A NASA marsjárója leguánt fényképezett a Marson. Ehhez mit szólsz?
Előző vagyok.
Azta k**va. Hát most esett le, hogy a reptoidok honnan származnak. Hogy eddig milyen vak voltam. ÁÁÁ!
"Vagy nem, és az északi jégsapkában van élet ."
Anna, ez az első értelmes hozzászólásod itt a GYK-n, amivel eddig találkoztam. Nem tudom, miért kaptál rá 0%-ot, de én adtam rá egy zöldet neked.
Valóban létezhet még valamiféle kezdetleges (valószínűleg bakteriális, vagy ennél alacsonyabb rendű) élet a Marson, ugyanis a felszín alatt lényegesen kiegyensúlyozottabbak, változatlanabbak a körülmények, a környezet, mint a felszínen. Ez pedig kedvez az életnek. Víz van a felszín alatt, ráadásul akár még folyékony állapotú is lehet - tehát egyáltalán nem biztos, hogy az egész bolygó egy halott kődarab. Sok jel utal arra, hogy még mindig élhetnek valamiféle létformák a Marson (Marsban), pl. különböző szerves anyagok jelenléte, metán, ammónia, és hasonlók.
Csak attól tartok, hogy Te nem ilyen életformára, hanem valamiféle értelmes marsi civilizációra gondoltál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!