Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Elrejtik előlünk a Marsot?...

Elrejtik előlünk a Marsot? Városokat takar el a NASA? (VIDEOKKAL)

Figyelt kérdés

David Vose készített egy videót, melyről biztosan állítja, hogy “nem vicc”, és azt is mondja, hogy a látható kép valós, és hogy mindez felfedi a hatalmas NASA leplezést az eredetileg a Marsról érkező képeken.

Ime az újabb szenzáció a marsról ! Eddig megtudhattuk, hogy elmeszesedett Iguánák, Gyíkok, Dínók, csontvázak és egyéb kisállatkák pl pockok vannak a mars felszínén, ami amiatt van, hogy ott éltek réges régen és elmeszesedtek amikor elsivatagosodott a bolygó vagy atomtámadás során ott maradtak.

Most azonban egyre világosabban látszik, hogy városokat rejt a mars. Percival Lowellnek igaza volt a marsal kapcsolatban, hiszen, ha csatornák vannak, akkor városoknak is kell lenniük. Hát most megtalálták őket.

Ezt figyeld...

[link]

Ilyen a mars felszíne [link]

Mit szólsz ehhez? Mikor fedik fel a kormányok, hogy végig hazudoztak? Most már világos előtted, mint a nap, hogy a marslakók ma is lakják a marsot?

2013. nov. 28. 00:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
61%

"én nem vagyok troll csak vannak elveim és életcélom, Az hogy tanulmányozom a földönkívülieket"

Én meg akkor titkosügynök vagyok, mert van egy kivetítős kémtollam, ami a Totally Spies magazinhoz volt.

2013. nov. 28. 17:18
 42/87 anonim ***** válasza:
0%
Sceptic Albert Einstein-rol régen Azt hitték,hogy teljesen hülye,de később amikor megalkotta Relativitáselméletet Az akkor szkeptikusok képtelenek voltak belátni Azt,hogy tévedtek vele kapcsolatban Albert Einstein nem volt olyan földhözragadt mint, ahogyan a szkeptikusok, mert nem értették a logikát. nem létezik mert nincs rá logika és nem hirdetem a paranormal-t
2013. nov. 28. 17:22
 43/87 anonim ***** válasza:
24%
Engem gyerekkoromban raboltak el elsőnek Az idegenek és Azóta folyamatosan tartom velük a kapcsolatot
2013. nov. 28. 17:35
 44/87 anonim ***** válasza:
61%

"Azóta folyamatosan tartom velük a kapcsolatot"

Nos, ez esetben fura, hogy életcélod a tanulmányozásuk, hiszen ha tartod velük a kapcsolatot, akkor mindent tudhatsz róluk, csak meg kell kérdezned.

Egyébként hogyan tartod velük a kapcsolatot?

2013. nov. 28. 17:37
 45/87 anonim ***** válasza:
0%
# 44 Legtöbbször éjszaka keresnek fel Az idegenek teleportálnak Az űrhajón Azért, hogy megnyugtassam Az elrabolt embereket cserébe tanulmányozhatom a viselkedésüket. nem az én hibám,hogy nem tudod értelmezni a szavakat
2013. nov. 28. 18:13
 46/87 anonim ***** válasza:
61%
És esetleg megnézhetnénk egy ilyen teleportációt? Filmre is rögzítenénk és terjesztenénk mindenhol, így a kormányok nem tudnának többé titkolózni, tehát ez neked is érdekedben áll.
2013. nov. 28. 18:19
 47/87 anonim ***** válasza:
0%
# 46 Próbáltam már sokszor,de egyszer sem sikerült filmre venni mivel egyik pillanatról a másikra történik Az elektronikus eszközök teljesen használhatatlanok Az űrhajón
2013. nov. 28. 18:28
 48/87 anonim ***** válasza:
60%

,,nem az én hibám,hogy nem tudod értelmezni a szavakat"

-Hova írtad ezt le te hagy ne mondjam mi?! Vagy mivel utalatál rá? Semmivel.

,, Legtöbbször éjszaka keresnek fel "

-Hát persze. Fotózz már le nekünk egyet, küldd be az RTL híradóba. De a földrajzi címkézés legyen bekapcsolva, hogy tudjuk hol csináltad és hogy nem kamu. Így (ha ezek megvannak) biztos igazat mondtál, mivel ott lesz a google térkép alkalmazásodba, amit nem tudsz meghamisítani. Addig egy nagy hazugság vagy.

,,Az idegenek teleportálnak Az űrhajón"

-Úgy jön belelőled a hülyeség, hogy az már nem semmi, ezen jót lehet röhögni.

,,Az elrabolt embereket cserébe tanulmányozhatom a viselkedésüket"

-Engem mikor visznek már el normális állapotba? Mert elvisznek ám az idegenek, de akkor sose vagyok józan. Szólj a spanoknak a marson, hogy jöjjenek értem, adok címet is ha kell.

414

Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak. Menj a parncsnoki hídra, és üzend meg azoknak a ...-nak, hogy jöhetnek várom őket, úgy is kellenek a Star Wars 7-hez idegenek. Lezsírozom a Disney-vel emiatt ne aggódj te...

2013. nov. 28. 18:35
 49/87 anonim ***** válasza:
61%
Nem gondolkodtál még egy hagyományos fényképezőgépen? Tudod, olyan kémiai alapún. Az ott is használható kell hogy legyen.
2013. nov. 28. 18:37
 50/87 anonim ***** válasza:
100%
Nem az űrhajót mondom, csak azt, ahogy téged elvisznek. Szóval odamegyek személyesen, megpróbálom felvenni többféle kamerával is. Bevállalod?
2013. nov. 28. 18:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!