eszembe jutott az ez:
Parókán márt gondolkoztál?
Nagyon jó ember vagy, biztosan! Sok erőt, és kitartás, kívánok, a mindennapokhoz! :)
Nekem pl. tetszik a fejkendő. Jelenleg a paróka lehet a másik megoldás.
Szerintem a gyógyulással foglalkozz!
Ha érdekel a háttérben lévő problémák feldolgozására kidolgozott módszer, akkor tudok neked javasolni valamit.
Aki kidolgozta rákból gyógyult.
Írj privit ha érdekel...
A betegségeket az ember nem büntetésként kapja, hanem pl hibás gondolkodás vagy viselkedés miatt. A rák azoknál gyakoribb lehet akik hajlamosak pl az önmarcangolásra, de ez csak egy példa.
A betegségek java része lelki eredetű.
A rák minden esetben lelki eredetű, te magad hozod létre és te magad tudod meggyógyítani. Javaslom foglalkozz intenzívebben a lelkeddel, lelki oldással, sok jó szakember van, akár még családállítás is segíthet (de ha a problémák nagy része előző életbeli karma miatt van akkor a reinkarnációs utaztatás segíthet)
Családállítók közül én Keresztes Katinkát tudom ajánlani..
A fejkendő szerintem nem rossz, de ha neked nem tetszik akkor próbáld ki a parókát. Amúgy nem biztos hogy amiatt bámulnak meg mert rosszul néz ki, lehet hogy csak neked tűnik úgy mintha bámulnának.
Dr Ládi Szabolcsot is tudom javasolni.
Kedves Krisztike!
Biztosan nagyon sokat lelkizel ahelyett , hogy élveznéd ami jutott, az életet.Próbálj meg szabadabb lenni.. A hajadról meg annyit , hogy eb aki bánja, csak gond volt vele, divat a kopaszság, ha már így esett ezt is kipróbálod..stb. Élet felfogásodon változtathatnál, most élsz! Nem másodszor vagy majd máskor még egyszer majd..MOST!.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!