Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Elrejtik előlünk a Marsot?...

Elrejtik előlünk a Marsot? Városokat takar el a NASA? (VIDEOKKAL)

Figyelt kérdés

David Vose készített egy videót, melyről biztosan állítja, hogy “nem vicc”, és azt is mondja, hogy a látható kép valós, és hogy mindez felfedi a hatalmas NASA leplezést az eredetileg a Marsról érkező képeken.

Ime az újabb szenzáció a marsról ! Eddig megtudhattuk, hogy elmeszesedett Iguánák, Gyíkok, Dínók, csontvázak és egyéb kisállatkák pl pockok vannak a mars felszínén, ami amiatt van, hogy ott éltek réges régen és elmeszesedtek amikor elsivatagosodott a bolygó vagy atomtámadás során ott maradtak.

Most azonban egyre világosabban látszik, hogy városokat rejt a mars. Percival Lowellnek igaza volt a marsal kapcsolatban, hiszen, ha csatornák vannak, akkor városoknak is kell lenniük. Hát most megtalálták őket.

Ezt figyeld...

[link]

Ilyen a mars felszíne [link]

Mit szólsz ehhez? Mikor fedik fel a kormányok, hogy végig hazudoztak? Most már világos előtted, mint a nap, hogy a marslakók ma is lakják a marsot?

2013. nov. 28. 00:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:
63%

Én kapok lassan sokkot ettől a mérhetetlen bárgyú, parttalan vitatkozástól, ami itt folyik ma éjjel...

Gil, ez egy félkegyelmű, mégis mit vársz tőle? Beismerni úgysem fogja hogy hazudozik össze-vissza, bizonyítékot meg az életben nem fogsz tőle látni (mert nincs is mire).

Felejtős az ember, hitelét vesztett szerencsétlen.

2013. nov. 29. 00:48
 82/87 anonim ***** válasza:
38%
Gyuri, valld be, hogy te Marslakó vagy. Csak akkor tudunk hinni neked, ha a teljes igazságot elárulod.
2013. nov. 29. 02:56
 83/87 Grielean ***** válasza:
53%

Hogy én gyerekcipőben? Hát minek nézel te engem ember helyett, valami fogalomnak, vagy kutatási területnek? :D

Egyébként meg nagyon jó, bemásolsz ide egy cikket, ami néhány mondatos állítólagos földönkívüli jelenségek ömlesztett, logikátlan gyűjteménye, hogy cáfoljak... csak úgy megsúgom, hogy így belepörgetve több olyat is láttam a felsorolásban, ami már rég egyértelműen meg lett cáfolva, ha érdekel, te is rákereshetsz google-ban. Nekem ehhez már nincs türelmem, hogy egyesével végigvegyem őket neked, úgyis hazudnál valamit erre is, ahogy eddig is tetted, szóval felesleges.

Már nem azért, hogy őt magasztaljam, de ennél a gagyi linknél Annácska legkevésbé hiteles elképzelése is nagyságrendekkel jobb volt :)

Ja, és még egy dolog:

"hogyan is érthetnéd meg a földönkívüliek logikáját?"

A logika, az a Földön kívül is logika. És ha egy cselekedet logikátlan, az egy földönkívülitől is teljesen logikátlan. Itt pedig még mindig csak te vagy az, aki ennek a szónak a jelentésével köszönőviszonyban sincs...

2013. nov. 29. 08:13
 84/87 anonim ***** válasza:
38%

Nem tudom, hogy sírjak vagy

nevessek:DDDDD

2013. nov. 29. 08:34
 85/87 A kérdező kommentje:

Én simán el tudom képzelni, hogy 414-nek pl kioperálták az agyát az ufók !

A hozzászólásaiból, ez simán lejön

2013. nov. 30. 23:11
 86/87 anonim ***** válasza:

Kedves Grielean! :. Bocsi,hogy ezt mondom,de ha már itt vannak,nem kell logikát találniuk,rajtunk,az is már biztos,hogy már ismerik 100% az Emberi fajt,Nincs rá ellenbizonyíték,és több szól, emellett,mint ellene... Az sem logikus,hogy csak mi élünk az űrben,egy bolygón! És mi volnánk a legintelligensebb faj ezen a világon?!?!?...

Noss... érted? Ha meg mondják,hogy nem léteznek,te minden feltétel nélkül elhiszed ,nem? :D Ha tudna erről valaki,titokban tartaná,az emberek pénz,és hatalom mániáiból kifolyólag... Nem fedné fel senki sem,csak úgy,akik országokat irányítanak,Miért tennék? Azért,hogy ne legyen jó életük? saját maguk érdekeit nézik,Titok,és erő az = hatalom! ... Üdv:. Attila!

2013. dec. 2. 01:45
 87/87 Grielean ***** válasza:

Nem, természetesen nincs rá ellenbizonyíték, de megcáfolni azt sem tudod, hogy láthatatlan és testetlen ungalabungák élnek közöttünk, akik tudnak repülni és világítani, és ők okozzák az UFO-jelenségeket is. Noha nyilvánvalóan hülyeség, hisz csak most találtam ki. Szóval a cáfolat hiánya még nem jelent semmit.

A bizonyítékokkal meg az a helyzet, hogy bármi, ami valóban bizonyító erejű, nem létezik egyelőre velük kapcsolatban. Van egy csomó esemény, ami vagy megtörtént, vagy nem, lehet őket így értelmezni, vagy amúgy.

Abban amúgy egyetértünk, hogy szerintem is kizárt, hogy csak nálunk alakult volna ki az élet. De az már egy teljesen más dolog, hogy hozzánk hasonló intelligens élet is van-e, és ha van is, arra még kisebb az esély, hogy ebben a hatalmas világegyetemben majd egy csomó faj pont idetalál.

"Ha meg mondják,hogy nem léteznek,te minden feltétel nélkül elhiszed ,nem?"

Nem, semmit sem hiszek el feltétel nélkül. Ugyanúgy azt sem, hogy itt vannak köztünk, amíg ezt valaki bizonyítani nem tudja. És lássuk be, amit itt 414 lezavart, az nemhogy bizonyításnak semmi, de még amúgy is gáz...

"Ha tudna erről valaki,titokban tartaná,az emberek pénz,és hatalom mániáiból kifolyólag..."

Ebben viszont már nem értünk egyet. Noha kétségtelen, hogy vannak ilyen emberek, de a legtöbbeknek semmilyen hasznot nem jelentene az, ha csak ők tudnának mondjuk egy idegen fajról. Hisz még csak nem is tudnának mit kezdeni ezzel az információval, nemhogy hasznot húzni, pláne hatalmat szerezni belőle.

Mert valóban van egy olyan mondás, hogy "a tudás hatalom", de ez is csak akkor igaz, ha tudsz mit kezdeni a tudással.

2013. dec. 2. 10:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!