A NASA marsjárója leguánt fényképezett a Marson. Ehhez mit szólsz?
2013. nov. 13. 16:12
1/25 anonim válasza:
mi van??
egy kődarabot már leguánnak néznek??
és most már mindenre ráhúzzák az idegen lények mesét...
vmiért ilyen formájú a kő, vagy kőzet és annyi.
2/25 anonim válasza:
Szerintem is kavics, amúgy az nagyon-nagyon valószínű, hogy régen volt a Marson élet! De az ami a képen van szerintem kavics! 1 kődarab! :)
4/25 anonim válasza:
És ha leguán is lett volna, már rég megdöglött. A Mars mostanra teljesen kihalt.
5/25 anonim válasza:
nehogy sokkot kapj, de ez csak egy kő. Valamennyire leguán formája van... Azokat a helyzeteket hogy kezeled, amikor meglátsz egy valamilyen formájú felhőt?
6/25 A kérdező kommentje:
Ez egy megkövesedett leguán!
2013. nov. 13. 16:35
8/25 anonim válasza:
Megkövesedett Leguán valóban. Minden részlete egybeesik pont egy leguánéval, ilyen véletlen hasonlóság nincsen.
Az igaz, hogy már megkövesedett egy kődarab, de valaha Leguán volt.
9/25 anonim válasza:
Én meg a múltkor sárga gumikacsa alakú felhőt láttam.
Egyértelműen Isten üzenete: vigyázz a gumikacsákkal, mert veszélyesek!
10/25 anonim válasza:
Ez most komoly? Olyan, mintha azt mondanád, hogy a konyhai csap az ember rokona, mert emberarcot lehet belelátni. Még régebben volt egy érdekes kiállítás Budapesten az optikai csalódásokról, ott is bemutatták, hogy az emberek mindenféle dolgokban képesek arcokat és egyéb dolgokat felfedezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!