Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Margaret, Margit, Dinóra vagy...

Margaret, Margit, Dinóra vagy Erzsike név szebb?

Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 21:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Margit az egyik legrondább név a világon. A Margaret a legjobb ezek közül.
2013. júl. 26. 18:03
 12/18 anonim ***** válasza:

Tudtad, hogy a Margaret (Margaréta)a Margit egyik változata?

A Margit és az Erzsébet is szinte minden nemzet nyelvében megtalálható, igen változatosan becézhető. Ráadásul napjainkra szinte kiveszett nevek. Fel kell újítani a hagyományokat és a klasszikus neveket is adni kell a gyerekeknek!

2013. júl. 26. 21:03
 13/18 anonim válasza:
Olvastad az "Édes mostoha"-t? Ott van Erzsike...nekem nagyon tetszik ez a név!!! A Margit tényleg komoly név, a Margaret (Margaréta) játékosabb. a Dinóra keményen kopogó név...
2013. júl. 27. 11:00
 14/18 anonim válasza:
A Margaret nem magyar, a Margit idegen nyelvű megfelelője. Szerintem az Erzsébet szép név és sok becézett változata van, pl Zsóka... Mostanság divat lett régi keresztneveket adni, ami szerintem jó dolog.
2013. júl. 31. 12:49
 15/18 anonim válasza:
Egyik sem tetszik igazán,de ha választani kellene akkor a Margaretet választanám.
2013. aug. 1. 18:39
 16/18 anonim válasza:

Minden névnek vannak sajátosságai. De:

Ami a szerintem legfontosabb: mivé lesz a leányzó: milyen neveltetést kap? Azok után fogják megítélni a nevét is, aszerint fog valakinek tetszeni, vagy fogják útálni.

Inkább a szülők olyan nevet válasszanak, hogy ki tudják azt ejteni hibátlanul (pl.: nem szerencsés pösze anyukának r-betűs gyermek.)

2013. aug. 4. 12:18
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát akkkor már legyen Margaréta -

De egyik sem valami jó

2014. dec. 24. 18:24
 18/18 anonim ***** válasza:
A Margit a Besenyő Pista neje. Az Erzsébet borzasztó. A Dinóra az olyan fura....talán Margaret. De az is fura pl ugy hogy Kovács Margaret....
2014. dec. 24. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!