Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mit tegyek, hogy szebb legyek?

Mit tegyek, hogy szebb legyek?

Figyelt kérdés

Sajnos rakos vagyok,mar a fejkendot is probaltam.Sajnos a blaha kornyeken dolgozom,ott sokan megbamulnak,es ez nagyon faj.Az a kerdesem,a kovetkezo eletemben jobb lesz e az eletem,es hogy ez azert tortent e mer nem voltsm jo ember.

Puszil mindenkiz:futo krisztike

2013. aug. 28. 12:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Hát én sajnálom.:S Gyógyulást kívánok!!:) Viszont hát ami eszembe jutott az ez:

[link]

2013. aug. 28. 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Parókán márt gondolkoztál?

Nagyon jó ember vagy, biztosan! Sok erőt, és kitartás, kívánok, a mindennapokhoz! :)

2013. aug. 28. 13:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnálom :( De biztosan szép vagy. Esetleg elmehetnél venni magadnak parókát, olyat ami tényleg valósághű, igazi hajból készültet. Meg se fogják mondani hogy nem igazi :)
2013. aug. 28. 13:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy nem voltál jó ember?
2013. aug. 28. 13:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem pl. tetszik a fejkendő. Jelenleg a paróka lehet a másik megoldás.

Szerintem a gyógyulással foglalkozz!

Ha érdekel a háttérben lévő problémák feldolgozására kidolgozott módszer, akkor tudok neked javasolni valamit.

Aki kidolgozta rákból gyógyult.

Írj privit ha érdekel...

2013. szept. 5. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:

A betegségeket az ember nem büntetésként kapja, hanem pl hibás gondolkodás vagy viselkedés miatt. A rák azoknál gyakoribb lehet akik hajlamosak pl az önmarcangolásra, de ez csak egy példa.

A betegségek java része lelki eredetű.

A rák minden esetben lelki eredetű, te magad hozod létre és te magad tudod meggyógyítani. Javaslom foglalkozz intenzívebben a lelkeddel, lelki oldással, sok jó szakember van, akár még családállítás is segíthet (de ha a problémák nagy része előző életbeli karma miatt van akkor a reinkarnációs utaztatás segíthet)

Családállítók közül én Keresztes Katinkát tudom ajánlani..

A fejkendő szerintem nem rossz, de ha neked nem tetszik akkor próbáld ki a parókát. Amúgy nem biztos hogy amiatt bámulnak meg mert rosszul néz ki, lehet hogy csak neked tűnik úgy mintha bámulnának.

Dr Ládi Szabolcsot is tudom javasolni.

2013. szept. 13. 12:40
 7/7 gungasam ***** válasza:

Kedves Krisztike!

Biztosan nagyon sokat lelkizel ahelyett , hogy élveznéd ami jutott, az életet.Próbálj meg szabadabb lenni.. A hajadról meg annyit , hogy eb aki bánja, csak gond volt vele, divat a kopaszság, ha már így esett ezt is kipróbálod..stb. Élet felfogásodon változtathatnál, most élsz! Nem másodszor vagy majd máskor még egyszer majd..MOST!.

2013. szept. 14. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!