Szerintetek min kellene változtatnom, hogy szebb legyek?
Szerintem aranyos vagy, szóval nem sok mindenen... :)
A hajad színe a 3. képen meglepően jól áll. Pedig nem szeretem, ha valaki ilyen fiatalon beszínezi... :) Az áll jól szerintem, ha oldalt van elválasztva. Az utolsó képen a legjobb. Jól állnak a göndörebb fürtök is :) Én egy oldalfrufrut megnéznék, hogy áll a helyedben. Bár ez nyárra lehet nem a legpraktikusabb :) De már csak kíváncsiságból is.
Ami feltűnt, hogy kicsit sok feketét viselsz. Szerintem ilyen fiatalon csempéssz kicsit több életet a ruháidba :) Én is nagyon-nagyon szeretem a feketét, szinte mindig van rajtam, ha csak kiegészítőként is. De rájöttem, hogy ki kéne próbálnom mást is (meggyőződésem volt, hogy csak az áll jól :D), és csomó mást felfedeztem, ami még passzol hozzám.
Ja, a 2. képhez meg annyit, hogy az csini, csak ne lógjon ki a melltartópánt... (Hacsak nem a ruhához tartozik, de az is fura lenne.)
Lehet, hogy kapsz olyan válaszokat amiben leírják, hogy más frizura vagy öltözködési stílus milyen jól állna, de én mást mondok.
Ne a részletekkel foglalkozz mert a szépség nem azon múlik, hogy minden tincs a helyén van e? Vagy, hogy pont a megfelelő árnyalatú szemfestéket vagy rúzst sikerült kiválasztani?
Paradox módon attól fogsz szebbnek tűnni mások szemében, ha nem foglalkozol túl sokat ilyen apróságokkal és az éppen aktuális trendekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!