Szkeptikusok, észrevettétek már hogy magatok ellen beszéltek bizonyos dolgokban?
Gondolok itt arra, hogy amikor egy "hívő" felhoz ilyen-olyan spekuláló elméletet kormányok, ügynökök, a NASA ellen, amik az UFO-kal kapcsolatosak, ti rögtön elkülditek a sunyiba, hogy ezek hülyeségek, ők tiszta lappal játszanak, nincs mit titkolni, nem titkolnak semmit sem ez ügyben.
De ha meg egy űrhajós, volt kormányfő, volt ügynök beszél erről, akkor ti azon nyombaj elbagatelizáljátok, hogy "hülyeség", meg hogy hol van erről hivatalos dokumentum.
Tessék, nem kell végignéznetek a teljes filmet, csak 20 percet az elejéből.
http://www.youtube.com/watch?v=V4BJR0ZqRKk
ne is írjon aki nem nézte meg.
Itt már nem lehet ferdíteni mint az újságírásban és nem is pletyka, felszólalnak különböző konferenciákon és interjúkban is, hogy annak idején hazudtak az embereknek, lásd a Blue Book projekt, meg mikor a Főnixben látták a fényeket és nem tudtak a helyzettel mit kezdeni.
Lásd a kormányzót 4.-ik percnél, majd mikor elmondja őszintén mi is történt a 9.-ik percnél.
Lásd légierő, a CIA: 22:30-nál.
Milyen érdekes, ha ilyen emberekről, szervezetekről van szó, akkor ti azt mondjátok, hogy nem, nem hazudnak és csak a hívők hülyesége, ha meg olyat mutatunk, amik pontosan ezt hangoztatják, mert ott dolgoztak, velük vagy épp ők szólaltak fel, a véleményetek máris ütközik, mert akkor már ezek a szervezetek, emberek máris hazudoznak szerintetek, meg hogy csak pénzért csinálják.
Találtam valamit ami ebben az esetben rátok vonatkozik:
"Az ember néha annyira hinni akar valamiben, hogy képes kifogásokat gyártani, és figyelmen kívül hagyja a fájdalmas valóságot. "
Ti nektek ez már nem fér bele a világképetekbe én nagyon úgy érzem és így ezeket a TÉNYEKET figyelmen kívül hagyjátok. Nemdebár?
U.I.: ezt a kérdést nem provokálásból írtam ki, hanem tényleg érdekelnének a válaszok. Köszönöm.
Ugyanez leképezhető a hívőkre is, amiket itt felsoroltál.
Ugyebár minden éremnek két oldala van.
Nagyobb összeesküvés hívők vagytok, mint azok akiket ti folyamatosan leszóltok. Összeesküdtök, hogy ezek az emberek mind hazudnak.
jajj pont ezt mondtam a kérdésemben is.."állhír", mi állhír azon hogy elmondja hogy hazudtak? csőlátású vagy. Szinte lemerném fogadni, hogy ha a videóban szereplő úriember azt hangoztatná, hogy ufók nincsenek, akkor meg őt hoznád fel példaként hogy "na tessék megmondta!"
Sosem tudod, hogy ki hazudik.
Mi van akkor, ha akkor mondott igazat, amikor azt mondta, amit másodszor nevezett hazugságnak, így másodszor hazudott, amit te készpénznek veszel.
=> Bármikor bárki hazudhat, főleg egy youtube videóban.
"
És Vágó István lehet az ország legaluliskolázottabb embere :D naigen... "
Ki nem sz*rja le Vágó Istvánt. Ő a mindentudó ember vagy mifene? Most azért hoztad fel mert szkeptikus és mert híres. Gyógyszer-vegyészmérnök, tvs személyiség. És? Nagyon sok köze van az idegen létformákhoz.
"Miért szövetkeznek a háttérkormánnyal az idegenek?" Hol szerepel a kérdésben az hogy az ETik szövetkeznek a kormánnyal? Az nem szövetkezés, hogy az emberek eltitkolják és eltusolják.
"Nincs cenzúra. " Ugye ez csak poén volt?
"A Vatikán a mérhetetlen vagyonát védi. És Kennedy gyilkosával mi van? Netán Jango Fett ölte meg Jabba parancsára egy plejád-féle 006warg fézerrel?" nem értetted az írást úgy gondolom.
"Miért? Számtalan oka lehet hogy eltitkolja. Ha a videót megnézted, ez az egyik ok a pánik elkerülése lehet."
Pánik? A hívők tudják, hogy itt vannak. A tudomány örülne nekik, a kormányok szintén tudnak róla. Ki pánikolna és miért? Mellesleg minden évben valaki bejelenti a világvégét... már megszoktuk. :)
"A másik, hogy nyilván ilyen űrhajók nem benzinnel működnek az űrben, tehát olyan energiával, ami nekünk nagyon is jól jönne, mert mi nem tudunk eljutni egy könnyedén az űrbe XY helyre, viszont ha ők idejárnak ( és nem épp a környékről ) akkor nyilvánvalóan olyat találtak fel, amit mi könnyen kamatoztathatnánk a mi javukra. Viszont ez az olaj, gáz és egyéb lobbigyáraknak nem igen kedvezve ha ilyen energiát dobnának piacra, mert sorra becsődölnének és ez a "fejeseknek" nemigen tetszene. "
Jelenleg is építik Franciaországban a fúziós erőművet. Kb. 30 év és készen is lesz. :) Miért tennék, ha van nekik földönkívüli energiaforrásuk. A fúziós erőmű is elég energiát tudna adni az emberiségnek. Továbbra sem értem a titkolózás lényegét. Ráadásul itt is titkos összeesküvésekről levelezünk. Akkor mégsem lehet annyira titkos. :)
""Hogyan tudná ezt megtenni anélkül, hogy a sajtó, vagy a tudományos élet szereplői közül valaki ne jönne rá a titokra?"
A sajtó nem közölhet mindent amit csak szeretne, egy rostán mennek át a hírek, ha úgy tetszik. Meg van szabva hogy mi jelenhet meg és mi nem. Na meg a sajtónak sem mondanak el mindent, mint ahogy bevallotta a videóban a faszi is.Felsőbb körökben dől el, hogy mi jelen meg az újságban. "
Mert független sajtó nem is lehetséges a mai világban, igaz?
"A tudományos élet szereplői? Nem tudom pontosan kikre gondolsz. Nyilván páran bevannak avatva, de ha az amerikai katonaság kezébe kerül például egy ilyen repülő szerkezet, attól még nem fognak tudni róla az egyiptomi vagy orosz tudományos szakemberei. "
De az biztos, hogy szeretnének tudni róla.
"Minden bizonnyal elviszik egy bázisra a megszerzett szerkezetet, gondosan és körültekintően kiválasszák a megfelelő embereket akik ezzel foglalkozhatnak, majd teljes titoktartásra kötelezik. "
A teljes titoktartás ellenére ez a 5401-ik fórum, ahol az állítólagos titkos aktákról vitatkozunk. :)
"Tudjuk már ki ölte meg Kennedyt? Nem."
De nem is természettudományos kérdés. Mellesleg uralkodók ezreit ölték meg a történelem során. Ebben semmi gyanús nincs. Valakinek az útjában állt.
"Tudjuk még miket titkosítanak az ilyen szervezetek, ami nem ezzel a témával kapcsolatos? Nem. "
Ez mindig érdekelt, hogy egy titkos dokumentum témáját honnan lehet megtudni. Gondolom rá van írva, hogy X akta.
"Tudunk minden iratról amit a Vatikán irattárában őriznek? Nem."
Azt honnan tudjuk, hogy nem ismerjük az összes iratot? Ahhoz, hogy ezt kijelenthessük tudnunk kellene, hogy mennyi irat van összesen.
Lehetne még sorolni!
Szóval van bőven titok, amire ennyi év távlatából még most se jött rá senki.
Jajjj most akadjál már fent azon mert elírtam egy szót. Micsoda fegyver és érvrendszer!
15ösnek:
"Pánik? A hívők tudják, hogy itt vannak. A tudomány örülne nekik, a kormányok szintén tudnak róla. Ki pánikolna és miért? Mellesleg minden évben valaki bejelenti a világvégét... már megszoktuk. :) "
A tömegek? A különböző vallásos beállítottságú emberek? Ne mond már hogy mindenki ujjongana örömében és senki sem pánikolna.
"Jelenleg is építik Franciaországban a fúziós erőművet. Kb. 30 év és készen is lesz. :) Miért tennék, ha van nekik földönkívüli energiaforrásuk. A fúziós erőmű is elég energiát tudna adni az emberiségnek. Továbbra sem értem a titkolózás lényegét. Ráadásul itt is titkos összeesküvésekről levelezünk. Akkor mégsem lehet annyira titkos. :) "
Nem tudjuk milyen energiaforrásaik vannak. 30 év még hosszú idő. A most a lényeg. Most ha egy ilyet szabadalmaztatnának sorba zárnának be a cégek és ez sok mindenre kihatással lenne. A gazdaságra, a munkára stb.
"Mert független sajtó nem is lehetséges a mai világban, igaz? " De, de ha a Blikkben megjelenik akkor elhiszed?
"De az biztos, hogy szeretnének tudni róla. " Igen, de nem mindegy hogy szeretnék, vagy tudják is valóban.
"A teljes titoktartás ellenére ez a 5401-ik fórum, ahol az állítólagos titkos aktákról vitatkozunk. :) " Nem mondtam hogy így is van, csak elmélet. :D De ez akármilyen projektre igaz, nem csak ufóra értettem, ugyanez igaz a repülőgép fejlesztésekre is.
"De nem is természettudományos kérdés." De minden bizonnyal valamelyik ország tudja, hisz ő bízta meg az elnök megölésével. Csak azt akartam érzékeltetni, hogy mennyi mindent nem tudunk, mert nem hozzák nyilvánosságra.
"Ez mindig érdekelt, hogy egy titkos dokumentum témáját honnan lehet megtudni. Gondolom rá van írva, hogy X akta. " Te is tudod hogy vannak, csak azt nem hogy mik állnak benne. Naívság lenne azt állítani, hogy nincsenek benne.
"Azt honnan tudjuk, hogy nem ismerjük az összes iratot? Ahhoz, hogy ezt kijelenthessük tudnunk kellene, hogy mennyi irat van összesen. "
Tudjuk. Ezen nem lehet mit kifejteni. [link]
Számomra a szeptember 11-i "terrortámadás" lelepleződése fordulópont volt az életemben. Azóta sok mindent megértettem a hatalomgyakorlási technikákról, a média általi befolyásolásról és hangulatteremtésről / -elterelésről, stb.
Ha valaki azt állítja, hogy egyes nagyhatalmak titkolóznak, eseményeket "gyártanak" bizonyos célok elérése érdekében, meg sem lepődök, mert nyilvánvaló. Némely "ufós" összeesküvés elég meredek nekem is, de az igazság valószínűleg itt is a kettő között van: a "semmit sem titkolnak el az egyes kormányok" és az "ufókkal kötött kozmikus érdekszövetségek" között.
Antimod, (a kevéske értelmesek közül is az egyik, pedig róla nem mondható hogy hívő semennyire sem), egyetértek. Persze lemerném fogadni, hogy sokakhoz még ez a szept.11. dolog sem jutott el. Na meg most is olvastam pár "turpisságot" a kormány részéről, lásd Sandy Hook tragédia.
Én sem azt mondtam, hogy a kormányok 20 idegen fajjal kötöttek egyezséget, soha nem is mondtam ilyet, de elég nagy blődség azt mondani hogy mindegyik ember hazudik a videóban és nem figyelembe venni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!