Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A NASA marsjárója leguánt...

A NASA marsjárója leguánt fényképezett a Marson. Ehhez mit szólsz?

Figyelt kérdés
[link]
2013. nov. 13. 16:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ez a Tappancs.
2013. nov. 13. 21:16
 22/25 anonim ***** válasza:
Az nem leguán. Az egy dinoszaurusz, pontosabban csak a szobra. Ők hajdanán olyan okosak voltak, hogy a Marsra is eljutottak. Valójában ki se haltak, csak találtak egy sokkal szebb, jobb, nagyobb bolygót egy másik galaxisban és odaköltöztek. Ha nem hiszed, te is egy ki**szott szkeptikus vagy. Bizony-bizony.
2013. nov. 13. 23:46
 23/25 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Azta k**va. Hát most esett le, hogy a reptoidok honnan származnak. Hogy eddig milyen vak voltam. ÁÁÁ!

2013. nov. 14. 00:10
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy nem, és az északi jégsapkában van élet ."

Anna, ez az első értelmes hozzászólásod itt a GYK-n, amivel eddig találkoztam. Nem tudom, miért kaptál rá 0%-ot, de én adtam rá egy zöldet neked.

Valóban létezhet még valamiféle kezdetleges (valószínűleg bakteriális, vagy ennél alacsonyabb rendű) élet a Marson, ugyanis a felszín alatt lényegesen kiegyensúlyozottabbak, változatlanabbak a körülmények, a környezet, mint a felszínen. Ez pedig kedvez az életnek. Víz van a felszín alatt, ráadásul akár még folyékony állapotú is lehet - tehát egyáltalán nem biztos, hogy az egész bolygó egy halott kődarab. Sok jel utal arra, hogy még mindig élhetnek valamiféle létformák a Marson (Marsban), pl. különböző szerves anyagok jelenléte, metán, ammónia, és hasonlók.

Csak attól tartok, hogy Te nem ilyen életformára, hanem valamiféle értelmes marsi civilizációra gondoltál...

2013. nov. 14. 11:35
 25/25 anonim ***** válasza:
Ja, igazán elképzelhető. Egy leguán társaság híján unalmában megkövesedett. A veséjénél kezdte...
2013. nov. 22. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!