Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Elrejtik előlünk a Marsot?...

Elrejtik előlünk a Marsot? Városokat takar el a NASA? (VIDEOKKAL)

Figyelt kérdés

David Vose készített egy videót, melyről biztosan állítja, hogy “nem vicc”, és azt is mondja, hogy a látható kép valós, és hogy mindez felfedi a hatalmas NASA leplezést az eredetileg a Marsról érkező képeken.

Ime az újabb szenzáció a marsról ! Eddig megtudhattuk, hogy elmeszesedett Iguánák, Gyíkok, Dínók, csontvázak és egyéb kisállatkák pl pockok vannak a mars felszínén, ami amiatt van, hogy ott éltek réges régen és elmeszesedtek amikor elsivatagosodott a bolygó vagy atomtámadás során ott maradtak.

Most azonban egyre világosabban látszik, hogy városokat rejt a mars. Percival Lowellnek igaza volt a marsal kapcsolatban, hiszen, ha csatornák vannak, akkor városoknak is kell lenniük. Hát most megtalálták őket.

Ezt figyeld...

[link]

Ilyen a mars felszíne [link]

Mit szólsz ehhez? Mikor fedik fel a kormányok, hogy végig hazudoztak? Most már világos előtted, mint a nap, hogy a marslakók ma is lakják a marsot?

2013. nov. 28. 00:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
67%
Fú, hallod! Ma az alsó polcon volt a Mars a spárban. Ezek rejtegetik előlünk!!!
2013. nov. 28. 21:34
 72/87 anonim ***** válasza:
:D
2013. nov. 28. 22:05
 73/87 anonim ***** válasza:
42%

414 !

Amúgy te mikor lettél ekkora UFO mániás, régen itt szidtál mindenkit aki hitt benne, most meg ... Mondjuk szinte 100% hogy megint csak trollkodsz és direkt idegeled a népet :-)

2013. nov. 28. 22:16
 74/87 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom, azt hittem hogy 414 a 404-et akarja lejáratni.
2013. nov. 28. 22:33
 75/87 anonim ***** válasza:
0%
Prödl Annácska te miről beszélsz? Az összes kérdésedre tudom a választ nincs benne tisztelet a földönkívüliek iránt csak kétes eredetű meséket gyártász nincs semmilyen tapasztalatod hiszen nem élted át Azt amit én ezért sem tudod felfogni. én 414 vagyok nem 404 remélem érthető ezért sem akarok lejáratni senkit ellentétben veled George Adamsky te csak egy troll vagy. én a színtiszta igazságot vallom tudom,hogy számotokra ez felfoghatatlan,de hogyan is érthetnétek meg,amikor értetlenek vagytok
2013. nov. 28. 23:15
 76/87 anonim ***** válasza:
37%
George Adamsky hogy ne legyenek kétségeid a nevemet illetően innen származik a nevem [link]
2013. nov. 28. 23:25
 77/87 Grielean ***** válasza:
40%

"Prödl Annácska te miről beszélsz? Az összes kérdésedre tudom a választ nincs benne tisztelet a földönkívüliek iránt csak kétes eredetű meséket gyártász nincs semmilyen tapasztalatod hiszen nem élted át Azt amit én ezért sem tudod felfogni."

Azért elég gáz, amikor egy logikátlan hazugságokat összehordó valaki akar kioktatni a felfogásról olyan embert, akin vele ellentétben tényleg látszik, hogy gondolkodni is szokott...

Gáz vagy, 414! ha egy csepp igazság is lenne a meséidben, akkor rengetegféleképp bizonyíthatnád, hogy a földönkívüliek köztünk járnak. Ehhez képest a felkérések alól mindig kibújsz, semmit nem vagy képes felmutatni, de azért bizonygatod, hogy márpedig neked igazad van. Ezt a "márpedig nekem van igazam, mert én tudom, amit ti nem, bi-bi-bí" hozzáállást az ember többnyire már az oviban kinövi, ebből kifolyólag, ne is mondd meg, csak gondold végig magadban: te hány évet maradtál vissza a fejlődésben a gondolkodásmódod alapján?

2013. nov. 28. 23:28
 78/87 anonim ***** válasza:
17%
Grielean még gyerekcipőben jársz magyarázd meg nekem ezeket az eseteket [link] [link] ezért sem tudod felfogni ezeket mivel elvakít a szkepticizmus remélem egy szép napon rájössz Az igazságra
2013. nov. 28. 23:54
 79/87 anonim ***** válasza:
0%
Ezt Nem összeesküvés elméleteknek,mondják,hanem valóságnak! Már a hírekben,újságokban,is megjelentek,ennyi év elteltével,újra,meg újra,amíg,rá nem jövünk,lassan feszültség mentessen...
2013. nov. 29. 00:39
 80/87 anonim ***** válasza:
14%
Lassan akarják,beadagolni,hogy eddig eltitkolták,mert ha egyből elárulnák,akkor SOKKOT!!!!... Kapna,az emberek többsége... ! üdv:. Attila!
2013. nov. 29. 00:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!