Szkeptikusok, észrevettétek már hogy magatok ellen beszéltek bizonyos dolgokban?
Gondolok itt arra, hogy amikor egy "hívő" felhoz ilyen-olyan spekuláló elméletet kormányok, ügynökök, a NASA ellen, amik az UFO-kal kapcsolatosak, ti rögtön elkülditek a sunyiba, hogy ezek hülyeségek, ők tiszta lappal játszanak, nincs mit titkolni, nem titkolnak semmit sem ez ügyben.
De ha meg egy űrhajós, volt kormányfő, volt ügynök beszél erről, akkor ti azon nyombaj elbagatelizáljátok, hogy "hülyeség", meg hogy hol van erről hivatalos dokumentum.
Tessék, nem kell végignéznetek a teljes filmet, csak 20 percet az elejéből.
http://www.youtube.com/watch?v=V4BJR0ZqRKk
ne is írjon aki nem nézte meg.
Itt már nem lehet ferdíteni mint az újságírásban és nem is pletyka, felszólalnak különböző konferenciákon és interjúkban is, hogy annak idején hazudtak az embereknek, lásd a Blue Book projekt, meg mikor a Főnixben látták a fényeket és nem tudtak a helyzettel mit kezdeni.
Lásd a kormányzót 4.-ik percnél, majd mikor elmondja őszintén mi is történt a 9.-ik percnél.
Lásd légierő, a CIA: 22:30-nál.
Milyen érdekes, ha ilyen emberekről, szervezetekről van szó, akkor ti azt mondjátok, hogy nem, nem hazudnak és csak a hívők hülyesége, ha meg olyat mutatunk, amik pontosan ezt hangoztatják, mert ott dolgoztak, velük vagy épp ők szólaltak fel, a véleményetek máris ütközik, mert akkor már ezek a szervezetek, emberek máris hazudoznak szerintetek, meg hogy csak pénzért csinálják.
Találtam valamit ami ebben az esetben rátok vonatkozik:
"Az ember néha annyira hinni akar valamiben, hogy képes kifogásokat gyártani, és figyelmen kívül hagyja a fájdalmas valóságot. "
Ti nektek ez már nem fér bele a világképetekbe én nagyon úgy érzem és így ezeket a TÉNYEKET figyelmen kívül hagyjátok. Nemdebár?
U.I.: ezt a kérdést nem provokálásból írtam ki, hanem tényleg érdekelnének a válaszok. Köszönöm.
"Azt raknak eléd, amit szeretnének az illetékesek, és jó eséllyes sosem azt, ami az igazság."
Tehát a kérdésfelvetésben betett videó szerinted jó eséllyel dezinformáció?
Minden ott nyilatkozó hazudik, vagy félreinformált?
"57% hamar kussban lettél"
Jómodor felsőfokon. Tanulok, és pluszban elszomorítottál. Az ilyen "buta vagy, mert csak és kuss", bizonyíték nélküli elborultságokkal nem tudok értelmesen vitatkozni.
Nem néztem meg a videót, torral tilos youtube-ozni a flash player miatt, sajnos az nem biztonságos.
De gondolom Buzz-ról van szó, ő számomra elég hiteles. Biztonságban van, mert használja az említett kapcsolót, de a nasa őt is próbálta hitelteleníteni...
Írtam egy hosszút az előbb, de a gyk küzd a névtelensége burkolózás elől, és az előbb nem engedte elküldeni az üzenetet, és elveszett :)) Nem fogom újra leírni a sokaságot, a lényeg, hogy van egy pont ahol már nem lehet a hagyományos kussoltatás-cenzúra dologgal próbálkozni, a history elég sokszor ezt lovagolja meg. Más kérdés, hogy ott is van félre informálás, és rengeteg a fél információ. Meg kell tanulni egy "szűrőt" tenni a szemed és füled elé, és így megtekinteni ezeket a dolgokat. Akkor is tévedsz ha ezeket az infokat elveted magadtól, de akkor is, ha megeszed egy-az-egyben.
Na mind1, azért írtam csak, hogy letisztázzam a tor dolgot, mert valaki itt nagyon hevesen próbálta okosnak feltüntetni magát, még az anonymus hacker "CSOPORTOT" is bevetette, gondoltam nevetség tárgyává teszem én is, ha már magával megcsinálta ;>
Egy a lényeg srácok, hogy gondolkodjatok, de ne a szokásos módon. Legtöbbször azzal éritek a legtöbbet, ha a szivetekre hallgattok, és a gondolkodást meghagyjátok matek órára, mert az elme arra való, nem pedig az élet nagy dolgain filózni. Aktuális világnézeted szerint tudsz csak gondolkodni, ez pedig így korlátok közé taszít, nehéz a korláton túli dolgokon gondolkodni, mikor maga a gondolkodásod alakítja ki a korlátokat.
Nagyon eltértetek a témától, na mindegy.
Én még annyit tennék hozzá, hogy aki azt írta, hogy a média nincs cenzúrázva csak simán hiszékeny és buta.
Mint írtam van egy rosta hogy mi mehet át és mi nem.
Aki ezt nem tudja azzal már tényleg baj van.
Ja és hogy a nagyhatalmak nem titkolnák el? Meg nem ködösítenek? Nem vezetnek félre?
Erre nem is UFO példával szeretnék reagálni, mert úgy látom fölösleges volt, mintha a falhoz beszélnék.
2012 decemberében egy diák besétált amerika egyik iskolájába fegyverével és jó pár diákot kinyírt. Óriási tragédia volt stb. a családok sírtak bőgtek.Majd asrác öngyilkos is lett a helyszínen. Legalábbis így volt hangoztatva...
Csakhogy: -a gyilkos fegyver nem egyezett meg a töltények típusával.
-Obama bácsi létrehozott olyan megszorító rendeletet, hogy ezentúl nem hordhatnak fegyvert az amerikaiak nehogy hasonló történjen
-az egyik családnak elvileg a kislánya halt meg. Obama külön foglalkozott velük, a tvben is ment. Érdekes módon mikor ott az egész család Obamával mosolyognak, örülnek mintha mi sem történt volna, hogy a kislányuk meghalt. Ráadásul ott a kislány "testvére" is, aki pontosan ugyanúgy néz ki mint az elhunyt lány és még a ruhája is ugyanaz mint egy fotón
-Ja, és az apa mikor nyilatkozott a tvnek nem vette észre hogy már benne van a kamerába és alattomosan ott röhög. Itt meg is nézhetitek ott van a 2ik videóban:
majd mikor rájön, hogy veszi a kamera hirtelen jujj megszeppen és eljátssza a bőgést.
Nagyszerű színjáték! És csak egy a sok közül.
De ti nyugodtan higgyétek el hogy semmit sem ködösítenek, titkolnak, mindent elétek raknak tálcán.
AZ volt drága id*óta pajtikám, hogy itt egyesek annyira hisznek a vezetőikben, hogy minden egyes szavukat elhiszik.
Az ezoterikus marhaságban elmondanám hogy a kormány ügynökök, háttérhatalmak, szabadkőművesek és Hitlerék is hittek te ostoba.
Minek jársz ide csőlátású h*lyegyerek?
Mert már úgy látom a szép szóból semmit nem fognak fel az ilyen b*rmok.
"
AZ volt drága id*óta pajtikám, hogy itt egyesek annyira hisznek a vezetőikben, hogy minden egyes szavukat elhiszik.
Az ezoterikus marhaságban elmondanám hogy a kormány ügynökök, háttérhatalmak, szabadkőművesek és Hitlerék is hittek te ostoba.
Minek jársz ide csőlátású h*lyegyerek?
Mert már úgy látom a szép szóból semmit nem fognak fel az ilyen b*rmok."
Kérdező, te annyira primitív vagy, hogy csoda nem ülsz ki a főútra és adod elő, a három deci köménymagot körbe-körbe ugrálva egy rózsaszín alsógatyával a fejeden.
Másrészt, ezt te komolyan gondolod, hogy ennyire amatőr lenne az USA titkosszolgálata, hogy a fentebb említett Sandy Hook-os "malőröket" elkövesse. Te valami többdiplomás viselkedésszakértő vagy amúgy, hogy megmondod, kinek hogy kellene viselkedni?
Mindenki hitt az ezoterikus marhaságokban? Dejó, egy rakat a setét fejedben létező fantomtársaság és egy hibbant diktátor meg a sleppje hitt valamiben, akkor az már megcáfolhatatlan bizonyíték a létezésére, mi?
Te komolyan mondom, a legnevetségesebb háziállat vagy itt a gyk-n, ez a fentebbi hozzászólás bizonyította, hogy mindennél van lejjebb. A gond az, hogy az ilyen stílussal nemcsak az ezósokra hozol szégyent, hanem általánosságban az egész emberiségre is. Az ilyen nevetségesen, bántóan buta, provokatív stílus használata miatt, szerintem te nem is vagy igazi ezós, csak le akarod járatni őket. Ez esetben meg külön szégyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!