Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok, észrevettétek...

Szkeptikusok, észrevettétek már hogy magatok ellen beszéltek bizonyos dolgokban?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy amikor egy "hívő" felhoz ilyen-olyan spekuláló elméletet kormányok, ügynökök, a NASA ellen, amik az UFO-kal kapcsolatosak, ti rögtön elkülditek a sunyiba, hogy ezek hülyeségek, ők tiszta lappal játszanak, nincs mit titkolni, nem titkolnak semmit sem ez ügyben.

De ha meg egy űrhajós, volt kormányfő, volt ügynök beszél erről, akkor ti azon nyombaj elbagatelizáljátok, hogy "hülyeség", meg hogy hol van erről hivatalos dokumentum.

Tessék, nem kell végignéznetek a teljes filmet, csak 20 percet az elejéből.

http://www.youtube.com/watch?v=V4BJR0ZqRKk

ne is írjon aki nem nézte meg.

Itt már nem lehet ferdíteni mint az újságírásban és nem is pletyka, felszólalnak különböző konferenciákon és interjúkban is, hogy annak idején hazudtak az embereknek, lásd a Blue Book projekt, meg mikor a Főnixben látták a fényeket és nem tudtak a helyzettel mit kezdeni.

Lásd a kormányzót 4.-ik percnél, majd mikor elmondja őszintén mi is történt a 9.-ik percnél.

Lásd légierő, a CIA: 22:30-nál.

Milyen érdekes, ha ilyen emberekről, szervezetekről van szó, akkor ti azt mondjátok, hogy nem, nem hazudnak és csak a hívők hülyesége, ha meg olyat mutatunk, amik pontosan ezt hangoztatják, mert ott dolgoztak, velük vagy épp ők szólaltak fel, a véleményetek máris ütközik, mert akkor már ezek a szervezetek, emberek máris hazudoznak szerintetek, meg hogy csak pénzért csinálják.

Találtam valamit ami ebben az esetben rátok vonatkozik:

"Az ember néha annyira hinni akar valamiben, hogy képes kifogásokat gyártani, és figyelmen kívül hagyja a fájdalmas valóságot. "

Ti nektek ez már nem fér bele a világképetekbe én nagyon úgy érzem és így ezeket a TÉNYEKET figyelmen kívül hagyjátok. Nemdebár?

U.I.: ezt a kérdést nem provokálásból írtam ki, hanem tényleg érdekelnének a válaszok. Köszönöm.

2013. máj. 26. 20:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
69%

"GeorgeAdamski"

Azt nem értem, mi a célod ezekkel a kizárólag provokatív kérdésekkel.

Tessék: OK, szkeptikus vagyok az UFO-észlelésekkel kapcsolatban, ennek ellenére szerintem is léteznek földönkívüliek.

De egy egyszerű kérdésemre régóta nem kaptam választ:

Ez bármelyikőnknek miért vagy mire jó, mennyivel lettünk okosabbak, mit tudunk kezdeni ezzel a tudással?

Azon kívül, hogy láttunk már csrillió videót, interjút, dokumentumot, tehát csak nem lehet kamu az összes.

Vagy ezt a fajta tudást felhalmozni csak hobbi, mint a bélyeggyűjtés? Akkor meg nincs értelme vitatkozni rajta.

2013. máj. 26. 23:54
 22/89 anonim ***** válasza:
69%

Én pár dolgot nem értek. Pontosabban egy dolgot. Ha a kormány annyira el akarja titkolni az ufo-k, földönkívüliek létezését, akkor ez az általad belinkelt videó miért van még fent a világ leghíresebb videó megosztó portálján? Miért nem szedik le?

Hiteltelen ez a videó is, mint a többi. Egy valamire való filmes csapat 2 hónap alatt megcsinálja.

Nekem ez a problémám.

Aki hiteles dokumentumot akar látni, hogy léteznek földönkívüliek, az se normális. Függetlenül attól, hogy itt vanna- e vagy sem, bizonyíték csak akkor lesz, ha elém áll és leköhög. Addig amíg ez nem történik me, egy hitelesnek mondott dokumentum is csak addig hiteles amíg ki mem törlöm vele.

Szerintem léteznek földönkívüliek, és azt is el tudom képzelni, hogy itt vannak, de az erre irányuló kérdéseknek, bizonyítgatásoknak nincs értelme.

2013. máj. 27. 00:16
 23/89 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

A hitelesség számomra a két szememmel kezdődik. Ha csak nem álmodok, vagy hallucinálok. De tételezzük fel, hogy nem.

De szerintem is itt vannak, csak feleslegesnek tartom ezt a kérdést. Nincs értelme erről vitázni.

2013. máj. 27. 00:20
 24/89 A kérdező kommentje:

"provokatív kérdésekkel" Melyik volt még provokatív ezen kívül?

Egyébként miért jó..miért jó egyeseknek, mint írtad bélyeget gyűjteni? Miért jó lepkéket gyűjteni? Miért jó ezzel meg azzal foglalkozni. Mert jó és érdekel! Nevezheted hobbinak, nevezheted életed egyik mozgatórugójának, teljesen mindegy, az a lényeg hogy foglalkoztat a dolog.

És én itt nem is bizonygatnék senkinek semmit és senkivel sem akarnék vitatkozni, csak már cseszettül unalmas, hogy minden kérdéshez bejönnek a trollkodó "szkeptikus" emberek, akik okosnak próbálnak mutatkozni és szó szerint szétbarmolnak mindent. Múltkor még volt pofája valakinek azt kérdezni, hogy mi jogon tesznek ki a topicban ufó kérdéseket. Kb. mintha a saját házamból akarnának kitenni, hogy nincs jogom itt lenni. Könyörgöm ez az ezotéria témakör. Aki nem hisz benne nem szükséges itt lennie. Aki nem hisz benne, de érdekli hát jöjjön, csak ne baromkodja el az egészet, márpedig 90%-ban ezt látom. De meg kell nézni az ide írt válaszok nagy részét is. Tükrözi a színvonalat.

Kb. Antimod volt az egyedüli értelmes, meg a másik név nélküli aki 59%-os hosszan fejtegetett. De ész érvet még mindig nem láttam a videóra sem, csak hogy "cöhh hazudik". Micsoda érv! Ha azt mondom, hogy Obama hazudik az ET-el kapcsolatban elhiszed? Mert kétlem. És jogos is lenne.

No meg felhívtam a paradoxon problémára a figyelmet is a kérdésben, amit egyesek oly elhivatottsággal állítanak.

2013. máj. 27. 00:26
 25/89 A kérdező kommentje:

"Ha a kormány annyira el akarja titkolni az ufo-k, földönkívüliek létezését, akkor ez az általad belinkelt videó miért van még fent a világ leghíresebb videó megosztó portálján? Miért nem szedik le? "

Kétlem, hogy a kormány átnézne csrillió videót a portálon, hogy miket töltöttek fel éppen. De ha ezt is teszi, nem pont azzal válna gyanússá hogy miért töröltette le?

"Hiteltelen ez a videó is, mint a többi. Egy valamire való filmes csapat 2 hónap alatt megcsinálja. " Már miért lenne az? A két dolog között lenne egy kis különbség. Pl, hogy az utóbbi csak amatőrökkel dolgozna, míg a linkeltben mindenki látja, a korabeli filmfelvételek alapján visszamenőleg , hogy kinek mit hol mikor dolgozott és mit mondott.

"ha elém áll és leköhög. Addig amíg ez nem történik me, egy hitelesnek mondott dokumentum is csak addig hiteles amíg ki mem törlöm vele. " Hát ez már egyéni probléma.

2013. máj. 27. 00:31
 26/89 anonim ***** válasza:

Látom megértetted a mondanivalóm lényegét. Bölcs vagy.

Trollkodókat én is utálom. Ahogyan a vissza trollkodókat is. És te ez utóbbiba tartozol.

2013. máj. 27. 00:38
 27/89 A kérdező kommentje:
Most ebbe a válaszba mi is volt a trollkodás?
2013. máj. 27. 01:16
 28/89 anonim ***** válasza:
63%

Tényleg emberek,mi állítólag már jártunk a Holdon,akkor a nem létező holdi vegetációk számára mi vagyunk a Holdonkívüliek!!

Nemsokára pedig a fejlemények szerint mi leszünk a Marsonkívüliek is! :)

2013. máj. 27. 07:55
 29/89 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

De kérdem én lehetséges,hogy Holdon kívüli idegen bolygóról származó űrlények jártak a Holdon?

Remélem értitek mire célzok!!!!!!!!!!!!

Viccesre (és mégsem) véve a témát új aspektusból látva magamat,nemsokára Marsonkívüli földi vegetáció lehet belőlünk,akik veszélyt jelentenek a Marsra nézve hiszen az ember mi másért utazna a többi bolygóra (mert nem kőzettani gyűjtés szempontjából fejlesztik ezeket a dolgokat),hanem bizony,hogy megtelepedjünk a Marson is és egyéb kiaknázandó energiaforrások után kutassunk!

2013. máj. 27. 08:05
 30/89 anonim ***** válasza:

"Kétlem, hogy a kormány átnézne csrillió videót a portálon, hogy miket töltöttek fel éppen. De ha ezt is teszi, nem pont azzal válna gyanússá hogy miért töröltette le?"

Mert ugye a "secret" "fbi" meg "UFO" szavakra nem lehet rákeresni, és egyik kormánynak sincs pénze párszáz embert felbérelni erre :D ne röhögtess, ez kifogásgyártás.

2013. máj. 27. 08:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!