Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok hogy magyarázzák...

Szkeptikusok hogy magyarázzák ezt a két tényt?

Figyelt kérdés

A lényeg röviden:

1961-ben Betty és Barney Hill házaspárt elrabolták a földönkívüliek hazafelé tartó autóútjukon. Felvitték őket a hajóra, kísérleteztek rajtuk, majd elengedték őket. Nem ez a lényeg, mert itt úgyis az jönne, hogy vagy elhiszem vagy nem.

Két dolgot nem lehet megmagyarázni:

1.A hölgynek mutattak egy csillagtérképet. Ezt meg is jegyezte a nő, majd később lerajzolta a pszichológusnál és ez meg is jelent a könyvében. Több csillagász is átnézte, de nem talált egyezéseket, volt aki évekig kutatta a dolgot.

Aztán évekkel később mikor már több csillagot fedeztek fel, felismerték a térképet, ami a Zeta Reticuli kettős csillagrendszert ábrázolja, de csak az 1969-ben megjelent a Gliese Star Catalogue-ban publikálták az új felfedezéseket. A véletlen kizárható teljesen.

Ergo: HONNAN TUDHATTA EZT a hölgy évekkel korábban?

Az eredeti Hill rajz:

[link]

És így néz ki a csillagrendszer:

[link]

2. Az idegenek egy hosszú tűvel mintát vettek a hölgy hasából, talán a magzatvizéből. Ez mikor nyilvánosságra került elmondták tv-ben stb. az orvosok kiröhögték, hogy ekkora baromságot még életükben nem hallottak, ilyen egyszerűen nincs. Akkoriban nem is volt, de szintén rá pár évvel később, ezt bevezették az orvostudományban, mint amniocentézis. Egy hosszú tűvel vesznek a magzatvízből mintát, így tudják leellenőrizni, hogy egészséges-e, nincs e valami baja stb. ezt jól tudom, mivel az én anyukám orvos a helyi kórházban.

TEHÁT A KÉRDÉS: Honnan tudhatta ezt a két dolgot a hölgy, mikor évekkel később fedezték fel a dolgokat? Csillagászatilag és orvostanilag a két dolog előre mutat tudásban, amit a kor emberei egyszerűen még nem fedeztek fel.

Persze majd gondolom erre is jönnek a kifogások, de azért kíváncsi vagyok rá :D

2013. jún. 27. 20:03
1 2 3 4 5
 41/43 Szafica ***** válasza:
Tudom,hogy régi már a kérdés, de ha érdekel még kérdező, ajánlom figyelmedbe az A valódi történet című sorozat Harmadik típusú találkozások című filmet kitárgyaló részét(ugye Betty és Barney Hill esete alapján készült).
2014. aug. 14. 14:20
 42/43 anonim ***** válasza:

Én nem tartozom a keményvonalas szkeptikusok közé.

Tegyük fel, hogy tényleg valami (2-féle) lényeges, addig nem ismert dologgal álltak elő.

Meg is álmodhatták előre. Láttunk már ilyet.

2015. jún. 14. 23:18
 43/43 anonim ***** válasza:
14%

"Szkeptikusok hogy magyarázzák ezt a két tényt?"

Mivel az angyalok jelen voltak az anyagi világ teremtésénél, ismerik az univerzumot. A bukott angyalok idegenesdit játszanak, és könnyen nyomatják a témát, hogy erre tereljék az emberek figyelmét.

2015. jún. 15. 07:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!