Margaret, Margit, Dinóra vagy Erzsike név szebb?
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 21:30
1/18 anonim válasza:
Egyik se tetszik igazán,talán a Margaret,de nem Mo-n.
2/18 anonim válasza:
Margaret helyett Margaréta esetleg? Ez magyarosabb.
Amugy a Margaret et választanam.
3/18 anonim válasza:
Egyik sem, de ha választani kellene akkor a Margaret.
4/18 anonim válasza:
A Margit és az Erzsike nagyon régies egy gyerek sem akar ilyen neve,a Dinóra nagyon furcsa és szerintem egyáltalán nem szép(nekem valahogy dinoszaurusz jut róla eszembe)a Margaret elmegy de nem tom így simán kiejtve elég furán hangzik...
5/18 anonim válasza:
Egyik se tetszik. A Dinóra helyette, esetleg lehetne simán csak Nóra.
6/18 anonim válasza:
Egyik sem, ráadásul Erzsébet vagyok, az Erzsikétől a falra mászom.
7/18 anonim válasza:
Margit. Méltóságteljes, komoly név, de becézve (Gitta, MArgó) is nagyon aranyos lehet. Az egyik kedvencem :)
8/18 anonim válasza:
A Dinora kivetelevel mind tetszik. Ha nem fiam szuletett volna, Erzsebet lett volna a Nagymamam utan a kis joveveny. Kulfoldon elunk mindenki nagy boldogan, hogy akkor Elizabeth lesz? Nem! Erzsebet! Marciusban szuletett egy b.nomnek kislanya az o masodik neve Margitka. Az elso az nemzetkozi...Mire ezek a gyerekek megnonek, akkorra az A Margit, Erzsebet tipusu nevek lesznek a menok...
9/18 anonim válasza:
Margit, szép Margit! Tudnál-e szeretni, szívedből, lelkedből és egész lényedből, s más mellé, más mellé .....
Külföldön szinte nincs szabály a második névre, miért ne lehetne Margit és Erzsébet v. Erzsikke !Bárhogyan is hívják, legyen egészdéges boldog felnőtt!
10/18 anonim válasza:
Dinóráról valami dinoszaurusz jut az eszembe. Ez nem valami jó név mivel lehet hogy ezzel fogják csúfolni, hogy dinó, dinó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!