Napból energiát tankoló UFO. E szerint itt vannak! Na, erre mit léptek szkeptikusok?
Bizonyára emlékeztek még a tavalyi felvételre, amin egy Gigantikus anyahajó tankolt a napból.Na, ez most visszatért és egy kisebb UFO is felbukkant a napkorona közvetlen közelében.
Az UFO-k lehetnek olyan energiapajzsal védettek, amin nem tud kért okozni a nap. Anno a SG csillaghajója is átment a napon sértetlenül. Melyik faj tankolhat a nepból? http://www.youtube.com/watch?v=VDDxbUWnYRM
Néztél már fel az égre mennyi csillag van?
Az mind olyan mint a mi NAP-unk. Szerinted pont itt akarnak "tankolni"!?
Ide szól az UFO szupershop kártyájuk, vagy mi?
Lehet a naprendszerben élő idegenek energiaforrása ez vagy egy űrutazás során itt tankolt valamelyik faj.
De valószínű az, hogy akik a naprendszerben élnek azok vették igénybe a napot.
De a hold az enyém egy kis részben. Van is róla papírom. 10000 Forintot fizettem egy hold holdért.
És ha a napot parcellázzák, abból is veszek.
De igen. két éve egy spanyol nő bement a földhivatalba és a nevére iratta. Volt erről egy riport a rádióban.
Egyébként, hogyhogy nem lett még a téma fárasztó?
Én az a fajta vagyok, aki félúton van a szkeptikus és a "fanataszta" között. Az utóbbi a fantasztikumokban hívő -t jelenti. Tehát nem zárom ki a lehetőségét bizonyos dolgoknak, de nem is veszem készpénzként őket.
DE
Amiket itt olvasok azok... Főleg a kérdések formája. Mindenféle blődséget kiirkáltok és ezzel akartok hatni a szkeptikusokra. Őrület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!