Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tudomány rovatban szerepelnek...

Tudomány rovatban szerepelnek ezentúl az UFÓ észlelések. Áttörés ez, szkeptikusok?

Figyelt kérdés

Sok szkeptikus mondgyja, hogy ha vannak UFÓk miért nem szerepelnek a tudomány rovatba. Nos, eddig ez valóban nem volt megszokott. Eddig....

Íme. Böngésztem a neten az ufó észlelések között és a tudomány rovatba találtam rájuk. Lehet hogy ezentúl ott is kell keresni őket ?

[link]

2013. ápr. 14. 23:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
Erre mit lépsz?
2013. ápr. 14. 23:19
 2/20 anonim ***** válasza:

na most az van, h megnéztem volna ezt az oldalt, de sajnos a youtube videó törölve van

nem is mintha számítana....

2013. ápr. 14. 23:23
 3/20 Shai-Hulud ***** válasza:
90%

Attól még, hogy Gipsz Jakab (egyébként névtelen szerkesztő), az MSH Média Kft. dolgozója a tudomány rovatba tette be a cikket, az ettől még nem lesz tudományos.

A szerkesztő úr viszont kiállít vele egy bizonyítványt önmagáról. Mennyire lehet hinni egy olyan újságírónak, aki még annak sem tud utána nézni, hogy mi is tartozik a tudományok közé, és mi nem?

2013. ápr. 14. 23:47
 4/20 A kérdező kommentje:
A vádjaitokat mire alpozzátok ? Honnan veszitek, hogy ostobák vannak a szerkesztőségbe -.-
2013. ápr. 15. 00:16
 5/20 anonim ***** válasza:
Én ezt találtam a tudomány rovatban: [link]
2013. ápr. 15. 00:40
 6/20 A kérdező kommentje:
Az NEM a tudomány rovatba volt, csak az UFÓK ! -.-
2013. ápr. 15. 00:47
 7/20 anonim ***** válasza:

Na, kérdező?

Még a pécsistop.hu is elismeri, hogy baromságokat beszélsz.

2013. ápr. 15. 01:06
 8/20 A kérdező kommentje:
Amit az előző fogyatékos linkelt az más rovatból van.
2013. ápr. 15. 01:17
 9/20 anonim ***** válasza:
Igen áttörés. Olyan visszhangja lesz majd, mint a többi hasonló áttörésnek.
2013. ápr. 15. 02:58
 10/20 Salx Narval ***** válasza:
Engem mondjuk nem zavar, oda teszik ahová akarják, felőlem az ételek kategóriába is tehetik.:D A szkeptikusok azon része akikről beszélsz, nyilván arra céloztak kissé burkoltan, hogy nincs konkrét bizonyíték a létezésükre. Én még nem láttam UFO-t, nem találkoztam földönkívüli lényekkel és az ismerőseim sem. Akik láttak, vagy látni véltek, semmiféle meggyőző bizonyítékkal nem tudnak szolgálni, mármint számomra. Majd ha tények elé leszünk állítva, akként fogjuk kezelni, ne félj nem akarjuk mi eltitkolni a létező dolgokat, csak egyenlőre nincs miről beszélni, ami van az nekünk kevés, arról beszélgessetek ti, akár a tudomány rovatban, akár másutt.
2013. ápr. 15. 05:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!