Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Érdekes leleplező film a...

Érdekes leleplező film a holdról. Te mit gondolsz? Hallottál már erről? (VIDEO)

Figyelt kérdés

Zoltánkvantumfizikus kérdése:

Egy érdekes magyar felíratos filmre hívnám fel a figyelmed és szeretném, ha megosztanád véleméyned és a benned ébredő gondolatokat.

Igen érdekes, leleplező video ez a holdról. Talán mégsem minden úgy van, ahogy tanultuk az iskolákban. Egyre több jel utal arra, hogy ez egy mesterséges képződmény és egy idegen faj építette. A nasa próbálja a képeket cenzúrázni, satírozni, átszinezni. Ebben sok sikert értek el, hiszen csak kevesekhez jutott el ez a lenyűgöző film, amit egyszer mindenképpen érdemes megnézni.

Kellemes délutáni időtöltés. Jó szórakozást !

http://www.youtube.com/watch?v=zZ_gLn9LBMs

2013. máj. 25. 16:09
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Kiemeltem, hátha értelmes kommentek is jönnek :-).
2013. jún. 13. 13:04
 32/41 anonim ***** válasza:
azt csak értelmes kérdésre várj
2013. jún. 13. 13:54
 33/41 anonim ***** válasza:
58%

Poliateista:

Hogy te egy mekkora buta és egoista f@sz vagy....

Oké, hogy leírod a véleményedet (pocsék helyesírással, hozzáteszem) de hogy ilyen szinten lehülyézel másokat, akik másban hisznek, mint te; hát nem semmi. Nem, nem a véleményeddel van a bajom, hanem a közlés módjával.

Én sem nézem meg a videót, mert a gőgös hozzászólásaid alapján azt hiszem hogy tudom melyik ez és én is kételkedem a valóságalapjában. Viszont a tudomány folyamatosan változik és így változik a világnézetünk is. Amihez ma körömszakadtáig ragaszkodnak az emberek, arról lehet hogy holnap kiderül, hogy orbitális butaság. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy persze, szükség van az ilyen szkeptikusokra is, mint te; de a tudomány és a világ nem feltétlenül tőletek fog előre haladni.

Az elején pedig azt írtad, hogy minek kéne a holdra bármit is építeni... Hát elmondom. Ha valóban olyan fémek vannak ott, amik a földön nagyon ritkák és értékesek, akkor lehet hogy lenne értelme ott megteremteni a bányászásnak a lehetőségét. Másik fontos szempont a kutatás, legyen az akár űrkutatás, biológia, fizika, kémia. Harmadik fontos szempont, hogy onnan valószínűleg a légkör hiánya miatt "messzebbre lehetne látni az űrben", mint a földről; és még rengeteg más oka is lehet, amiről nem is tudok, mert NEM értek hozzá. Tehát ha a mai földi embernek is érdemes lenne ott építkezni, akkor miért ne lett volna más (vagy létező, vagy nem) idegen létformáknak, vagy akár régi földi embereknek értelme oda építkezni?

*Közben belenéztem és igen, ezt láttam már. Az a baj az ilyen videókkal, hogy ezeket ilyen életművészek csinálják, akik szeretnek a lehető legkisebb munkával, a legtöbb pénzt kaszálni. Hasonló, mint a Giorgio Tsoukalos féle "Ancient Aliens" sorozat is, ami tele van csúsztatásokkal és félremagyarázásokkal. Persze nem mondom, ha az ember úgy nézi meg őket, mintha egy sci-fi filmet nézne, akkor nagyon szórakoztató!

és én nem vagyok szkeptikus, hiszek a földönkívüliekben és Istenben is. A hitben pedig az a jó, hogy nem szükséges hozzá bizonyíték. :)

2013. jún. 13. 22:33
 34/41 anonim ***** válasza:
68%

"és én nem vagyok szkeptikus, hiszek a földönkívüliekben és Istenben is. A hitben pedig az a jó, hogy nem szükséges hozzá bizonyíték. :)"

Ajjaj aj aj ajjjjj...Istent nehogy idetegyük mert akkor elszabadítod a virtuális anarchiát...és ez de cukkancs!!!!A hitben nem kell bizonyíték....

Szuper!Erről ennyi a véleményem:

[link]

Unalmas...A hit egy szó a tudatlanságra,sőt inkább egyfajta önámítás,mert túl egoista vagy bevallani magadnak hogy NEM TUDOM.Nem...Te ehelyett hiszel,lehet hogy irreális hülyeséget,de a lényeg hogy a pici kis lelkecskéd nyugodt lehessen.

És ez hatalmas!

"Amihez ma körömszakadtáig ragaszkodnak az emberek, arról lehet hogy holnap kiderül, hogy orbitális butaság. "

Mondjál már egy olyan elméletet (ne csak röpke teóriát!Elméletet!Remélem tudod mi a kettő közt a különbség!) amit totálisan,alapjaiban cáfoltak meg!Nagyon kíváncsi vagyok rá,melyik az az elmélet ami születésekor még rendelkezett őt alátámasztó bizonyítékokkal,sőt még használható is volt gyakorlatban mérésekhez,számításokhoz,modellekhez,aztán egyik percről a másikra egy hasznavehetetlen sz*r lett.Várom,mert érdekelne!

(új téma)

"Ha valóban olyan fémek vannak ott, amik a földön nagyon ritkák és értékesek, akkor lehet hogy lenne értelme ott megteremteni a bányászásnak a lehetőségét. "

Na már megint csak a találgatás,spekulálás,és a "talán?"-ozás ment ki?Egyébként hülyeség.Mivel a Hold a Föld anyagából van ugyanúgy ritkák a Holdon lévő fémek is,mint ahogy a Földön lévő fémek.Szerintem tanulmányozd kicsit a geokémiát,és ott is a litofil elemeket,mert gőzöd nincs hogy miért,mi alapján helyezkednek el a különféle lórétegekben,különféle gyakorisággal,a különféle elemek.De azért oktatgatsz nagyon!

"Harmadik fontos szempont, hogy onnan valószínűleg a légkör hiánya miatt "messzebbre lehetne látni az űrben", mint a földről; és még rengeteg más oka is lehet, amiről nem is tudok, mert NEM értek hozzá."

Akkor meg mit okoskodsz?Én legalább beleszagolnék a Wikibe,ha már számomra ismeretlen vizekre tévedek.Különben elmondanám miért hülyeség ez is ismét:Tételezzük fel,el akarsz jutni egy ABC-be.Az ABC 10 percre van gyalog.Illetve van egy másik módszer is hogy eljuss,ami annyiból áll hogy felszállsz egy buszra,veszel mellé egy bérletet,utazol úgy 15-20 percet,és végül a légkondícionálatlan buszból leizzadva eljutsz az ABC-be.Kérdés:Melyiket választod?

Ez tökéletes analógiája a holdbázisról való észlelés,illetve a teleszkópokból való észlelésnek.Ugyanis a holdbázis értelmetlen.Bazinagy pénzkidobás,bazinagy veszélyek,bazinagy energiabefektetés,ugyanazért a végeredményért,nevezetesen a vizsgálati adatokért.Egyszerűen értelmetlen egy hatalmas pénz,munkaerő,illetve időnyelő bázis építése,csak azért,hogy a csillagászaink extravagáns egzotikus laborokból szedjék be ugyanazokat a képeket,mint amit például a Konkoly Thege Miklós csillagvizsgálóból is meg lehet szerezni,itt a Földön.Egy mezei űrteleszkóp (Hubble,Kepler,COBE) ugyanolyan jó szolgálatot tenne,mint egy bazinagy űrbázis.De ha te az 5X bonyolultabb megoldást akarod választani...

De tudom mi lesz a következő kommented:Fehérzászló,és riadót fújsz,és nekem esel hogy "te hülye egoista f*sz,én mondtam hogy nem értek hozzá!!!Most mit kell oltogatni?????!!!!!Mondom hogy én nem értek,hanem csak hiszek"

Hát persze...A hit mögé akármivel el lehet bújni.Ennél jobb pajzsot senki nem tud csinálni!

Különben látszik hogy a legmélyebb természettudományos,és tudománytörténeti tudásod abban merül ki hogy láttad egy Hawking könyv borítóját.Igazából nem is azért kommentelek neked hogy fényt gyújtsak neked (a fénynek a te agyadban túl nagy kihívás lenne a létezés) hanem csak szeretem látni a hozzá nemértő,de kötekedő emberek vergődését.

(ja ,és lehetőleg majd abba is köss bele,ha nem tettem ki véletlenül a mondatvégi írásjelet)

Poliateista

2013. jún. 13. 23:36
 35/41 anonim ***** válasza:
16%
Hát erre nem akarok semmit válaszolni... Most aztán jól megmondtad nekem te kis polihisztor. :)
2013. jún. 14. 01:31
 36/41 anonim ***** válasza:

Mégis válaszolok. Azt mondod, hogy túl egoista vagyok ahhoz, hogy bevalljam magamnak, hogy nem tudom. Első hatalmas nagy tévedésed. Azért hívom HITNEK, mert nem tudom, csak hiszem. Azért hiszem, mert úgy érzem, hogy így logikus. Nem akarom és nem is tudom bizonyítani. Hiszek benne, nem pedig tudom.

-

Akkor mondok egy elméletet. Tudom nem sok, de hírtelen éjjel egy ilyennel tudok csak előállni. Tacoma Narrows hidak. Amikor tervezték még nem ismerték a rezgések hatását a szerkezetekre. A mozgás és rezgéstan még nagyon gyerekcipőben járt. Ezért rosszul tervezték meg, és leszakadt. Az az elmélet, ami alapján készült a híd, nem ment a kukába, de hidaknál egyértelműen nem volt alkalmazható ez a szimpla anyagmodell a későbbiekben. Tehát a tudomány továbbfejlődött. És nem azért, mert egyesek károgtak, hogy akkora hidat lehetetlen biztonságosan építeni...

Először egyébként arra gondoltam, hogy mást emlegetek fel. Az volt az első gondolatom, hogy régen mindenki állította, hogy a Föld lapos. Csak aztán eszembe jutott, hogy itt is a hittel jönnél...

-

A hold fémlelőhelyeiről:

[link]

-

Az okoskodásról. Okoskodom, mert te is azt teszed és mindenkit lehurrogsz, mert gondolom k***ára unatkozol otthon.

-

A holdbázisról:

[link]

A nálad sokkal butább NASA szakemberek miért akarnak bázist oda? Ja igen, mert nagyon buták. :)

Lehet hogy én is butaságot mondtam a távcsővel, de attól még van értelme:

[link]

-

"a fénynek a te agyadban túl nagy kihívás lenne a létezés"

Ha már máshogy nem megy, hát így támadsz. Ügyes vagy. :3

Szerintem te ugyanúgy nem értesz ezekhez a dolgokhoz, maximum amiket innen onnan összecsipegettél azzal próbálsz itt másokat lehurrogni. Persze, néha sikerül is. De attól még emberi szempontból nem tartom túl sokra a módszereidet. (Na ebbe vajon mit fogsz belemagyarázni?) Hawkingot meg valóban nem olvastam, mert marhára nem érdekelt. Gondolom úgy, hogy te még az életben nem fogtál Bibliát a kezedben. (Vagy mégis, de csak azért, hogy beleköthess a hívőkbe; és nem, nem vagyok egyáltalán keresztény, sőt...)

A helyesírásról meg annyit, hogy beépített helyesírás ellenőrzővel tényleg marha nehéz rendesen írni...

2013. jún. 14. 01:59
 37/41 anonim ***** válasza:

Ezt a tekintély elvűsködést nagyon nem szeretem.Az hogy a NASA mit mond tökmindegy,ha egyszerűen csak egy légből kapott faxság.Az USA tavaly bejelentette hogy 2016-ra kisbolygók bányászatába kezd a Fő kisbolygóövben (mars-Jupiter)Ez egy olyan mérhetetlen nagy hülyeség hogy nem lehet elég jelzőt rakni elé,hogy bemutassam a méreteit.És ez is NASA berkekben jelent meg.Amíg egy tudós/intézet nem kezd el a tudománnyal szembeh*gyozni addig értékelendő,és megbecsülendő a munkássága,de ha egyszerre csak megbuggyan és elkezd hülyeségeket beszélni akkor a következő a teendő:"köszönjük eddigi eredményeit,értékeljük,de most már nyugdíjazhatja magát".

És a Hold fém import dolgról:Lehet ott hetven milliószor millió köbméter arany is,de ha egyszer túl bonyolult és költséges a kibányászása,senkit nem érdekel.Elmondanám:Egy kilógramm anyag űrbejuttatása (szóval az első kozmikus sebesség elérése,ami úgy 8km/s) mai technológiával (ami egy darabig nem is fog változni) 20 000 dollár.Szerinted egy komolyabb ércbányához mennyit kéne oda vissza menni a rakodóhajókkal?

És már megint a 3. kedvenc hírforrásom (1. a Paranormál,2. a You Tube 4. az Origo) az Index...

Poliateista

2013. jún. 14. 17:05
 38/41 A kérdező kommentje:

"Mondjál már egy olyan elméletet (ne csak röpke teóriát!Elméletet!Remélem tudod mi a kettő közt a különbség!) amit totálisan,alapjaiban cáfoltak meg!Nagyon kíváncsi vagyok rá,melyik az az elmélet ami születésekor még rendelkezett őt alátámasztó bizonyítékokkal,sőt még használható is volt gyakorlatban mérésekhez,számításokhoz,modellekhez,aztán egyik percről a másikra egy hasznavehetetlen sz*r lett.Várom,mert érdekelne! "

Hát gyakorlatilag minden elmélet, ami nem egyezik a mai állásponttal ! Klauza-klein elmélet, rengeteg megjósólt hipotetikus részecske, de akár a Newtoni gravitáció is. Ez nem nagy dolog. Te nem vagy tisztában a tudományos fogalmakkal.

2013. jún. 15. 09:32
 39/41 anonim ***** válasza:

"Akkor mondok egy elméletet. Tudom nem sok, de hírtelen éjjel egy ilyennel tudok csak előállni. Tacoma Narrows hidak. Amikor tervezték még nem ismerték a rezgések hatását a szerkezetekre. A mozgás és rezgéstan még nagyon gyerekcipőben járt. Ezért rosszul tervezték meg, és leszakadt. Az az elmélet, ami alapján készült a híd, nem ment a kukába, de hidaknál egyértelműen nem volt alkalmazható ez a szimpla anyagmodell a későbbiekben. Tehát a tudomány továbbfejlődött. És nem azért, mert egyesek károgtak, hogy akkora hidat lehetetlen biztonságosan építeni...

Először egyébként arra gondoltam, hogy mást emlegetek fel. Az volt az első gondolatom, hogy régen mindenki állította, hogy a Föld lapos. Csak aztán eszembe jutott, hogy itt is a hittel jönnél..."

Te miről beszélsz, semmilyen elmélet nem ment füstbe. Elárulok neked egy nagy titkot. A mérnöki életben használt mechanikai elméletek 100 éve (még lehet keveset mondok) nagyrészt változatlanok. Annál a hídnál is használt elméletekből is semmi nem dőlt meg csak kiegészült.

2013. jún. 16. 22:56
 40/41 anonim ***** válasza:

"Klauza-klein elmélet"

ez egy teória

A Newtoni gravitációs elmélet nem dőlt meg csak vannak alkalmazási korlátjai. Pl. a teljes mechanika mint tudomány erre épül. Érdekes lenne ha ez megdölt volna :D

2013. jún. 16. 23:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!