Tudomány rovatban szerepelnek ezentúl az UFÓ észlelések. Áttörés ez, szkeptikusok?
Sok szkeptikus mondgyja, hogy ha vannak UFÓk miért nem szerepelnek a tudomány rovatba. Nos, eddig ez valóban nem volt megszokott. Eddig....
Íme. Böngésztem a neten az ufó észlelések között és a tudomány rovatba találtam rájuk. Lehet hogy ezentúl ott is kell keresni őket ?
na most az van, h megnéztem volna ezt az oldalt, de sajnos a youtube videó törölve van
nem is mintha számítana....
Attól még, hogy Gipsz Jakab (egyébként névtelen szerkesztő), az MSH Média Kft. dolgozója a tudomány rovatba tette be a cikket, az ettől még nem lesz tudományos.
A szerkesztő úr viszont kiállít vele egy bizonyítványt önmagáról. Mennyire lehet hinni egy olyan újságírónak, aki még annak sem tud utána nézni, hogy mi is tartozik a tudományok közé, és mi nem?
Na, kérdező?
Még a pécsistop.hu is elismeri, hogy baromságokat beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!