Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nézte valaki éjjel a Film+-on...

Nézte valaki éjjel a Film+-on az Idegenek áldozata c. filmet?

Figyelt kérdés
Hallottam,hogy ez a film az Eggyéválás c. könyv filmváltozata. Jó film? félelmetes,vagy nem annyira? És mennyire egyezik a sztorija a könyv sztorijával?
2012. jan. 24. 11:49
 1/7 anonim válasza:
Nem élek ilyeneken.
2012. jan. 24. 12:46
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

ritka szar film, de lehet hogy másképp értékeltem volna, ha én is be lettem volna szívva, mint a stáb. unalmas, értelmetlen és szar ahogy van

egyébként nulladik típusú találkozások címen is megtalálható

2012. jan. 24. 13:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja utolsó,én is hallottam,hogy több címe is van.Mondjuk én a könyvet olvastam,nekem az sem tűnt túl "hitelesnek",annyira mese szaga volt. De mondjuk azt is hallottam,hogy gagyi a film úgy ahogy van.Bár 89'-ben azért nem kellett csodát várni!
2012. jan. 24. 13:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Nézd meg a Hélix Újralőve(Helix Loaded) című filmet, évente egyszer adják, estefelé.

A másik jó a Postal A Film (Postal The Moovie), még ritkábban adják, mivel vannak benne az ikertornyok helyett a Bahamákra röpülni akaró terroristák, Osama Bin Laden és George Bush egy jeleneten, Ázsiai Madárinfluenza, Krotchy bábu, Uwe Boll és az RWS igazgatója(Vince Desi) személyesen, atomháború az alacsony árú kínai bóvlik miatt, macskahangtompító, stb.

2012. jan. 24. 20:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát utolsó köszi,de engem a sci-fi jobban érdekel.
2012. jan. 25. 08:18
 6/7 anonim ***** válasza:

viszont a fourth kind sokkal jobban sikerült ebben a témában.

(persze annak sincs több igazság tartalma, de hatásos film)

2012. jan. 26. 08:48
 7/7 A kérdező kommentje:
szerintem a fourth kind csak azért nevezhető jónak,mert sejtelmes,viszont semmit nem mutatnak benne.meg idegesítő Milla Jovovich non-stop sikítozása :).
2012. jan. 26. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!