Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Elrejtik előlünk a Marsot?...

Elrejtik előlünk a Marsot? Városokat takar el a NASA? (VIDEOKKAL)

Figyelt kérdés

David Vose készített egy videót, melyről biztosan állítja, hogy “nem vicc”, és azt is mondja, hogy a látható kép valós, és hogy mindez felfedi a hatalmas NASA leplezést az eredetileg a Marsról érkező képeken.

Ime az újabb szenzáció a marsról ! Eddig megtudhattuk, hogy elmeszesedett Iguánák, Gyíkok, Dínók, csontvázak és egyéb kisállatkák pl pockok vannak a mars felszínén, ami amiatt van, hogy ott éltek réges régen és elmeszesedtek amikor elsivatagosodott a bolygó vagy atomtámadás során ott maradtak.

Most azonban egyre világosabban látszik, hogy városokat rejt a mars. Percival Lowellnek igaza volt a marsal kapcsolatban, hiszen, ha csatornák vannak, akkor városoknak is kell lenniük. Hát most megtalálták őket.

Ezt figyeld...

[link]

Ilyen a mars felszíne [link]

Mit szólsz ehhez? Mikor fedik fel a kormányok, hogy végig hazudoztak? Most már világos előtted, mint a nap, hogy a marslakók ma is lakják a marsot?

2013. nov. 28. 00:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
0%
Lássátok ezért tartunk itt ahol most mindannyian hitetlenek vagytok Az idegenek nem,akarják felfedni a kilétüket csak Az arra alkalmas embereknek nem akarnak beleavatkozni Az emberi evolúcióban Ezért tartják a kapcsolatukat a titkos kormányokkal mert Az emberek nem készültek fel egy idegen faj befogadására hiszen még saját magunkat sem tudjuk elfogadni hiszen gondoljatok bele mennyire rasszisták vagyunk a kínaiakkal zsidókkal feketékkel stb.
2013. nov. 28. 18:55
 52/87 anonim ***** válasza:
76%

"Az idegenek nem,akarják felfedni a kilétüket"

Igen? Akkor mégis mi a búbánatos frászért repkednek karácsonyfa módjára kivilágított űrhajókkal ÉJSZAKA, direkt az ember lakta települések felett?? Meglehetősen irracionális cselekedet ez olyan valakitől, aki nem akarja felfedni a kilétét..

Szóval megint csak ott tartunk, hogy ha vannak is idegenek itt, akkor kőhülyék, de ha ennyire hülyék, hogyan jutottak el olyan fejlettségi szintre, hogy iderepüljenek?

2013. nov. 28. 19:08
 53/87 Grielean ***** válasza:
100%

"Lássátok ezért tartunk itt ahol most mindannyian hitetlenek vagytok Az idegenek nem,akarják felfedni a kilétüket"

Ha nem akarják felfedni a kilétüket, akkor mi ez a sok kamuduma arról, hogy te mennyit találkozgatsz velük?

Vagy, ha valamiért neked felfedték, akkor miért nem lőttek azóta agyon valami csúcstechnológiás turbólézerrel, mikor kiderült, hogy elárultad a bizalmukat? Hisz te meg pont azon dolgozol, hogy felfedd a kilétüket...

Hazugság, hazugság hátán, és még abból is gyenge...

2013. nov. 28. 19:16
 54/87 anonim ***** válasza:
37%
Több faj létezik Az Univerzumban akiknek logikáját nem ismerem
2013. nov. 28. 19:19
 55/87 anonim ***** válasza:
100%

Szóval már nem is egy, hanem több faj is itt repked.. :D

És hány faj van? Te ezek közül melyikkel tartod a kapcsolatot? És az a faj, amivel te tartod a kapcsolatot, ha nem akarja felfedni magát az emberek előtt, akkor miért lépett kapcsolatba pl. veled?

2013. nov. 28. 19:25
 56/87 anonim ***** válasza:
0%
# 53/ Tudják azt,hogy a világunk tele van szkeptikusokkal és kételkedőkkel Ezért nem jelentek rájuk veszélyt mivel, amúgy sem fog nekem senki hinni és a többi ember hülyének fog tartani emiatt. "Az előző válaszomat #52-nek írtam"
2013. nov. 28. 19:28
 57/87 Grielean ***** válasza:

"Több faj létezik Az Univerzumban akiknek logikáját nem ismerem"

Az itt látott ténykedésed alapján inkább úgy tűnik, hogy már az alapvető logikával nem vagy tisztában... nemhogy más, esetleges civilizációk gondolkodásmódja, hanem gyanús, hogy még a sajátod is egy rejtély számodra!

2013. nov. 28. 19:30
 58/87 Grielean ***** válasza:
61%

"Tudják azt,hogy a világunk tele van szkeptikusokkal és kételkedőkkel Ezért nem jelentek rájuk veszélyt mivel, amúgy sem fog nekem senki hinni és a többi ember hülyének fog tartani emiatt"

A szkeptikus és a kételkedő szinonimák.

Mellesleg egyet árulj el nekem! Tegyük fel, hogy valóban járkálnak ide valami földönkívüli faj tagjai, és elrabolnak egyeseket. Már abban sincs semmi ráció, hogy nem ők kezdik el tanulmányozni őket, hanem egy emberre hagyják ezt. Az viszont már mindenen túltesz, hogy mindezt a tanulmányozást egy olyan emberre hagyjuk, aki nincs képben az alapvető logikát illetően, képtelen normálisan fogalmazni, és lépten nyomon önellentmondásokba botlik a saját szavait illetően is.

Milyen s*gghülye ET lehet az, aki mindehhez asszisztál? És ha ennyire gyépés szerencsétlen, akkor meg hogy a fenébe keveredik ide valami csúcstechnológiájú űrhajón? Ez már így magában is paradox.

És természetesen, visszatérve a válaszodra, az a legkevésbé sem elfogadható válasz, hogy sok a szkeptikus. Ugyanis sok az UFO hívő is, mégis csak néhányan kerültek még (állítólag) személyes kapcsolatba velük. Tehát még mindig sok millió ember hinné el készséggel, amit mondasz, tehát még mindig ugyanúgy ellenük dolgozol, tehát még mindig a puszta létezéseddel meghazudtolod önmagad. Vagy a másik lehetséges konklúzió ebben az esetben is, hogy ET egy gyogyós értelmi szintjével rendelkezik. Ez viszont, ahogy írtam, paradoxon.

Tehát, az egyetlen lehetséges alternatíva: szánalmas hazugsággyár vagy, 414!

2013. nov. 28. 19:40
 59/87 anonim ***** válasza:
Najó, ez már nekem uncsi, 414, nem vagyok elég okos hozzá, hogy szórakoztatóan hazudj :)
2013. nov. 28. 19:44
 60/87 anonim ***** válasza:
37%
Grielean nem zavar, hogy kételkedsz bennem számítottam erre én azt mondom, hogy mindegyik ember azt hisz, amit akar jogodban áll kételkedni bennem, de én csak Az igazat mondom tagadó vagy és ideges
2013. nov. 28. 19:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!