Név kérdés. Szerintetek melyik a szebb?
A férjemmel 1-1 kedvenc lánynevünk van és mivel nem tervezünk több gyermeket úgy döntöttünk, hogy mindkét nevet megkapja a kislányunk.Mivel mindkét név hosszú , így egyiknek csak a rövidített formáját kapja meg.De hogy hangzana jobban?
Kovács Boglárka Milla
Kovács Boglár Kamilla
Boglárka és a Kamilla mindkettő jó, még ha hosszúak is.
de a Boglár egyáltalán nem csajos név (egyáltalán van ilyen keresztnév, illetve női?)
és a Milla szerintem meg a millió szlengje...
ti tudjátok, én nem mennék el ilyen extrém irányba nevet illetően. ha csak a hosszúság miatt aggódsz, ne tegyed, nagyon szép keresztnév a Boglárka és a Kamilla is :)
Hát a hangzásuk ugyanaz, csak egy kicsit máshogy hangsúlyozzuk, de szerintem különlegesebb a Boglár Kamilla változat.
ÉN ismerek Boglár kislányt, tök vagány, hogy nem BoglárKÁzzák.
Nagyon tetszik a Boglárka név is, de van egy felnőtt ismerősöm, aki mondta, hogy annyira nem szereti, mert a KA végződés miatt, olyan mintha becézett formája lenne a névnek, és szinte zavarba van, mikor bemutatkozik... Ezt sosem gondoltam volna, egy ez a név felnőttkorban zavaró lehet- de őt végighallgatva elgondolkodtam rajta....
így mindenképp a Boglár Kamillát választanám.
Ráadásul a MIlla szerintem aranyos és szép név, de nekem túl nyálas. Egy kislányt ismerek ezzel a névvel, de ő igazi kis hisztikirálynő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!