Tudomány rovatban szerepelnek ezentúl az UFÓ észlelések. Áttörés ez, szkeptikusok?
Sok szkeptikus mondgyja, hogy ha vannak UFÓk miért nem szerepelnek a tudomány rovatba. Nos, eddig ez valóban nem volt megszokott. Eddig....
Íme. Böngésztem a neten az ufó észlelések között és a tudomány rovatba találtam rájuk. Lehet hogy ezentúl ott is kell keresni őket ?
Itt van pár "megdönthetetlen ufo észlelés". :D
Címeket, linkeket mellékeltem, érdekes részt kiemeltem.
Egy picit hosszú, de érdemes elolvasni, hogy születne a megdönthetetlen bizonyítékok.
Sajnos azt kell mondanom, hogy a legtöbb ezen az oldalon lévő ufo-hívő, vagy nagyon buta, vagy egyszerűen elmebeteg, vagy "jó esetben" egész egyszerűen megélhetési bűnöző.
2.Szkeptikusok ehhez mit szoltok? Az egyik legnagyobb UFÓ kutató a világon egy hadtudományi szakértő!
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4195..
"A kérdező kommentje:
Ő sem egyedüli, csak most a kérdés róla szólt, hogyan örzöd meg az emlékét akik ismerték pl Én is.
Egyszer láttam éjjel egy világító gömböt, amikor balcsin nyaraltam és lefényképeztem. Elküdtem az ufómagazinba. Hogy hitelt adjak észlelésemnek megírtam eddigi iskolai eredményeimet és hozzáfűztem, hogy narancssárgán villogott meg piros színárnyalatból változott kékeslilába, amikor pörgött (persze ez nem volt teljesen így, de kellett nyomaték, hogy felhívjam az ufójelenségre a figyelmet). Meg írtam a Pusztai Sanyi főszerkeztőnek, akit ismerek konkresszusról, hogy amikor a fényképezőgépet előszedtem, mer ugye az nem mindíg van kéznél, akkorra már nem pompázott külömböző színekben csak egy monoton fehér pont volt és villogott !
Mondanom sem kell, hogy leközőlték a következő számban és volt hozzá egy cikk. A beszámolómmal támasztották alá a kisz szűrkék génrablásos sztorijait (amit mások írtak meg nekik).
Elmontam a szomszéd idős néninek, aki mint később kiderült nagy ufós volt, pont mint Én !! Jól elvoltunk, mesélgettünk ufós eseteket. Ő a saját és családja ufós rablásiról én meg kozmeikai tanácsokat attam neki.
Aszt monta, hogy amit az nap éjjel láttam, csak a szokásos esti repülőjárat volt. Ugye eszt nem tuthatom, mer nem ott lakok. Másnap tényleg ugyanakkor járt arra egy fénylő pont és már láttam hogy repcsi. Jó, mongyjuk már hallottam is. Persze eszt nem írtam meg, a levelet már felattam aznap, nagy örömömbe hogy ufót láttam. Aszt monta az idős néni, hogy nem baj, mer lehetett volna ufó is. Végülis repülő gép volt, asztán mindegy hogy egy szíriuszi vezeti vagy egy magyar, meg jó felhívni a figyelmet az ufós esetekre,a mi neki valóba megvolt !! Bizonygatta.
Végülis jól sűlt ez. Az ufómagazinba máig aszt hiszik a szűrkék voltak :S"
2.Ez a néni mit látott? Ez a hegyes állú lény melyik fajba tartozik?
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4144..
3.oldal:
A kérdező kommentje:
"Nem tutta az idős hölgy lefénykéápezni, lévén üszkösek a lábai és fényképezőgépe sincsen. Még jó hogy észlelni volt képes az előrehaladott agyérelmeszesedése fojrán !"
Megjegyzés: Agyé-elmeszesedés az egyik legfőbb lehetséges oka a hallucinációknak
Én, mint egy hétköznapi ember, aki meg van áldva-átkozva a kíváncsiság és kétkedés ötvözetével azt mondom, hogy legalább a szkepszis, szkeptikus szó jelentését ismerem.
A világegyetem átfogó kutatása nem új dolog. A történelem hajnaláról is származik rengeteg tárgyi emlék, melyből ezt tudni lehet. Jelenleg is a kutatások nem kis hányada ezen belül a földön kívüli élet lehetőségével foglalkozik.
A csillagászat, az űrkutatás, fizika, kémia, biokémia stb., de talán szinte az összes tudományágon belül lehet olyan szegmenst találni, amelyik valami módon kapcsolatos a világunk, s idegen világok létezhetőségével.
Semmi új, rácsodálkozni való nincs abban, hogy az ufókutatás tudományos lapban szerepel.
Ha te csak most találtál a tudományos munkák közt ilyent, akkor ez a te örömöd.
Nekem, mint szkeptikusnak ez nem nóvum. És akár hiszed, akár nem évtizedeken át lelkes olvasója voltam a Galaktika magazinnak.
A kérdező kommentje:
"# 13/15 Jajj ne legyél már ostoba ! Aozokat csak poénból irták oda :-)"
Te se legyél ostoba!
Mindkét esetben a kérdező kommentjeit másoltam be. Olvasd végig mindkét témát nyugodtan.
Ízig-vérig hívő srácok (illetve az egyik nőnemű, ha jól vettem ki a szövegkörnyezetből:) )
"Ízig-vérig hívő srácok (illetve az egyik nőnemű, ha jól vettem ki a szövegkörnyezetből:) )"
Dehogyis :LOL éN ÍRTAM KI Mindkét kérdést és poénból azt a választ, hogy csámcsogjatok rajta. Tudom... ráharaptok majd !
Lol, vagy nem lol, most nem írtál igazat.
A kérdés csak az, hogy miért nem. Az egyik kérdező... Verácska a másik meg valami ufómagazint akart bereklámozni a sztorival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!