Melyik a szebb nevek?

Figyelt kérdés
Ikreink lesznek,és a párommal nem tudunk dönteni. Ő teljes mértékben ragaszkodik az Életke és Bíborka névhez, viszont é az Anna és Izabella neveket szeretném adni nektek. Mit gondoltok, szerintetek melyik a szebb? Esetleg valami szép, összeillő névpár?
2013. aug. 26. 20:29
 1/9 A kérdező kommentje:
Nem nektek, hanem nekik:D
2013. aug. 26. 20:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Hat a parod által választottak kifejezetten rohejesen fognak hangzana egy felnőttnek.... Anna es Izabella gyonyoru, de íreknek en kozel azonos hosszsusagut adnék. Pl Annamíra es Izabella, vagy Anna es Emma.
2013. aug. 26. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy Anna és Izabella. Az Életke valami rettenetes.
2013. aug. 26. 20:42
 4/9 anonim ***** válasza:

huh, a párod remélem csak hülyült! még a Bíborka okés, de a másik!!! juuuj!

Abban mondjuk megegyezhetnétek hogy két nevük legyen, szóval egyet te egyet ő választ- de ő csakis a normális keretek között!!! :D

Ha nekem ikreim lennének én- mi - férjemmel már volt róla szó:

Kinga és Kriszta vagy a Virág és Viola neveket választanánk .

2013. aug. 26. 20:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Az Életkét tényleg szokni kell..., az Anna meg nagyon gyakori. Mi lenne, ha Bíborka és Izabella lennének?

Egyébként:

Dalma-Vilma

Melinda-Karolina

Száva-Kála

2013. aug. 26. 20:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Bíborka és Izabell? Akkor mindketten benne lennétek.

Szerintem szép az

Annabell-Izabell,

Emma-Anna,

Bíborka-Bianka

2013. aug. 26. 21:03
 7/9 anonim ***** válasza:

fura az Életke név, de aztán lehet, csak szokatlan...

szerintem két szimpatikus nevet kell választani, nem kell összepasszolnia, rímelnie, összecsengenie a neveiknek.

szép az Anna és az Izabella név is, de ha dülőre akartok jutni, felezzetek a pároddal :) egyet ő ad, egyet te :)

2013. aug. 26. 21:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem Anna-Bíborka

Amúgy nekem is ikreim vannak Flóra és Júlia nem összeillő nevek az tény, de mi nem is akartuk, hogy összecsnegjen a nevük vagy, hogy hasonlítson például. Az én nagymamám szerette volna a Flóra helyett a Judit nevet, mert úgy jobban hangzana a lányok neve, de nem értettünk egyett vele.

Az én lányaim novemberben elsznek három évesek. Telejsen más a személyiségük más dolgokat szeretnek. Szóval attól, hogy ketten vannak és "tök" egyformák ők telejsen külön emberek, ezért nem szükséges sezrintem az összecsengő név

2013. aug. 27. 08:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Közben megszülettek a kicsik, és a Bíborka és Izabella nevet kapták :)
2014. máj. 31. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!