Aki látta a Negyedik típusú találkozások c. filmet elgondolkodtató számára, hogy mi van ha még is megtörtént valójában?
Itt egyszer valaki ajánlott egy könyvet, amiben van egy interjú azzal a nővel , akivel elvileg megtörténtek a dolgok. A filmben nem tér ki részletesen erre, ott csak annyi van,hogy földönkívüliek, de a könyvben arról van szó, hogy igazából démonok rabolták el a nőt.
Ti elgondolkoztatok már, hogy mi van ha még is mindez igaz ?Akár az, hogy démonok, vagy földönkívüliek(ahogy a filmben van).
láttam a filmet többször is és wow!!
megvártam míg mindenki elalszik nálunk és kb éjfél körül kezdtem el nézni!!
akkor este őszintén bevallva nem aludtam és hajnali 3 óra 33perckor és is úgy bámultam az órát mint a csávó a filmben.
egyik kedvenc filmem!!!!
Khmm. srácok, a Negyedik típusú találkozások című film nem igaz történet. Csak a rendező és a színészek úgy adják elő, mint ha az lenne, hogy nagyobb hatást érjenek el.
Ugyanezt a trükköt alkalmazták az Ideglelésnél, a Kannibál Holokausztnál, és persze a Paranormal Activitynél.
Ha utánanéztek, kiderül, hogy a filmben szereplő város valójában egy síkságon van, Alaszkában sehol sincs annyi eltűnés, mint amennyit a filmben állítanak, meg tulajdonképpen semmi nem történt meg ebből, de még csak hasonló sem...
megnéztem a filmet és szerintem nagyon jó.
Hogy igaz e? Természetesen nem tudhatjuk....Biztos vagyok benne hogy nagy része kitaláció és csak a drámai hatás kedvéért rakták a filmbe de SZERINTEM akár lehet valamennyi valóságalapja.Rengeteg film igaz történet alapján van amiről sokan nem is feltételeznék pl az eredeti Ördögűzés,Rettegés Háza...Ezek az esetek mind dokumentált meg nem oldott rejtélyek ami megihlette a rendezőket és így film lett belőle.
Az biztos hogy rengetek megmagyarázhatatlan dolog történik a földön.
Szerintem nincsenek véletlenek. Legalább is ekkora szinte biztos h nincs! Am a film valós történetet dolgoz fel.
Vannak komoly dokumentumfilmek, miket érdemes megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!