Melyik a szebb nevek?
huh, a párod remélem csak hülyült! még a Bíborka okés, de a másik!!! juuuj!
Abban mondjuk megegyezhetnétek hogy két nevük legyen, szóval egyet te egyet ő választ- de ő csakis a normális keretek között!!! :D
Ha nekem ikreim lennének én- mi - férjemmel már volt róla szó:
Kinga és Kriszta vagy a Virág és Viola neveket választanánk .
Az Életkét tényleg szokni kell..., az Anna meg nagyon gyakori. Mi lenne, ha Bíborka és Izabella lennének?
Egyébként:
Dalma-Vilma
Melinda-Karolina
Száva-Kála
Bíborka és Izabell? Akkor mindketten benne lennétek.
Szerintem szép az
Annabell-Izabell,
Emma-Anna,
Bíborka-Bianka
fura az Életke név, de aztán lehet, csak szokatlan...
szerintem két szimpatikus nevet kell választani, nem kell összepasszolnia, rímelnie, összecsengenie a neveiknek.
szép az Anna és az Izabella név is, de ha dülőre akartok jutni, felezzetek a pároddal :) egyet ő ad, egyet te :)
Szerintem Anna-Bíborka
Amúgy nekem is ikreim vannak Flóra és Júlia nem összeillő nevek az tény, de mi nem is akartuk, hogy összecsnegjen a nevük vagy, hogy hasonlítson például. Az én nagymamám szerette volna a Flóra helyett a Judit nevet, mert úgy jobban hangzana a lányok neve, de nem értettünk egyett vele.
Az én lányaim novemberben elsznek három évesek. Telejsen más a személyiségük más dolgokat szeretnek. Szóval attól, hogy ketten vannak és "tök" egyformák ők telejsen külön emberek, ezért nem szükséges sezrintem az összecsengő név
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!