Ez a film új bizonyíték lehet az UFO-k létezésére?
2011. márc. 8. 21:58
1/16 anonim válasza:
Igen, egy fonalon lógó autó izzó fenyegetheti a földet. MENEKÜLJÜNK !!
2/16 M@x válasza:
Nagyon humoros.
Megkérdezhetem, hogy mennyit vesződtél azzal, hogy egy ilyen gyenge színvonalú hamisítvánnyal járass le minket?
Biztos sokáig tarthatott.
3/16 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam...
2011. márc. 8. 22:17
4/16 A kérdező kommentje:
Nehogy már belefeszülj ebbe, nem én készítettem a felvételt, de annyira gagyi volt, hogy arra gondoltam, bemutatom.
2011. márc. 8. 22:18
5/16 M@x válasza:
Nem feszültem bele, de most már te is érzed, tudod, hogy milyen az amikor nem a Te világnézeteddel megegyező ember ír a te kérdésedhez.
6/16 Klipi válasza:
Birtad volna a Humorba rakni. Oda való.
7/16 M@x válasza:
Jelentettem a moderátoroknak, hogy ez a kérdés rossz kategóriában van.
8/16 anonim válasza:
Istenem és ha vannak akkor az miben változtatja meg az életed? másképp fogsz felkelni? félelemmel fekszel le minden este, miért is olyan fontos ez?...
9/16 attila6 válasza:
Hát igen...sajnos vannak ilyen buta emberek is akik azért járnak ide,hogy szórakozzanak.
10/16 anonim válasza:
ez egy tipikus esete annak hogy az emberek röhögnek ha azt mondod hogy földönkívüli élet.
holott teljesen normális hogy van ilyen
de ez az idióta csávó(nem te) megcsinálta ezt a videót a népnek .. mindezek ellenére nagyon poénosXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!