Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok, észrevettétek...

Szkeptikusok, észrevettétek már hogy magatok ellen beszéltek bizonyos dolgokban?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy amikor egy "hívő" felhoz ilyen-olyan spekuláló elméletet kormányok, ügynökök, a NASA ellen, amik az UFO-kal kapcsolatosak, ti rögtön elkülditek a sunyiba, hogy ezek hülyeségek, ők tiszta lappal játszanak, nincs mit titkolni, nem titkolnak semmit sem ez ügyben.

De ha meg egy űrhajós, volt kormányfő, volt ügynök beszél erről, akkor ti azon nyombaj elbagatelizáljátok, hogy "hülyeség", meg hogy hol van erről hivatalos dokumentum.

Tessék, nem kell végignéznetek a teljes filmet, csak 20 percet az elejéből.

http://www.youtube.com/watch?v=V4BJR0ZqRKk

ne is írjon aki nem nézte meg.

Itt már nem lehet ferdíteni mint az újságírásban és nem is pletyka, felszólalnak különböző konferenciákon és interjúkban is, hogy annak idején hazudtak az embereknek, lásd a Blue Book projekt, meg mikor a Főnixben látták a fényeket és nem tudtak a helyzettel mit kezdeni.

Lásd a kormányzót 4.-ik percnél, majd mikor elmondja őszintén mi is történt a 9.-ik percnél.

Lásd légierő, a CIA: 22:30-nál.

Milyen érdekes, ha ilyen emberekről, szervezetekről van szó, akkor ti azt mondjátok, hogy nem, nem hazudnak és csak a hívők hülyesége, ha meg olyat mutatunk, amik pontosan ezt hangoztatják, mert ott dolgoztak, velük vagy épp ők szólaltak fel, a véleményetek máris ütközik, mert akkor már ezek a szervezetek, emberek máris hazudoznak szerintetek, meg hogy csak pénzért csinálják.

Találtam valamit ami ebben az esetben rátok vonatkozik:

"Az ember néha annyira hinni akar valamiben, hogy képes kifogásokat gyártani, és figyelmen kívül hagyja a fájdalmas valóságot. "

Ti nektek ez már nem fér bele a világképetekbe én nagyon úgy érzem és így ezeket a TÉNYEKET figyelmen kívül hagyjátok. Nemdebár?

U.I.: ezt a kérdést nem provokálásból írtam ki, hanem tényleg érdekelnének a válaszok. Köszönöm.

2013. máj. 26. 20:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 A kérdező kommentje:

Nagyobb primitívebbek az olyanok, akik ide járnak beböfögni idióta kommenteket, amiknek semmi értelme.

Lehet nem éppen a legszebben fejeztem ki magam - pedig általában úgy szoktam - csak már piszkosul unalmas az ami itt megy.

Amatőr? Akkor kérlek, megmagyaráznád miért vigyorog egy családapa amikor éppen a lánya meghalt? Hm? Elmondod nekem? Utána meg eljátssza hogy sír egyet? És honnan tudod hogy nem viselkedés szakértő, pszichológus vagyok? Nem vagyok, de honnan tudod hogy nem ül itt mellettem egy ilyen személy, aki már mozdulatokból és grimaszokból letudja vágni egyből hogy ki hazudik és ki nem?

"setét fejedben létező fantomtársaság" A fejemben lévő fantomtársaságok valósak, aki ezt tagadja buta. Történelmi tény.

Ja, és állítottam valamikor is hogy "ezós" vagyok? Attól hogy UFO-ról kérdezek (ami amúgy nem is ezotéria) még nem hiszek a tarotban.

Inkább TI szégyenkezhetnétek, hogy ahelyett hogy a saját dolgotokkal törődnétek idejöttök szétrombolni az egész topicot a trollkodó, fölényeskedő, lenéző válaszaitokkal.

Miért foglalkoztok olyannal amiben nem hisztek vagy nem értetek? Én sem megyek a politikai topicba baromkodni, mert nem érdekel.

2013. máj. 27. 20:27
 62/89 anonim ***** válasza:
66%

(Nézd, én nem fölényeskedtem, ha vitáztam veletek, mindig olyan stílusban tette azt, ahogy a vitapartner. Mivel az előző hozzászólásod stílusa teljesen vállalhatatlan volt, ezért reagáltam én is hasonló módon.)

Egyébként ha már Sandy Hook-nál tartunk.

Az emberi viselkedés teljesen kiszámíthatatlan. Rengeteg empirikusan levezetett elvük a behavioristáknak, de ha az emberi viselkedésről beszélgetünk, el kell fogadni, előfordulhat olyan eset, ami ellent mond az átlagosan elfogadott dolgoknak. Magyarul az emberi viselkedésben nincs "kizárt dolog". Ami a társaságokat illeti:

Abban megegyezhetünk, nincs kizárva, hogy léteznek. Az mondjuk tény, hogy a logikának ellent mond, de nem zárható ki. Viszont, szerintem egyáltalán nincs bizonyítva a dolog. Én kész vagyok akármit elfogadni, ha normálisan be van bizonyítva. Ezek viszont nincsenek. Ráadásul konteós berkekben is döbbenetesen sok változatot lehet hallani. Van aki a zsidókat okolja, mások csak egyszerűen hatalomvágyó, gátlástalan embereket, megint másik sátánimádókat, újabb alakok gyíkembereket vizionálnak és ezeket a végtelenségig lehetne folytatni.

2013. máj. 27. 20:55
 63/89 anonim ***** válasza:

Logikának nem mond ellent mivel,mint írtam mi is Holdonkívülek és nemsokára ha minden igaz Marsonkívüliek leszünk.

Na most akkor a logika az,hogy mi,vagyis csak az emberek mit érhettek el a mérce?????

És más civilizáció mit érhetett el (nem kif.ufo hívő vagyok) csak gondolkodó.

2013. máj. 27. 21:07
 64/89 anonim ***** válasza:

Hát akkor mi Holdonkívüliek,nemsokára Marsonkívüliek mit értünk el???Csak ehhez lehet viszonyítani?

Tehát más lények ennél többet nem,ha ezt már mi is?

Hurrá! Csakis a Földlakók lehetnek előnyben!!!

2013. máj. 27. 21:11
 65/89 A kérdező kommentje:

62-es. Már lehiggadtam. Nem mondom, hogy telibe rád értettem amit írtam, de a nagy többségre igaz.

Lásd az első oldalt. Még le is írja, hogy nem nézi meg a videót, de azért ide ír. Holott leírtam, hogy aki még csak időt sem hajlandó rá áldozni az nem ír. Mégis megtette.

Na mindegy.

Az hogy ilyen társaságok léteznek és az tény. Amit te is írsz, az már tényleg más hogy ki mit lát benne. Természetesen én nem reptoidokat, hanem kapzsi hataloméhes embereket.

[link]

[link]

Történelmi múltja van minden ilyen csoportnak és még aktívak is.

2013. máj. 27. 21:32
 66/89 anonim ***** válasza:

" Egyébként miért jó..miért jó egyeseknek, mint írtad bélyeget gyűjteni? Miért jó lepkéket gyűjteni? Miért jó ezzel meg azzal foglalkozni. Mert jó és érdekel! Nevezheted hobbinak, nevezheted életed egyik mozgatórugójának, teljesen mindegy, az a lényeg hogy foglalkoztat a dolog. "

Ez így eddig rendben is van. Ha téged ez érdekel, csináld, keresd, és vitasd is meg másokkal, akiket ugyanúgy érdekel a téma.

Ami nem tetszik, ahogyan eközben igénytelenségre sarkallsz. Többféleképpen.

Úgy tálalsz itt 1-1 videót, interjút, mintha az egy csapásra válasz lenne az emberiség legfontosabb kérdésére - a baj, hogy ezt olyan stílusban, hogy lehetőleg érezze magát hülyének, aki ezt nem fogadja el bizonyítékként. Holott nyilvánvalóan meggyőződés kérdése az egész. De a hit kedvéért hunyjunk szemet minden olyan tényező felett, amiből esetleg az jöhetne ki, hogy ez a bizonyíték is kamu - felejtsük el, kik csinálták a videót, milyen hasznot húznak belőle, milyen motivációik lehetnek, vagy hogy miképp lehet a bizonyítékot meghamisítani.

A másik, hogy Te magad is vállon veregettél egynéhány trollt, mert ő is hisz (legalább is ezt mondja). Gondolok itt elsősorban az annunakizó, korábban reptoidozó Veronikára. Más kérdésekben lejáratni igyekeznek a tudományokat, de még az ufo-s kérdések is miattuk váltak itt GyK-n nevetségessé. Továbbá ugyanezek az emberek legálisan használják reklámfelületnek az oldalt, gondolok itt a elsősorban paranormal.hu-ra, de egy csomó idióta doménnév (pl. ittvannak, jezuskrisztusazigazsag, stb...).

2013. máj. 27. 21:33
 67/89 anonim ***** válasza:
77%

(folyt.)

Ez az oldal rengeteg emberrel van tele, akinek félresiklott a szellemi fejlődése, amblokk elutasítja a természettudományokat, az orvostudományt, és sarlatánok, csalók áldozata lesz. Ne segítsd ez utóbbiak munkáját azzal, hogy "ugyan már, ne kételkedjünk ezekben a jó kis ufós sztorikban".

Amikor a magukat szkeptikusnak nevezők lipótoznak a hívőkre, azt én is mélyen elutasítom.

De nehogy már az legyen a csőlátású, az ünneprontó, aki kérdéseket merészel feltenni.

2013. máj. 27. 21:40
 68/89 A kérdező kommentje:

66-os.

"Úgy tálalsz itt 1-1 videót, interjút, mintha az egy csapásra válasz lenne az emberiség legfontosabb kérdésére"

Természetesen nem, csak már mint írtam unalmas, hogy egy témát nem lehet rendesen megbeszélni mert bejönek, trollkodnak, hülyeségeket írnak. És ez ezeknek az embereknek szólt. És a kérdésből is kiderül, hogy részint mivel szoktak dobálózni.

Nézd meg ezeket:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4378..

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__4351..

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4351..

Ékes példái arról amiről beszélek! Csak megkell nézni a válaszokat. Szétcseszik az egész topicot, nem lehet a nagy részükkel beszélni sem értelmesen.

"A másik, hogy Te magad is vállon veregettél egynéhány trollt, mert ő is hisz (legalább is ezt mondja). Gondolok itt elsősorban az annunakizó, korábban reptoidozó Veronikára."

Őszintén: fogalmam sincs hogy kiről van szó! De komolyan, ki az a Vera? Már annyi kérdésnél láttam a nevét hogy róla beszélnek, de le vagyok maradva.. meg belinkelnéd nekem a válaszom, ahol éppen mellette állok ki? Tényleg érdekelne. Mert én egyszer sem értettem sem annunakikkal, de főként nem reptoidokkal sem.

"legálisan használják reklámfelületnek az oldalt, gondolok itt a elsősorban"

Valamint ha megnézed az első gyk kérdésre adott válaszomat láthatod a paranormal és ittvannak típusú emberekről, kérdésekről a véleményemet.

"De nehogy már az legyen a csőlátású, az ünneprontó, aki kérdéseket merészel feltenni."

Sosem mondtam ilyet. Ha megnézed az elején a sok kérdésre válaszoltam is értelmesen amit az egyik kommentelő feltett. Csak éppen a nagy része megsem nézte a videót, meg továbbra is azt mondja hazudnak a videóban. Micsoda cáfolat..

"Amikor a magukat szkeptikusnak nevezők lipótoznak a hívőkre, azt én is mélyen elutasítom. "

Örülök neki!

2013. máj. 27. 22:59
 69/89 anonim ***** válasza:
31%

Egy amerikai hősnek, aki hatalmas tiszteletben élt hazájában, mégis MILYEN HASZNOT HÚZOTT ABBÓL, HOGY NEVETSÉG TÁRGYÁVÁ TETTÉK AZÓTA? Milyen hasznot? Milyen haszonra volt neki szüksége?

Lehet még fokozni a tagadást, és a szűklátókört? Lehet?

2013. máj. 28. 06:33
 70/89 anonim ***** válasza:
0%
miért kell trollkodni kérdező? hagyd békén a szkeptikusokat. feleslegesen kár hergelni őket ezzelfelbosszantod őket és ezután jobban fognak trollkodni
2013. máj. 28. 17:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!