Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok, észrevettétek...

Szkeptikusok, észrevettétek már hogy magatok ellen beszéltek bizonyos dolgokban?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy amikor egy "hívő" felhoz ilyen-olyan spekuláló elméletet kormányok, ügynökök, a NASA ellen, amik az UFO-kal kapcsolatosak, ti rögtön elkülditek a sunyiba, hogy ezek hülyeségek, ők tiszta lappal játszanak, nincs mit titkolni, nem titkolnak semmit sem ez ügyben.

De ha meg egy űrhajós, volt kormányfő, volt ügynök beszél erről, akkor ti azon nyombaj elbagatelizáljátok, hogy "hülyeség", meg hogy hol van erről hivatalos dokumentum.

Tessék, nem kell végignéznetek a teljes filmet, csak 20 percet az elejéből.

http://www.youtube.com/watch?v=V4BJR0ZqRKk

ne is írjon aki nem nézte meg.

Itt már nem lehet ferdíteni mint az újságírásban és nem is pletyka, felszólalnak különböző konferenciákon és interjúkban is, hogy annak idején hazudtak az embereknek, lásd a Blue Book projekt, meg mikor a Főnixben látták a fényeket és nem tudtak a helyzettel mit kezdeni.

Lásd a kormányzót 4.-ik percnél, majd mikor elmondja őszintén mi is történt a 9.-ik percnél.

Lásd légierő, a CIA: 22:30-nál.

Milyen érdekes, ha ilyen emberekről, szervezetekről van szó, akkor ti azt mondjátok, hogy nem, nem hazudnak és csak a hívők hülyesége, ha meg olyat mutatunk, amik pontosan ezt hangoztatják, mert ott dolgoztak, velük vagy épp ők szólaltak fel, a véleményetek máris ütközik, mert akkor már ezek a szervezetek, emberek máris hazudoznak szerintetek, meg hogy csak pénzért csinálják.

Találtam valamit ami ebben az esetben rátok vonatkozik:

"Az ember néha annyira hinni akar valamiben, hogy képes kifogásokat gyártani, és figyelmen kívül hagyja a fájdalmas valóságot. "

Ti nektek ez már nem fér bele a világképetekbe én nagyon úgy érzem és így ezeket a TÉNYEKET figyelmen kívül hagyjátok. Nemdebár?

U.I.: ezt a kérdést nem provokálásból írtam ki, hanem tényleg érdekelnének a válaszok. Köszönöm.

2013. máj. 26. 20:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:
32%

Én csak egy dolgot kérdeznék meg amire ez a sok gondolkodó szkeptikus biztosan tud választ adni...

Egy nagyon nagyon híres ember, akinek a mai világot köszönheted végzett kutatásokat "free energy" cím alatt. Miért van az, hogy ezekről számottevő anyag olyan helyeken érhető el, amit a sima böngésződdel el sem tudsz érni, és miért van olyan figyelmeztetés azon a helyen, hogy a sima WWW-re felne tedd, mert elvisz a CIA? Na? Nem titkolnak semmit, igaz?

2013. máj. 27. 09:02
 32/89 anonim ***** válasza:
Akkor hogy lehet elérni? És küldd el légyszi, én felrakom sima WWW-re, azt meglátjuk, elvisznek-e!
2013. máj. 27. 09:04
 33/89 anonim ***** válasza:

Aminél elvisz a CIA azok nem az UFO akták,hanem a titkos hadi és üzleti terveik a kormányoknak más országokkal szemben,na az elvitel ezekre a dolgokra vonatkozik,mivel az UFO kérdéseket úgy sem veszi igazán komolyan senki és ha valaki ezekkel hozakodik elő a médiában akkor nevetségessé válna úgyis magától,másnap kiröhögnék a munkahelyén évekig összesúgnának mögötte,elhagyná a párja stb,akkor miért vinnék el??

Én sem vagyok hívő,de ha kiderülne,hogy vannak,már azon sem csodálkoznék.

2013. máj. 27. 09:09
 34/89 anonim ***** válasza:
33%

Nem én leszek az, aki neked olyan helyeket mutat meg, abban egészen biztos lehetsz barátom.

Légy találékony, és keress googlin. Tudod a web az az internet igen kis szeglete csupán

2013. máj. 27. 09:09
 35/89 anonim ***** válasza:
49%

"Nem én leszek az, aki neked olyan helyeket mutat meg, abban egészen biztos lehetsz barátom."

Háhá, oké. Kész, ennyi. Ha eddig volt bármi hiteletek, most mindet elveszítettétek. Tehát, a Youtube bizonyíték nektek, de van ultimate bizonyíték, amihez én nem vagyok elég hipster :D ügyesek vagytok, srácok.

2013. máj. 27. 09:21
 36/89 anonim ***** válasza:

Szerinted majd olyan dolgokat mutatok neked, ami tömve van nem éppen törvényes dolgokkal?

Keress rá erre, TOR, és ezek után légyszives, NE TÖLTSD LE, ÉS NE MENJ FEL ODA. Nem akarod látni mi van ott, hidd el nekem. Ezen felül felelőtlen is lennél, és fogalmad sincs hogy kell használni. LE NE TÖLTSD

2013. máj. 27. 09:25
 37/89 anonim ***** válasza:
És csak azért, mert te annyira butuska vagy, hogy azt gondolod a terroristáktól kezdve a különböző brutális illegalitásba burkolózodd népek facebookon beszélgetnek, meg hasonlók, attól még nem azt jelenti, hogy minden más elképzelhetetlen. Maximum számodra
2013. máj. 27. 09:27
 38/89 Antimod ***** válasza:

"mivel az UFO kérdéseket úgy sem veszi igazán komolyan senki és ha valaki ezekkel hozakodik elő a médiában akkor nevetségessé válna úgyis magától,másnap kiröhögnék a munkahelyén"

Ha belegondolsz, ez sokkal hatékonyabb taktika, mint a megfélemlítés. Előszeretettel használják a politikai életben is, mint a megbélyegzés egyik formáját, az emberek tudatában pedig sorozatos ismétlések által beültetik, hogy az ilyennel veszélyes - akár még csak ideológiai szinten is - közösködni. Ezeket a jelzőket gyakorlatilag bárkire rá lehet sütni (pl. "rasszista", "szélsőséges", stb.).

2013. máj. 27. 09:29
 39/89 anonim ***** válasza:

"És csak azért, mert te annyira butuska vagy, hogy azt gondolod a terroristáktól kezdve a különböző brutális illegalitásba burkolózodd népek facebookon beszélgetnek, meg hasonlók, attól még nem azt jelenti, hogy minden más elképzelhetetlen."

Ja persze, buta vagyok, mert feltételezel valamit, amiről senki nem beszélt. Ja, főleg meg én vagyok buta, ahha :D Amúgy, akkor te most terroristának nevezted magad? És azt hiszed, hogy az itteni kommentjeid alapján nem kap el az USA összes titkosügynöke egyszerre? Annyira nem félreérthetetlenül célozgattál a nagy titokra, amit amúgy bárki megnézhte neten :D

2013. máj. 27. 09:30
 40/89 anonim ***** válasza:

Miért lennék terrorista? Az a program nem való másra, csak egyes titkosított hálozatokat elérni, teljesen anonim módon. Különböző aktivisták hozták létre, azzal a céllal, hogy a MÉDIA CENZÚRÁT KIKERÜLVÉN tudjanak kommunikálni az internetezőkkel, pl. háborukról. Itt található többek között a wikileaks is.

Szűklátóköröd bizonyítod, hogy a terroristát veszed ki belőle. Tele van különböző könyvtárakkal, és egyébbel. Egyébként nem szoktam oda járni, nincs arra semmi dolgom. De többek közt ezt az oldalt is toral használom, így engem ugyan nem fog senki sem elvinni sehova, mivel még a szolgáltatóm sem tudja, hogy én ebben a pillanatban mit csinálok. :)

2013. máj. 27. 09:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!