Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Dr. Micsio Kaku elmondta,...

Dr. Micsio Kaku elmondta, hogy szerinte vannak UFO! Erre mit lépsz szkeptikusok?

2013. jún. 17. 12:38
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Nagy fizikus az úr !
2013. jún. 17. 12:39
 2/16 anonim ***** válasza:
Ugyazanzt mondja, mint minden tudós: "valószínűleg nem vagyunk egyedül, de bizonyték továbbra sincs"
2013. jún. 17. 12:44
 3/16 A kérdező kommentje:
Sőt Én is fizikus vagyok és találkoztam szűrkékkel meg reptoidekkel is. Sakk matt:-D
2013. jún. 17. 12:44
 4/16 anonim ***** válasza:
95%

Te most direkt vagy hülye, vagy csak véletlenül lettél ilyen? Már a tizenX-edik kérdésed, melynek végére ezt írod:

"Erre mit lépsz szkeptikusok?"

Rettentően tré vagy, sőt tree! Azért azt még megnézném, hogy mennyire is vagy fizikus! Kb annyira, mint én paleonkológus! (igen, direkt írtam így)

2013. jún. 17. 12:51
 5/16 anonim ***** válasza:
77%
Én meg Nagy-Britannia hercege vagyok, bennünk az annunankik vére folyik. Na erre mit lépsz?
2013. jún. 17. 12:51
 6/16 anonim ***** válasza:
78%
Én viszont nem. Kezdek megbolondulni.
2013. jún. 17. 12:52
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
még jó hogy minden tudós azt mondja mert elképzelhetetlen hogy egy ekkora univerzumban csak a földön van élet
2013. jún. 17. 13:02
 8/16 anonim ***** válasza:
73%

Már volt a kérdés,ugyanúgy UFO témával,ugyanúgy Michio Kakuval...

És szerintem itt már megint a média tupírozza fel.Én már olvastam Kakutól több rövidebb írást is,és egy könyvét is )hipertér) melyben elég részletesen kifejti álláspontját.Az úr nagyon óvatos ezen a téren,és egyáltalán nem a magatok fajta habzó szájú UFO fundamentalisták táborát képzi.Egyszerűen csak fennhagyja az esélyét hogy nem vagyunk egyedül.

Különben Michio Kakuról illik tudni hogy nagy sci fi rajongó,és némely előadásában akár igen mélyen bele is mehet a sci fi témába.Nos,ha az előadását pont úgy vágják össze,a nézettség kedvéért,hogy úgy nézzen ki hogy csak a sci fi részről beszél,akkor tényleg be lehet állítani UFO hívőként.Ezért kéne több forrásból is érdeklődni,és ezekközt is a leginkább magától az írótól származó műveket kéne olvasni.

Ja és ez a tekintélyelvű megközelítés röhejes.Mindenki nagyra tartja az említett tudós urat,de ez nem vallás,hogy ami tőle hangzik el ,biztos csak igaz lehet.Ha például Einstein,Hawking,Bohr vagy akárki más,a világhírnév után elkezdtek volna hülyeségeket beszélni (lapos a föld,csak hogy egy kézenfekvő hülyeséget mondjak) akkor annyit mondtak volna nekik "Köszönjük eddigi hasznos eredményeit,de nyugodtan nyugdíjazhatja most már magát".A tudományban attól hogy jó nagy hírnévre teszel szert,még egyetlen állításod se fog helyből valóságértékű lenni.Ahhoz bizonyítani kell.Erre meg lássuk be:Nincs még semmi bizonyíték.

De mondom ujra:Valószínüleg az ezt preferáló cikkek és műsorok kissé úgy állítják be Kaku véleményét,mintha keményvonalas hívő lenne.

Poliateista

2013. jún. 17. 13:10
 9/16 anonim ***** válasza:
Ja és lefelejtettem a kilétemet:Én vagyok Z Ford Beeblebrox,a Tejútrendszer elnöke.
2013. jún. 17. 13:14
 10/16 anonim ***** válasza:

Azt, hogy jelentettelek, mert feltetted már a kérdést.

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4453..

2013. jún. 17. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!