Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Érdekes leleplező film a...

Érdekes leleplező film a holdról. Te mit gondolsz? Hallottál már erről? (VIDEO)

Figyelt kérdés

Zoltánkvantumfizikus kérdése:

Egy érdekes magyar felíratos filmre hívnám fel a figyelmed és szeretném, ha megosztanád véleméyned és a benned ébredő gondolatokat.

Igen érdekes, leleplező video ez a holdról. Talán mégsem minden úgy van, ahogy tanultuk az iskolákban. Egyre több jel utal arra, hogy ez egy mesterséges képződmény és egy idegen faj építette. A nasa próbálja a képeket cenzúrázni, satírozni, átszinezni. Ebben sok sikert értek el, hiszen csak kevesekhez jutott el ez a lenyűgöző film, amit egyszer mindenképpen érdemes megnézni.

Kellemes délutáni időtöltés. Jó szórakozást !

http://www.youtube.com/watch?v=zZ_gLn9LBMs

2013. máj. 25. 16:09
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
41%

Ez egy másik aspektusa a dolgoknak.

pénzkeresés YouTube-al

YouTube-al 2 féle képpen is kereshetsz pénzt. Az egyik teljesen legális (angol tudás jól jön hozzá) a másik, nos attol függ, hogy hogyan használod.

A legális lehetőséggel kezdem. Először is regisztrálnod kell YouTube-ra. Ha ez meg van, kapsz egy saját csatornát (channelt). Ide feltöltesz pár videót amiben ökörgödhetsz, megmutathatod hogyan tartod nedvesen az ajkaidat és hogyan csinálod tökéletesre a sminkedet azaz szinte akármit, ha magad nem vagy elég kreatív kezgy el egy csatornát barátaiddal. Az angol tudást azért említettem, mert ha ezeket a videókat angolul csinálod több feliratkozót szerezhetsz (nem csak magyarokat). Hetente 1 videó bőven megteszi. Ha már felnyomtál 5-6 videót keresd fel ezt a weboldalt: http://www.youtube.com/t/advertising. Ezen keresztül hirdetéseket pakolhatsz fel a videóid mellé. A módszer nem egy embernél működött, csak néhány példa: ShaneDawson, DannysStudio, nigahiga, Fred (még nikelodeonos sorozata is lett), Bubzvlogz.

A másik módszer pedig annyi, hogy felteszel pár zene videót (akár a YouTube zene alátevő programját is használhatod) és a leírásba pedig beteszel egy linket, hogy "Download the music from here" a link egy adf.ly-os link legyen amivel 1000 kattintó után kapsz kb 2 dolcsit (ha maerikai) és a link irányítson egy Hotfile-os (2-7), FileServe-es (0.5-3) vagy FileSonic-os (1-7) linkre amivel 1000 letöltés után szintén pénzt kapsz (arány a fájlmegosztók után zárójelben - ez függ a rangodtól vagy attól, hogy melyik országból való a letöltő). Nem kell feltétlenül zene számnak lennie, lehet akár egy sorozat Promo (reklám) videója mellé betett letöltési link is vagy egy film trailere mellé. Ahogy nő a letöltésre szánt fájl mérete úgy nő az adott fájl 1000 letöltéséért járó pénz is.

A fájlmegosztókról többet megtudhatsz a Pénzkeresés File Feltöltéssel menüpont alatt.

2013. máj. 25. 20:23
 22/41 anonim ***** válasza:
24%
utolsó húzzál már a pic*sába !
2013. máj. 25. 21:47
 23/41 anonim ***** válasza:
81%
Még mindig én vagyok,Poliateista.Nem adom fel!Már sokan linkelték be ezt a videót és nem tudtam fél óránál tovább nézni,de most megteszem!Drukkoljatok!Most járok 42 környékén...
2013. máj. 26. 12:22
 24/41 anonim ***** válasza:
84%
52 környéke:Itt most jól értem hogys a kráterekbe,hamis színezésű képek alapján akarják rámondani hogy repülő korongok?Mert ha igen,akkor ezek hülyébbek mint egy oldalára döntött kockacukur.Akkor nem kéne változtatniuk a helyüket?Hmmmmm????Mondom én,aki tök hülye vagyok a fotózáshoz,optikához és minden képalkotó,képszínező,képfelbontó programhoz.
2013. máj. 26. 12:40
 25/41 anonim ***** válasza:
90%

58 perc 48

"Miért?Hogy kőmintákat gyűjtsenek?"

IGEN!!!Látszik hogy ennek a csávónak sincs fogalma arról hogy a Holdkőzetekért milyen verseny folyik az egyetemek közt.Egyik ismerősöm mondta aki ELTE TTK ra jár,hogy mennyibe kerül az egyetemnek az,ha hozatna egy kis csipetet a holdkőzetből.Ugyanis nem olcsó.Először is,eléggé kis mennyiség van,amire jogosan,amerika tartja a legnagyobb igényt.Másodszor,ha már adnakis kölcsön valamennyit,azt nem úgy fogják hogy egy csákánnyal lepattintanak egy darabot,azt a tanszékvezető kezébe nyomják.A holdkőtzetelet olyan steril körülmények közt kell tartani hogy lényegében nem hogy emberi szövettel,de földi levegővel nem, érintkezhet.Szóval elég drága buli amerikától ilyen kis dunakavics méretű cuccokért kuncsorogni.Sokkal gazdaságosabb,és tudományosan is előrehaladóbb ha inkább küldenek valami új területre egy szondát,és akár valami tök újat is felfedezhetnek (a tök új alatt nem valami nagy dologra kell gondolni,mint például benzol gyűrűkre,hanem mondjuk még egy százalékkal pontosabb képet kapunk mondjuk a holdi bazalt felépítéséről)

2013. máj. 26. 12:56
 26/41 anonim ***** válasza:
84%

59 perc

Most elképzeltem magam előtt hogy a két szkafanderes földi űrhajós,forrasztópákával,gyémántvágóval,és csavarhúzókkal felszerelkezve,kilopnak egy darabot a földönkívüliek egyik trafójából,és mint az állat sprintelnek vissza a holdkomphoz.

Vagy hogy szereznének ET technológiát?Cserélnek?Fizetnek?Lesz*pják őket?

2013. máj. 26. 12:59
 27/41 anonim ***** válasza:
90%

Megnéztem!!!Végignéztem!!!Végre kimondhatom hogy Magyarország első embere vagyok aki agykárosodás nélkül végig bírta nézni ezt az emeletes f*st!!!

Na mint jó kritikushoz nillően összegzem a véleményem:

A film egy dezinformációkból,össze esküvés elméletekből,és spekulációkból,valamint megkockáztatom,hazugságokból,összeverbuvált katyvasz,amiben szerintem még a kitalálóiknak sincs meg a pontos orientáltságuk,hogy mit is hiszen el ebből,és mit nem.Egyszerűen tragédia az emberi intelligenciára nézve ez a film.Ott kezdődik hogy történelmi ismereteket hiányol,de nagyon.Nem ismerik a szerzők a hidegháború,20. századi politikai és gazdasági helyzet,valamint az űrverseny egészének a történetét.Pedig ha a Wikipédia mellett még egykét magán honlapot illetve nyílt előadást is végighallgatsz,már egész jól el tudsz mászkálni ebben a korban.De ez a film...Hát nincs rá jó kifejezés,hogy történelemből mennyire bukta.A készítők töriből max egy kegyelem 2-esl érettségizhettek le.

Aztán a számomra még felháborítóbb hiányosság,a természettudományos hazudozások és pontatlanságok.Ez már komolyan súrolta nálam a sztrókot,amikor olyan hülyeségeket hallok hogy a Hold valójában élettől gazdag,meg minden hasonló hülyeség.Az üreges hold dolognál már nevettem.

És az hogy a szimbólumos dologgal előjöttek...Nem mintha mélyebbre tudtak volna már menni,de ezzel tipikus bulvárb@zisággá alakították a filmet,és olyan távolra hajították egy katapulttal a dokumentumfilm kategóriától,amennyire csak lehetett.

Összegezve:Ha megkaphatnék 3 jó csajt,melléjük egy utat Mikronéziába,plusz egy külön birtokot a Karib térségben,azért hogy még egyszer végignézzem ezt a szärt,nem vállalnám be.

Poliateista

2013. máj. 26. 13:18
 28/41 A kérdező kommentje:

Igaz, hogy nem vagyok napi szinten aktuális a holdkutatásban, lévén hogy nem foglalkozom eme területtel. Nem olvasom a szakirodalmat róla és nem tartom számon sem a szakirodalmi adatokat, elméleteket, amiket a kollegáim érdekből elhallgatnak, ezért most nem tudok átnyálazni folyóiratokat. A neten pedig ilyenekhez nem lehet hozzáférni. Azonban csillagászat rovatban olvastam zavarba ejtő dolgokat, amikoet most megosztok veletek. Ne csupán a poliateista becenevű "jóember" kifogásai maradjon bennetek :-)

[link]

Részletezem :

15 furcsa tény a Holdról

1. A Hold kora

A Hold jóval idősebb, mint amit korább feltételeztek róla. Úgy néz ki, hogy idősebb, mint maga a Föld és a Nap! A Föld korát 4,6 milliárd évre becsülik , viszont a holdkőzet életkorát legalább 5,3 milliárd esztendőre! A holdpor meg legalább egy milliárd évvel idősebb a holdkőzetnél is!

2. A Holdkőzet eredete

A holdpor markánsan különbözik a holdi kőzet kémiai összetételétől! Ellentétben tehát a korábbi elmélettel, mi szerint a holdpor a kőzet felaprózódásából keletkezett, melynek kialakulását az extrém körülmények is elősegítették, tény az, hogy a holdi kőzetnek teljesen máshonnan kellett jönnie!

3. A Holdfelszínen található nehezebb kémiai elemek

A normális bolygói kémiai összetétel mindenütt azt mutatja, hogy a nehéz elemek az adott bolygó belsejében, a könnyebbeket pedig a felszínen lehet találni – ez viszont nincs így a Holdnál! A holdkőzetet tanulmányozó tudósok szerint :

„A Holdfelszínen található magas olvadáspontú elemek, mint pl. a titánium, nagy bősége miatt, számos geológus azon az állásponton van, hogy a magas olvadáspontú vegyületek valamilyen ismeretlen módon kerültek a Holdra.”

4. A vízpára jelenléte:

1971. március 7-én, a Holdfelszínre telepített mérőműszerek vízpárafelhőt észleltek a Holdon. A párafelhő 14 órán keresztül maradt meg a felszínen és mintegy 100 négyzetmérföldnyi területet borított be.

5. Magnetikus kőzetek

A Holdkőzet mágneses tulajdonságú, mely teljesen szokatlan jelenség, mivel magán a Holdon nincs mágneses mező! ( És a Földdel való véletlen ütközéssel sem alakulhatott ki ez a helyzet, mivel akkor a Hold darabokra szakadt volna. )

6. Nincsenek vulkánok

Sok kráter nem külső hatásra jött létre, mégis sincs arra mutató jel, hogy a Holdon valaha vulkáni aktivitás lett volna.

7. A holdi masconok

(mascon : A Hold tengereinek területén megfigyelhető tömegkoncentrációk, amelyek pozitív gravitációs anomáliákat okoznak. ) A Hold központi „mare” területei alatt 35 - 65 kilométerre elhelyezkedő nagy, sűrű, kör alakú tömegek… „olyan széles, korong alakú tárgyak, melyek esetleg valamilyen mesterséges szerkezetek is lehetnek. Ugyanakkor ezek a kör alakú lemezek nem valószínű, hogy véletlenül kerültek minden „mare” terület közepére, mint valami céltábla, pusztán baleset vagy más természeti jelenség miatt.”

8. Szeizmikus aktivitás

Holdrengések százait jegyzik fel minden évben, melyeket nem lehet megmagyarázni a meteorok becsapódásával. 1958 novemberében Nyikoláj Kozirjev szovjet csillagász a Krimi Csillagászati Obszervatóriumban egy holdi gázkitörést fényképezett le közel az Alphonsus kráterhez. Ő egy vörösen izzó fényt is észlelt, mely jelenség kb. egy óráig tartott. 1963-ban a Lowell Obszervatórium csillagászai szintén láttak vörösen izzó fényeket az Arisztarkhosz régiót övező hegygerincek csúcsain. A megfigyelések pedig azt is mutatták, hogy ezek a jelenségek periodikusan és nagy pontossággal ismétlődtek, ahogy a Hold a keringése során a Föld közelébe került. Valószínűleg ezek sem természeti jelenségek.

9. Üreges Hold

A Hold átlagos sűrűsége 3,34 g/cm3, mialatt a Földé 5, 5. Mit jelent ez? 1962-ben Dr. Gordon MacDonald NASA-tudós ezzel kapcsolatban megállapította :” Ha a holdi paraméterek kisebb értéket mutatnak ( a vártnál ), akkor ez a tény megköveteli, hogy a Hold belsejét inkább üregesnek, mint homogén szférának tekintsük.”

A Nobel-díjas kémikus Dr. Harold Urey felvetette, hogy a Hold alacsony sűrűsége a kiterjedt belső területeinek szerkezete miatt van, melyek „egyszerűen üregek”.

A MIT ( Massachusetts Institute of Technology ) professzor Dr. Sean C. Solomon azt írta : „A Lunar Orbiterrel végzett kísérletek jelentős mértékben tökéletesítették a tudásunkat a Hold gravitációs mezejével kapcsolatban… melyekből azt a megdöbbentő következtetést kell levonnunk, hogy a Hold valószínűleg üreges!\"

10. Visszhangzik a Hold

1969. november 20-án az Apolló-12 legénysége az emelkedési fázisban ledobta a holdmodult, mely visszazuhant a Holdra. A lezuhanás hatására ( ez kb. 65 km-re történt az Apolló-12 leszállási helyétől ) létrejött egy mesterséges holdrengés, mely meglepő tulajdonságot mutatott : a Hold több, mint egy óráig visszhangzott, mint egy harang! Ez a jelenség ismétlődött meg az Apolló-13mal is, ( szándékosan előidézve, hogy a harmadik leváló egysége hatással legyen a Holdra. ), mely még több meglepő eredményt hozott : a szeizmikus műszerek rögzítették, hogy a becsapódás visszhangja 3 óra 20 percig hallatszott mintegy 40 km mélységig. ami arra enged következtetni, hogy a Hold szokatlanul könnyű, üreges, azaz egyáltalán nincs magja!

11. Szokatlan fémek

A Hold ( vékony ) kérge sokkal keményebb, mint azt korábban feltételezték. Az űrhajósok ugyanis itt, a „Mare” térségben, rendkívüli nehézségekbe ütköztek, amikor a kéregbe lyukat akartak fúrni. A „Mare” területek főleg ilmenitből állnak ( magas titántartalmú vasoxid ), mely ásványt éppen a mélymerülésű tengeralattjárók hajótestének az építésénél használják fel, de épp úgy a SR-71 \"Blackbird\" ( nagy hatótávolságú stratégiai felderítő repülőgép ) burkolatánál is. Ugyanakkor uránium 236-ot és a neptunium 237-et ( ezek az elemek nem találhatóak a Földön természetes állapotban ) mutattak ki a holdkőzetben, meg rozsdamenetes vasrészecskéket is.

12. A Hold eredete

Mielőtt a holdkőzet-elemzések meggyőzően cáfolták volna, az elméletet azt mondta, hogy a Hold nem más, mint egy eonokkal ezelőtt Földről levált nagyobb darab ( De ki tudja, honnan ?). Egy másik elmélet pedig úgy vélte, hogy a Hold abból az űrpormaradékból keletkezett, amely a Föld kialakulás után megmaradt. A holdkőzet összetételének elemzése ezt az elméletet is megcáfolta.

Egy másik népszerű elmélet szerint a Holdat valahogyan a Föld gravitációs mezeje fogta volna be. De nincs olyan bizonyíték, amely alátámasztaná ezt az elméletet.

Isaac Asimov megállapította ezzel kapcsolatban: „A Hold túlságosan nagy ahhoz, hogy a Föld be tudná fogni. A befogás esélye és hogy ezáltal a Hold a Föld körül keringjen, túlságosan kicsi ahhoz, hogy egyáltalán ez az elmélet hihető legyen.\"

13. Hihetetlenül furcsa pálya

A mi Holdunk az egyetlen hold a Naprendszerünkben , melynek állandó, majdnem tökéletes keringési pályája van. Még furcsább, hogy a Hold tömegközéppontja mintegy 2 kilométerrel közelebb van a Földhöz, mint a geometriai középpontja ( ez a keringésben ingadozást okozhatna ), de ezt az anomáliát kiegyenlíti a Hold nem látható túlsó oldalán, a Földtől legtávolabb egy bizonyos kidudorodás. „Valami” tehát úgy helyezte pályára a Holdat, hogy tökéletesen precíz legyen a keringése a Föld körül!

14. A Hold átmérője

Hogyan lehet megmagyarázni azt a \"véletlent\", hogy a Hold nem csak megfelelő távolságra van, hanem pont akkora átmérőjű, hogy teljesen eltakarja a Napot a napfogyatkozás alatt? Ismét Isaac Asimov véleménye:

„Nincs csillagászati oka annak, hogy a Hold és a Nap ennyire jól illeszkedik egymáshoz. Az pedig a legkülönlegesebb véletlen, hogy az összes bolygó közül egyedül a Föld van megáldva ezzel a képességgel.”

15. A Hold mint űrhajó

A botrányosnak mondott ’Hold-mint-űrhajó’ elmélet azt mondja – ez az elmélet az összes fent említett kérdéseket megoldaná, ha feltételeznénk, hogy a Hold egy űrhajó -, hogy a Holdat eonokkal ezelőtt más intelligens lények hozták ide. Mert ez az egyetlen elmélet, amelyet az összes adat alátámasztja, és NINCS olyan adatunk a Holdról, amely ennek ellentmondana.

A felvetések a videoval kapcsolatban részben félreértelmezés, más részüket eldönteni Én sem tudom, azonban nem hivatkoztam a videora, úgy mint teljes igazság. A lehetőség joga hogy részben vagy egészében téveszme ugyanúgy igaz rá, mint a jelenlegi tudományos holdelméletre ami kezdetben sem volt elfogadott tudós körökben.

Az, hogy a hold visszhangzott, az nem a légkörre volt kimondva a filmben, hanem a felszinére !

A hold talaján álló ember érezte, ugyanúgy mint a földrengést kezdetben nagyon erősen, majd ritmikusan egyre gyengülve, ugyanúgy mint a holdkomp ami szintén a hold talaján állt. Ezt mondta a video is, senki nem beszélt légkőrről. A hold felszinén lehetett hallani ! Érezni a hold kőzete vezeti ezt a rengéshullámot.

Az hogy 7:20-nál a kisatírozott résznél aminél egy űrhajó körvonalazódik, azt mondta a videoban hallható kutató, hogy a felbontás növelésével egy idegen lény körvonalai látszanak. De nem kijelentő módban állította, mert nem tudjuk mi volt rajta, hiszen nem látszódott. Kisatírozták. Nem lény volt bizonyára, hanem akár egy űrhajó egy része, egy másik egység az űrhajón, bármi lehet, nem tudjuk, Te sem, Ti sem, Én sem, mivel nem látható.

A többi felvetést az általam linkelt csillagászati cikk cáfolja, nem részletezem.

Remélem az új olvasók belenéznek a filmbe :-)

2013. máj. 26. 17:43
 29/41 anonim ***** válasza:
89%

Köszönjük a copyrightet Zoli.És azt is köszönyjük (főleg én) hogy az egyster már áttárgyalt hülyeséget (a Hold kora) megint bemásolod.Hányszor írjam le hogy baromság?Te aki szakirodalmat mellőzöl és ilyen szenny honlapokat olvasol (gondolom Paranormál)nem értem hogy miért nem tudod elfogadni egy hozzáértő véleményét?Tudod hogy én honnan szerzem az infóimat?Szakirodalom,erre spoecializálódott oldalak,és nyílvános eéőadások melyet űrkutatásban dolgozók tartanak.Ezt az infót,hogy a Hold milyen idős,személyesen két külön személytől is hallhattam.Az egyik a Hungary Space Office egyik munkatársa,a másik Holl András az MTA KTM (Magyar Tudományos Akadémia és Konkoly Tege Miklós obszervatórium).Szerintem nekik nagyobb a szavahihetőségük mint egy sehol se jegyzett gagyi filmnek.

De látom el se olvastad az írásaimat,mert még mindig tényként hozod fel a hülye ürehges Hold dolgot,amit már cáfoltak nem egyszer.

Az összes számodra "rejtélyes anomália a Holdon" megfejthető lenne,ha elolvasnád minimum a Wikit.Szánalmas vagy,unalmas,idegesítő de ami a legrosszabb még szorgalmas is.

Poliateista

2013. máj. 26. 18:21
 30/41 Napkiraly ***** válasza:
azt tényleg nem értem miért csak fekete-fehér felvétel van
2013. máj. 29. 01:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!