Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tényleg ennyire gagyi film az...

Tényleg ennyire gagyi film az Álomcsapda?

Figyelt kérdés
Csak negatív kritikát olvasni róla.Gondoltam, a hétvégén úgyis lesz a tv-ben,megnézem,de hát ha tényleg tocsog a vérben plusz undorító jelenetekkel van tele,akkor lehet inkább kihagyom! Látta már valaki? És tényleg ennyire rossz?
2012. febr. 8. 10:07
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Egynek elmegy.
2012. febr. 15. 15:33
 22/33 anonim ***** válasza:
Tetszett?
2012. febr. 15. 17:21
 23/33 A kérdező kommentje:
Ne is kérdezd!Rákészültem,és bealudtam...Úgyhogy ugyanott vagyok,mint alőtte:D! De a könyvet szívesen elolvasnám,ha valakinek megvan és kölcsön tudná adni!
2012. febr. 16. 10:51
 24/33 anonim ***** válasza:
Nekem megvan a könyv,és messze nem olyan mint a film.Ezerszer jobb.Le se tudtam tenni..Csak ajánlani tudom,hogy olvasd el..
2012. febr. 16. 10:58
 25/33 A kérdező kommentje:
Sokan mondták ezt.El is olvasnám,de most nincs keret megvásárolni.
2012. febr. 16. 11:52
 26/33 A kérdező kommentje:
Nos.Tegnap volt szerencsém elkezdeni nézni a filmet.Hát tényleg nem is volt annyira véres,főleg,hogy az elején lévő jelenetek hunyorogva néztem,így elvisehető volt számomra is:).Bár voltak mozzanatok,amik nem tiszták,de valóban nem rossz film,bár a végére sajnos még nem értem,és pont talán a lényegnél hagytam abba (idő hiánya miatt),mikor Dudditsot viszi a másik pasi(az ő neve valahogy kiesett)a víztározóhoz.Azért párszor majdnem bef.stam,de jó film nagyon,remélem,minél előbb be tudom fejezni.
2012. febr. 19. 09:28
 27/33 anonim válasza:
Könyvnek jó volt, de a film tényleg gagyi. Tipikusan az a SK téma, amit nem tudnak igazán jól filmre vinni. Egyszer elmegy, de én is nagyobb durranásra számítottam.
2012. febr. 19. 10:41
 28/33 anonim ***** válasza:
Stephen King könyvben az igazi, elvont könyvei vannak így logikusan elvont filmek is keletkeznek belőle. A mai átlag néző számára nehezebben emészthetőek.
2012. febr. 19. 18:03
 29/33 anonim ***** válasza:
Meg kell érteni a mondanivalóját.
2012. febr. 20. 14:02
 30/33 yossarian44 ***** válasza:

A könyvet tulajdonképpen megerőszakolja ez az átdolgozás. A könyv vége egészen más volt - ugye Mr. Gray-t nem is Duddits nyomta le, sőt nem is ott történt, de mindegy, nem spoilerezek tovább.

A könyvet nagyon érdemes elolvasni, még úgy is, hogy a film eladott néhány mozzanatot a cselekményből.

Én olyan 8-10 óra alatt rágtam át magam rajra, mert tényleg le sem bírtam tenni.

2012. febr. 20. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!