Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek szebb?

Hogyan legyek szebb?

Figyelt kérdés
Szerintem nem vagyok csúnya csak nem szép. Minden régi ismerő, öregek odajjönnek és mondják mijen szép vagyok stb... Szóval?
2013. jún. 18. 19:39
 1/4 anonim válasza:
Ha szebb akarsz lenni, napozzál, sportolj, sminkelj meg vágass egy hozzád illő frizurát.. Az ismerősök, öregek mindig mindenkinek azt mondják, hogy szép szóval az nem mérvadó. De lehet, hogy önbizalmad sincs.. Ezen úgy változtass, hogy menj sokat társaságba és akkor úgyis kapsz pozitív visszajelzést.
2013. jún. 18. 19:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi:-) Vállig étő hajat akarok csak anya nem engedi mert hosszú dús, hullámos hajam van és neki így tetszik! Sportolni már egy ideje szoktam.
2013. jún. 18. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:

De a sminket csak szolidan! :)

És az önbizalom is jó lenne... fogadd el magad, a külsőd, úgy ahogy vagy! És legyél önmagad, olyan dolgokat csinálj, amit szeretsz, a boldogság sugározzon belőled! :)

2013. jún. 18. 20:51
 4/4 anonim válasza:
Ha neked a hosszabb haj tetszik, növezd meg! Az anyukád nem befolyásolhat mindig... Ez a te életed, te hajad... Ha hosszan tetszik ne vágass lehet, h anyudnak is megtetszik majd. :)) Legelső voltam.
2013. júl. 28. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!