Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A NASA marsjárója leguánt...

A NASA marsjárója leguánt fényképezett a Marson. Ehhez mit szólsz?

Figyelt kérdés
[link]
2013. nov. 13. 16:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%
UTOLSÓ! OTT A PONT!
2013. nov. 13. 16:50
 12/25 anonim ***** válasza:
87%

NASA-s linket a képről, amíg nincs, addig kamu.

Meg amúgyis, ha feltesszük, hogy tényleg leguán, akkor jön egy csomó kérdés, ami magyarázatra szorulna:

-hogy a p*c.s.ába került egy leguán a Marsra?

-mitől kövült meg? Miért nem csak simán elpusztult?

Mert azt ugye biztosan tudjuk, hogy mi nem vittünk oda leguánt. Annak az esélye, hogy az ufók elraboltak egy leguánt, és kirakták a Marsra megkövülni.. hát ez is enyhén szólva valószínűtlen :D

2013. nov. 13. 17:29
 13/25 anonim ***** válasza:
74%
nekem csak egy Kődarabnak tünik, és mégis honnan tudják azok az (UFO Kutatók) hogy egy földönkívüli kőzet-ről. van szó. biztos nem utaztak a marson hogy megvizsgálják, kőzeteket. Üdv, Jigsaw tisztességes marslakó állampolgár.
2013. nov. 13. 17:45
 14/25 anonim ***** válasza:
85%
Az tuti hogy valami szikla- vagy kődarab...
2013. nov. 13. 18:03
 15/25 anonim ***** válasza:
64%
Jujj de buták vagytok! Ez egy marslako. Nem kö, nem kövület, nem leguán, ez egy igazi élö marslako.
2013. nov. 13. 18:44
 16/25 anonim ***** válasza:
81%

Egy örök törvény: ahol egy van, ott többnek is kell lennie!

Egy lény fejlődéséhez több mindenre van szükség. Ha leguán, akkor hogy került oda?

Egyébként már láttam, állítólag a Marson készült fényképeket emberi alakokról, építményekről, és még egy tankról is. Videókat mutogatnak, hogy régi útvonal rajzolódik ki, és valami bujkál a kövek között. Ezek mind vizuális csalódások!

2013. nov. 13. 18:46
 17/25 anonim ***** válasza:
94%

"(A pareidola olyan illuzórikus érzet, ami bizonytalan és véletlenszerű ingereket (többnyire hangokat vagy képeket) konkrétnak és tisztán kivehetőnek tüntet fel.) Azaz arról az ismert jelenségről van-e szó az ő esetében (is), amikor különböző formákat érzékelünk a körülöttünk lévő dolgokban vagy látunk bele a környező jelenségekbe (pl. arcot egy fatörzs mintázatában vagy felhőben)."

Ez van! Tudományosan megmagyarázva...

2013. nov. 13. 18:52
 18/25 anonim ***** válasza:
44%

"A Mars mostanra teljesen kihalt."

Vagy nem, és az északi jégsapkában van élet .

2013. nov. 13. 18:53
 19/25 anonim ***** válasza:
Én tudjátok nyáron mit szoktam játszani a földesúton? Nézegetem a repedéseket, és a formájukat tekintve melyik országra hasonlít a legjobban! :) Ez ugyan az! :)
2013. nov. 13. 19:05
 20/25 anonim ***** válasza:

Láttatok már egyáltalán leguánt vagy csak ezt a kődarabot nézegetitek?

Az ember így működik, ösztönösen mindenben keressük az arcokat, az élőlény-formákat. Rengeteg gyerekjáték is épül erre... Ti valószínűleg leragadtatok ezen a szinten. :)

2013. nov. 13. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!