Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tényleg ennyire gagyi film az...

Tényleg ennyire gagyi film az Álomcsapda?

Figyelt kérdés
Csak negatív kritikát olvasni róla.Gondoltam, a hétvégén úgyis lesz a tv-ben,megnézem,de hát ha tényleg tocsog a vérben plusz undorító jelenetekkel van tele,akkor lehet inkább kihagyom! Látta már valaki? És tényleg ennyire rossz?
2012. febr. 8. 10:07
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Stephen King azonos című regénye alapján készült és igen, vannak benne véres jelenetek, de nem nagy szám a film. egynek elmegy...
2012. febr. 8. 10:20
 2/33 Mirk ***** válasza:
Szerintem nem olyan rossz, olvastam a könyvet is.
2012. febr. 8. 10:25
 3/33 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett anno,szerintem jó.
2012. febr. 8. 10:55
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
SZerintem jó, pont ezért már nem olvasok kritikát filmnézés előtt, olyan filmeket is lehúznak, amiket imádok.
2012. febr. 8. 11:00
 5/33 A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy a könyv filmes változata,de az összes filmes oldalon csak negatív kritikákat hallottam róla.Hát nem tudom,mert a sok vértől írtózom,szóval lehet inkább alszom szombat este :).De azért köszi.
2012. febr. 8. 11:01
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Alig van benne vér :D:D aki azt írta, hogy sok van benne, még nem látott gyilkolászós horrort.
2012. febr. 8. 11:02
 7/33 anonim ***** válasza:
Szerintem annyira nem rossz, persze ha pl elgondolkodtató a vége, akkor a többség már lehurrogja, hogy nem jó, stb. Más film, mint a többi, ennyi. Ja és a vége tényleg eléggé undorító, úgyhogy, ha nem bírod, inkább ne nézd meg!
2012. febr. 8. 11:04
 8/33 A kérdező kommentje:
Hát nekem azzal még nem is lenne gondom,hogy a kritikusok szerint követhetetlen,a szálak valahogy nem fonódnak egybe,de ez a vér,meg gyilkolászás,meg "féreg a wc-ből",na ezek nem az én idegeimnek valók.Ezért is gondoltam,hogy hátha csak rosszindulatú túlzás az egész.Mondjuk Stephen Kingtől azért tényleg nem kell egy romantikus csöpögős filmet várni..Nála bőven akad vér.
2012. febr. 8. 11:09
 9/33 anonim ***** válasza:

Pedig lehet követni a szálakat..Nem tudom milyen kritikusok írták,de ha szakmabeliek,akkor jobb ha más munka után néznek.

Stephen Kingtől jóformán csak ilyen filmeket lehet elvárni,hiszen nem romantikus könyveket ír,ezt tudjuk..

Szerintem jó kis film..nekem bejött.Egy háborús filmben több vér van mint ebben..

Egyébként a kritikusok lehúzásáról annyit,hogy nagyon sok filmet lehúznak ami a közönségnek bizony tetszik..

2012. febr. 8. 11:23
 10/33 A kérdező kommentje:
4 ilyen filmes oldalt néztem meg és hát úgy írtak róla,hogy fos,követhetetlen,a címnek köze nincs a film témájához,stb. és a kommentek is ezt tükrözték.De annyian írjátok,hogy nem rossz,hogy talán mégiscsak meglesem.De mi jó abban,ha egy alapvetően jó,vagy átlagos filmről azt írják,hogy sz@r?
2012. febr. 8. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!