A szkeptikusok mivel magyarázzák, hogy egy Puma Punkuban talált tálon sumer írások vannak?
Figyelt kérdés
Elképzelhető hogy volt kapcsolat Puma Punku (Bolívia) és a sumer civilizáció között?
2013. ápr. 29. 10:58
1/39 anonim válasza:
A zufók vitték oda, meg vagyok győzve.
2/39 anonim válasza:
Ha jól látom, az ott egyértelműen egy Helly Hansen logó. Tudtam, hogy azt is az ufók gyártják.
4/39 A kérdező kommentje:
Ez hatalmas poén volt ... -_-
2013. ápr. 29. 11:50
5/39 anonim válasza:
Nem hiszed, hogy az? Szkeptikus.
6/39 anonim válasza:
Szerintem egy sumer vendégeskedet Puma Punkuban aki tányér készìtö volt, én ezt ìgy magyarázom :)
8/39 A kérdező kommentje:
"Ez mér UFO észlelések?"
Mert a sumer kultúrát az annunakik alapították és Puma Punku egy ősi leszállóhely volt .
2013. ápr. 29. 14:54
9/39 anonim válasza:
Ha erre gondolsz
akkor bocs, de én semmi hasonlóságot nem látok, azon kívül, hogy mindkettőn vannak vonalak, meg háromszögek.
10/39 anonim válasza:
Szerintem nézesd meg azokat a képeket egy ékírás-szakértővel (biztos találsz egyet), meglásd, ki fog röhögni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!