Érdekes leleplező film a holdról. Te mit gondolsz? Hallottál már erről? (VIDEO)
Zoltánkvantumfizikus kérdése:
Egy érdekes magyar felíratos filmre hívnám fel a figyelmed és szeretném, ha megosztanád véleméyned és a benned ébredő gondolatokat.
Igen érdekes, leleplező video ez a holdról. Talán mégsem minden úgy van, ahogy tanultuk az iskolákban. Egyre több jel utal arra, hogy ez egy mesterséges képződmény és egy idegen faj építette. A nasa próbálja a képeket cenzúrázni, satírozni, átszinezni. Ebben sok sikert értek el, hiszen csak kevesekhez jutott el ez a lenyűgöző film, amit egyszer mindenképpen érdemes megnézni.
Kellemes délutáni időtöltés. Jó szórakozást !
http://www.youtube.com/watch?v=zZ_gLn9LBMs
Látom te leszel az én és minden szkeptikus legújabb kedvence.Nos,elkezdem nézni,és minden egyes hülyeségnél kiírom magamnak az időt és a hülyeséget,amit érveléssel persze meg is cáfolok.Ezt pedig egy jó hosszú kommentben leírom.De ha nektek jobban tetszik akkor át szerkeszthetem úgy is hogy csak leírom egy kommentet egy hülyeséggel,és így haladunk végig.Szavazzátok meg mert elkezdtem nézni.
Poliateista
Én is találtam egy leleplező videót!
https://www.youtube.com/watch?v=46RYmIdS10g
Na szkeptikusok, erre mit léptek?
13 perc 50.Új Guiness rekord!5 másodperc se telt el,de már mondják a következő hülyeséget."A címlapsztoriu az hogy nincs élet a Holdon".Ez nem a címlapsztori te barom,csak te mondod annak.Minden tényleges tudós azt hangoztatja sziklaszilárdan hogy a Hold a Naprendszer egyik legsterilebb helye.Mondjon már akármilyen élőlényt,anmi képes lett volna kialakulni a Hold mai,vagy régi környezetében!Röviden ismertetem a Holdat,mint élőhelyet:
-Lényegében nincs légköre.Ami van is,az a már említett köbméterenkénti 3 H atom.
-Nincs rajta folyékony víz.Bármilyen folyékony közvetítő közeg nélkül meg nem alajul ki élet.A felszínen nincs semmi szerves anyag.Egyedül bazalt és regolit van.A vulkáni kőzet meg tudtommal nem eszményi élőhely.
-Ha nem lenne elég hogy lényegében nincs nyomás (légkör hiányából adódóan),még az is tetőzi a bajt hogy az árnyékban mérhető minimum hőmérséklet a -150 C környékén van,a maximum hőmérséklet meg napon nagyjából 150 C.Mutass akármit ami ezt kibírja.Valamint a Hold tengely körüli forgása nagyjából 27 nap.Ez nem elég gyors mágneses tér keltéséhez,ezért max a néhol felfedezhető maradvány mágnesesség védené meg a mikrobákat az állandó napszéltől,kozmikus sugárzástól.
Aki nem hogy mutatni,de egyáltalán létrehozni tudna ilyen élőlényt,annak én Nóbel díjat szavaznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!