Elrejtik előlünk a Marsot? Városokat takar el a NASA? (VIDEOKKAL)
David Vose készített egy videót, melyről biztosan állítja, hogy “nem vicc”, és azt is mondja, hogy a látható kép valós, és hogy mindez felfedi a hatalmas NASA leplezést az eredetileg a Marsról érkező képeken.
Ime az újabb szenzáció a marsról ! Eddig megtudhattuk, hogy elmeszesedett Iguánák, Gyíkok, Dínók, csontvázak és egyéb kisállatkák pl pockok vannak a mars felszínén, ami amiatt van, hogy ott éltek réges régen és elmeszesedtek amikor elsivatagosodott a bolygó vagy atomtámadás során ott maradtak.
Most azonban egyre világosabban látszik, hogy városokat rejt a mars. Percival Lowellnek igaza volt a marsal kapcsolatban, hiszen, ha csatornák vannak, akkor városoknak is kell lenniük. Hát most megtalálták őket.
Ezt figyeld...
Ilyen a mars felszíne [link]
Mit szólsz ehhez? Mikor fedik fel a kormányok, hogy végig hazudoztak? Most már világos előtted, mint a nap, hogy a marslakók ma is lakják a marsot?
#414: vedd be a gyógyszereidet, vagy kevesebbet szívj/igyál/szúrj/lélegezz/szippants :)
Még hogy többször találkoztál velük? LOL :D
#31 Nem tudom eldönteni, hogy trollkodsz-e, vagy komolyan gondolod, amit írtál. A vicc kedvéért tegyük fel az utóbbit.
A szó, ami keresel, a szkeptikus, nem a tagadó. Nem ugyanaz. Mindenesetre olvasd el mégegyszer a hsz-em, amire reagáltál, mert elsőre nem sikerült megérteni.
Az MF létezését meg nem tagadom, mivel fogalmam sincs, mi az. Valóban, így nem is értem. Nem emlékszem, hogy feloldottad volna valahol ezt a rövidítést. De én is tudok olyan rövidítéseket mondani, amit nem értesz. Tessék: HRD, ZDI, TTV. Most aztán hirtelen igazam lett.
Picit off: most vettem észre a paranormal oldalán a CFHT (Canada France Hawaii Telescope) webcameráját belinkelve, mint ufókamerát. Ez tovább fokozza az oldal komolyságát :D.
Einstein mellett viszont sok másik emberről is, akikről aztán később be is bizonyosodott.
Egyébként Einstein szakított az addigi sztatikus, abszolút, Newtoni világképpel, és jó felé tapogatózva, az akkori tudományos eredmények alapján pusztán a logikájára és előképzettségére hagyatkozva végül egy komplett elméletet rakott össze.
Ezzel szemben Te mindenféle képzettség nélkül csak szajkózod a paranormal és társai oldalakon olvasott marhaságokat, mindenféle tudományos alap hiányában, a logikának ellentmondva.
Remélem, érzed Te is az einsteini munkásság és Te "munkásságod" közti különbséget.
Az hagyján, hogy nem tudni mikor és hol készült ez a kép, de azt is elmondanám, hogy ez inkább egy megkövesedett dinófejet ábrázol, a jobb oldalán középtájon látható a dinó szeme, ill. a szem ürege.
"én nem vagyok troll csak vannak elveim és életcélom, Az hogy tanulmányozom a földönkívülieket"
Nézd, ez szép életcél, de akkor miért nem végzel el egy csillagász szakot, rászakosodva a csillagászati megfigyelésekre, eszközökre, technikákra, és mész el mondjuk a NASA-hoz dolgozni?
Rohamtempóban fejlődik a megfigyelő technológia, egyre modernebb és jobb teleszkópok állnak rendelkezésre, még az is lehet, hogy az életed során felfedeznél valami bolygót, ahol bizonyíthatóan van élet, sőt, még arra is van egy nagyon halvány esély, hogy rádiójeleket küldve nekik esetleg visszaválaszolnak valamit :)
Miért így próbálod az életcélodat elérni, hogy ostoba összeesküvés-elmélet gyártó honlapokról szedsz össze alaptalan információkat, és építed fel magadnak a téveszméidet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!